Máš pravdu, na těch obloucích se musí jet maximálně 5 km/h - to už je kritické, na těch propadlých panelech se dá je i 10 km/h - takže ty mohou počkatProxy píše:No nejde o propadlé panely ale o ty 90ti stupnové obloukyjara píše:Někde jsem četl, že prý se má jen opravovat výhybka na SNA pokud se nic nezměnilo, zastávky X54 mají být prý v tramvajových zastávkách, tak soudím, že ty propadlé BKV se budou propadat stále dál
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No nejde o propadlé panely ale o ty 90ti stupnové obloukyProxy píše:Někde jsem četl, že prý se má jen opravovat výhybka na SNjara píše:Konečně se dělají ty pěkné oblouky???A pokud se nic nezměnilo, zastávky X54 mají být prý v tramvajových zastávkách, tak soudím, že ty propadlé BKV se budou propadat stále dál
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Pokud na sebe budou tramvajáci a řidiči Hotlineru čekat - tak tento způsob náhradku budu moci pouze ocenit.Petr píše: Přesně jsem čekal, kdy se někdo první ozve. Stejně jako před lety, když se rekonstruoval úsek Kotlářka - Vozovna Motol, linky z centra byly ukončeny na Kotlářce, k vozovně Motol se lidé dostali X-9 a dál cestovali NTD 35. Je to bylo povyku. Ovšem nezapomeň, že DP šetří kde se dá. Takže zavedení NAD na 3 zastávky je levnější, než její zavedení na celý úsek. Pokud bude výluka na trati SŽDC, taky tě ČD náhradním busem přepraví jen úsekem, který musely uzavřít, a pak si znova přestoupíš do vlaku.
Už jsem ale při jedné noční výluce zažil, že autobus odjel ze Smíchovského nádraží, když měl přijíždějící noční tramvaj na dohled a věřte mi, že čekat půl hodiny v zimě, jenž nyní venku panuje, nebyl žádný med
Někde jsem četl, že prý se má jen opravovat výhybka na SNjara píše:Konečně se dělají ty pěkné oblouky???
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Konečně se dělají ty pěkné oblouky???
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Přesně jsem čekal, kdy se někdo první ozve. Stejně jako před lety, když se rekonstruoval úsek Kotlářka - Vozovna Motol, linky z centra byly ukončeny na Kotlářce, k vozovně Motol se lidé dostali X-9 a dál cestovali NTD 35. Je to bylo povyku. Ovšem nezapomeň, že DP šetří kde se dá. Takže zavedení NAD na 3 zastávky je levnější, než její zavedení na celý úsek. Pokud bude výluka na trati SŽDC, taky tě ČD náhradním busem přepraví jen úsekem, který musely uzavřít, a pak si znova přestoupíš do vlaku.9001 píše:V noci z pondělí 3. prosince na úterý 4. prosince 2007 bude od 1:20 do 4:40 hodin přerušen obousměrně provoz tramvají v úseku Smíchovské nádraží – Hlubočepy:
* Linka 54 ve směru od Lehovce bude zkrácena a ukončena v obratišti Smíchovské nádraží, ve směru od Sídliště Barrandov bude linka 54 zkrácena a ukončena v obratišti Hlubočepy.
V úseku Smíchovské nádraží – Hlubočepy bude zavedena náhradní autobusová doprava X-54.
To by mě zajímalo kdo tohle vymyslel. To rovnou mohli nechat jezdit X-54 až na Barrandov
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V noci z pondělí 3. prosince na úterý 4. prosince 2007 bude od 1:20 do 4:40 hodin přerušen obousměrně provoz tramvají v úseku Smíchovské nádraží – Hlubočepy:
* Linka 54 ve směru od Lehovce bude zkrácena a ukončena v obratišti Smíchovské nádraží, ve směru od Sídliště Barrandov bude linka 54 zkrácena a ukončena v obratišti Hlubočepy.
V úseku Smíchovské nádraží – Hlubočepy bude zavedena náhradní autobusová doprava X-54.
To by mě zajímalo kdo tohle vymyslel. To rovnou mohli nechat jezdit X-54 až na Barrandov
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Řešení to není špatné, jen by to chtělo vymyslet jakýsi ergonomičtější tvar vrchní části sloupku. Ten o 90 stupnu uskočený terčík s piktogramem je pěkný humus. (o kvalitě provedení piktogramu raději mlčím. není nad klasickou "Tétrojku", kterou máme na páteřním sloupku.)
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zato se hojně začínají dělat dvojsloupky. Podobné zvěrstvo jako na palačáku už je i na MorániSirka píše:Někdo je asi proti - přijde mi, že tyto prázdné vitríny ze zadních stran sloupků rychle mizí...pawel píše:osobně bych byl pro, aby se pro podobné případy přidala 2."vitrína" (plexi) na zadní stranu všech označníků.
Někdo je asi proti - přijde mi, že tyto prázdné vitríny ze zadních stran sloupků rychle mizí...pawel píše:osobně bych byl pro, aby se pro podobné případy přidala 2."vitrína" (plexi) na zadní stranu všech označníků.
Ta bude v sobotu 1.12., v neděli 2.12., v sobotu 8.12. a v neděli 9.12. - vždy od 8 do 16 hodin.viva.tv1-T6A5 píše:Začne zítra ta výluka mezi Vozovnou Motol a Sídlištěm Řepy?
-
viva.tv1
- Uživatel
- Bydliště: 1, 5, 6, 9, 11, 16, 19, A22, A25, A26, A27, A53, A55, A56 i S5
- Kontaktovat uživatele:
Takže asi nebudeDamir Holas píše:Ježiš, jaká?? O výluce není nikde na zastávkách ani slovo...viva.tv1-T6A5 píše:Začne zítra ta výluka mezi Vozovnou Motol a Sídlištěm Řepy?
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Ježiš, jaká?? O výluce není nikde na zastávkách ani slovo...viva.tv1-T6A5 píše:Začne zítra ta výluka mezi Vozovnou Motol a Sídlištěm Řepy?
-
viva.tv1
- Uživatel
- Bydliště: 1, 5, 6, 9, 11, 16, 19, A22, A25, A26, A27, A53, A55, A56 i S5
- Kontaktovat uživatele:
Začne zítra ta výluka mezi Vozovnou Motol a Sídlištěm Řepy?
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
ono na mnoha místech by šel postavit takový dvojsloupek (myslím ten, co stojí na pala na nábřeží), takže by všechny informace byly ve stejné rovině a člověk by nemusel sloupek obíhat. dále by se mi moc líbilo, kdyby horní plechové kaslíky byly nahrazeny malýmí skleněnými vitrínkami (na některých sloupkách se je viděl)pawel píše:mop: přesně, jsou super, nepřehlédnutelné a nezničitelné (krom odnesení stojanu komplet)
osobně bych byl pro, aby se pro podobné případy přidala 2."vitrína" (plexi) na zadní stranu všech označníků. na uzlech a místech, kudy projíždí mnoho linek, by byl onen improvizovaný stojan, tj. jako nyní. provázek je fakt socka nejhorší. (jo a lepší uchycení to neřeší. vícekrát jsem sice našel provázek+kapsu, jř už tam ale nebyly.
mop: přesně, jsou super, nepřehlédnutelné a nezničitelné (krom odnesení stojanu komplet
)
osobně bych byl pro, aby se pro podobné případy přidala 2."vitrína" (plexi) na zadní stranu všech označníků. na uzlech a místech, kudy projíždí mnoho linek, by byl onen improvizovaný stojan, tj. jako nyní. provázek je fakt socka nejhorší. (jo a lepší uchycení to neřeší. vícekrát jsem sice našel provázek+kapsu, jř už tam ale nebyly.