problem je ze se tam tluce drazni zakon s predpisem. Vypnutej zabezpecovac a vozidlo bez zabezpecovace je rozdil.DavidD píše:Tak snad metro umí jezdit i bez zabezpečováku. Sice to má svá omezení, ale taky se to nějak zvládne..Brejšín píše:No hlavně, že na každé trase máme jiný zabezpečovák .................................., ale byli jsme za blce, když jsme na toto upozorňovali.
Pražské metro
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražské metro
Tak snad metro umí jezdit i bez zabezpečováku. Sice to má svá omezení, ale taky se to nějak zvládne..Brejšín píše:No hlavně, že na každé trase máme jiný zabezpečovák .................................., ale byli jsme za blce, když jsme na toto upozorňovali.
No hlavně, že na každé trase máme jiný zabezpečovák .................................., ale byli jsme za blce, když jsme na toto upozorňovali.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No jako DPP moc nemá z čeho platit a hlavně pár souprav na víc je ale pouze ....... no uvidíme co nám nasledujicí dny a nové roky ukážou9001 píše:Chtělo by to vidět smlouvu. Moc bych nedal za to že tam bude klička, že se to vztahuje pouze na běžné opravy.
Jinak postup DPP chápu. V tomhle případě se jednání i zastávám. Aspon doufám, že máme stejnou myšlenku a tu, že opravu zatáhne ted ze svého aby bylo s čím jezdit a pak najedou soudní procesy.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl jsem napsat, že kadžý vagon hraje jinou barvou pruhu. Našel jsem tohle v diskusi na Metrowebu, nějak jsem pár týdnů zanedbával ostatní fóra, tak mi tohle uniklo...kruťák píše:a každý pruh hraje různou barvou
Má to vlnitý plech, na ten se špatně lepí.9001 píše:To mě tak napadá. Dočkáme se reklam i na 87-71M?...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chtělo by to vidět smlouvu. Moc bych nedal za to že tam bude klička, že se to vztahuje pouze na běžné opravy.
Jinak postup DPP chápu. V tomhle případě se jednání i zastávám. Aspon doufám, že máme stejnou myšlenku a tu, že opravu zatáhne ted ze svého aby bylo s čím jezdit a pak najedou soudní procesy.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No coment radčigabuliatko píše:A přitom se pouští do dalšího full servisu. Sry za OT, ale nedalo mi to.
-
gabuliatko
- Uživatel
A přitom se pouští do dalšího full servisu. Sry za OT, ale nedalo mi to.jara píše:... že si DPP potažmo 100% vlastník nechavá rezervu až bude muset platit za škody zpusobené 100% Full servisem na vozidlech na trase C, kde se firma zajištujicí Full servis stále cuká.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano taková informace opravdu proběhla počátkem října. I s tím, že na to jsou peníze bohůžel ale rada hlavního města nepřiklepla peníze jak na turnikety tak na zabezpečovač a tak se asi odkladá o pár let dál. V součastné době to vidím, že si DPP potažmo 100% vlastník nechavá rezervu až bude muset platit za škody zpusobené 100% Full servisem na vozidlech na trase C, kde se firma zajištujicí Full servis stále cuká.Láďa píše:Zaslechl jsem, že se má snad už příští rok měnit zabezpečovák na B. Měl by tam být LZA(B?). Může to někdo potvrdit/vyvrátit? Kamarád, co děla dozorčího o ničem neví. Já o tom mám pochybnosti, především, kde by se na to momentálně vzalo...
Zaslechl jsem, že se má snad už příští rok měnit zabezpečovák na B. Měl by tam být LZA(B?). Může to někdo potvrdit/vyvrátit? Kamarád, co děla dozorčího o ničem neví. Já o tom mám pochybnosti, především, kde by se na to momentálně vzalo...
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Možné je vše. Akorát je otázka, jak se fólie udrží na prolisech.9001 píše:To mě tak napadá. Dočkáme se reklam i na 87-71M? Na černým tlamách si pamatuji jenom reklamu na ARDO. Pamětníci možná ještě doplní.
Arda byla celkem tři, každá trasa měla jednu soupravu, ale na rozdíl od současných reklam, byl základní barevný podklad nalakován přímo na soupravě. Po uplynutí reklamy dojížděly soupravy pouze s tím podkladovým lakem. A dokonce vozy byly proházeny, takže jezdily barevné soupravy.
http://mhdcr.biz/metro/provoz/39.htm
http://mhdcr.biz/metro/provoz/03.htm
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To mě tak napadá. Dočkáme se reklam i na 87-71M? Na černým tlamách si pamatuji jenom reklamu na ARDO. Pamětníci možná ještě doplní.kruťák píše:Na soupravě s čelním vozem 4124 se objevila nová nepřeplácaná (= celkem vkusná) celovlaková reklama na banku Equa Bank. Všechny vozy jsou celé bílé s jednoduchým pruhem a každý pruh hraje různou barvou, takže si během chvilky můžete připadat skoro jako v Madridu, Norimberku, Amsterdamu, Londýně i Pekingu.
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na soupravě s čelním vozem 4124 se objevila nová nepřeplácaná (= celkem vkusná) celovlaková reklama na banku Equa Bank. Všechny vozy jsou celé bílé s jednoduchým pruhem a každý pruh hraje různou barvou, takže si během chvilky můžete připadat skoro jako v Madridu, Norimberku, Amsterdamu, Londýně i Pekingu. 
V nejhorším bude dost času k zamýšlení, až to někdy uvázne. 
Jinak já se na Pankráci většinou "dozvoním" - tedy že to jako funguje, ne na obsluhu.
Jinak já se na Pankráci většinou "dozvoním" - tedy že to jako funguje, ne na obsluhu.