Čorka web
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo, jo byl to DP-K a tu omluvu vytiskli v dalším čísle. Jednou jsem se vrátil z noční, otevřel si Lidové noviny a dvě moje fotky. Za týden byl můj účet zase o pár stovek vyšší. Teď zase DP-ARENA, ale na tom už se pracuje (dvě fotky, které se tam zničehonic objevily), několik fandovských stránek atd.... Takže nevim jak ostatní, ale já se vždycky ozvu a je mi celkem jedno, kdo to je.jara píše:S tím nesouhlasím!!! Sám vím jak Tonda Ježek, když zjistil že jeho fotky z jeho webu jsou v nějakém časopise teď si nevybavuji kde (DP-kontakt???) řval. A dotáhl to do konce, tak že přišla omluva a snad měla dojít i nějaká finanční sankce. Tak ono zase nemluv za lidi, kterých ty fotky jsou.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano týden mu dáme. Máte pravdu pane Absolut. Já se k tomu přiznám ve svých 16 letech jsem již žil prtkama. Chtěl jsem také své stránky ale bylo jich v té době hodně. A tak jsem občas poslal fotky na jiný web a bylo!! Věděl jsem, že by se to stočilo směrem špatným. Prostě jsem na svůj web sám neměl!!!!!Absolut píše:Járo, necelý týden. Teď jste mu dali docela sodu, představ si sebe v 16ti.
- Absolut
- Moderátor
Admina bývalé stránky tramfoto.com najdeš na diskusním fóru Krásy vlasti http://www.krasyvlasti.net/ pod nickem Štěpán, jeho mail z hlavy nevím.
-
viva.tv1
- Uživatel
- Bydliště: 1, 5, 6, 9, 11, 16, 19, A22, A25, A26, A27, A53, A55, A56 i S5
- Kontaktovat uživatele:
Absolut píše:Kluci, kludněte hormon - všichni.
Viva.tv1-T6A5 má teďka na svejch stránkách malej zlomek toho, co tam bylo za čorkařiny ještě nedávno, tak zkuste trošku zmírnit. Jestli je pravda, že mu je 16, tak to je akorát věk na to, aby sám pochopil, že některými svými činy si okolí nasere a některými ne a že někdy lze dosáhnout úplně stejného praktického výsledku (třeba hezkého webu) více cestami, z nichž jedna je nejvíce konfliktní a druhá nejméně konfliktní.
Už tady na vás koukám pár dní mlčky, ale teď už je toho nějak moc.
Navrhuji klid zbraní. Nechme Vivovi do neděle čas, ať se děje s jeho stránkou co chce a ať se tam objeví cokoliv, navrhuji vyčkat a být zticha. A potom, v pondělí 22.1. ukončíme klid zbraní a sesypeme se na něj jako včeličky, pokud se tam objeví něco, co bude někoho drásat.
Není to lepší řešení, než se průběžně všichni stresovat celý týden?
Absolut Šotouš
vás drásá úplně všechno co tam mám jak ta pozoruju!
Naposledy upravil(a) viva.tv1 dne 16.1.2007 17:03, celkem upraveno 1 x.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
S tím nesouhlasím!!! Sám vím jak Tonda Ježek, když zjistil že jeho fotky z jeho webu jsou v nějakém časopise teď si nevybavuji kde (DP-kontakt???) řval. A dotáhl to do konce, tak že přišla omluva a snad měla dojít i nějaká finanční sankce. Tak ono zase nemluv za lidi, kterých ty fotky jsou.DJ LA DÉFENSE píše:No jasně... Tak to má být, stejně by ti to bylo naprd, ale takhle. Já jen prezentoval názor, že mi přijde, že tady to moc hrotíte, ale když se objeví něco na nějakém opravdovém servru, tak mlčíte... Jinak, že to vybral o tom žádná.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
idnes používá fotky z Profimedie, tak je možný, že to Petr posílal tam (byli-li skutečně jeho) a DP-Areně jsou vždy výrazně označené odkud pocházejí. Navíc nemůžeš vědět jestli autor těch stránek nemá svolení autora fotky. A to tenhle evidentně nemá !DJ LA DÉFENSE píše:...jsem viděl na idnes petrovy fotky kdysi, na dp areně jsem vidě goodovi, nebo koho, ale to Vám nevadí...
- Absolut
- Moderátor
Kluci, kludněte hormon - všichni.
Viva.tv1-T6A5 má teďka na svejch stránkách malej zlomek toho, co tam bylo za čorkařiny ještě nedávno, tak zkuste trošku zmírnit. Jestli je pravda, že mu je 16, tak to je akorát věk na to, aby sám pochopil, že některými svými činy si okolí nasere a některými ne a že někdy lze dosáhnout úplně stejného praktického výsledku (třeba hezkého webu) více cestami, z nichž jedna je nejvíce konfliktní a druhá nejméně konfliktní.
Navrhuji klid zbraní. Nechme Vivovi do neděle čas, ať se děje s jeho stránkou co chce a ať se tam objeví cokoliv, navrhuji vyčkat a být zticha. A potom, v pondělí 22.1. ukončíme klid zbraní a sesypeme se na něj jako včeličky, pokud se tam objeví něco, co bude někoho drásat.
Absolut Šotouš
Absolut Šotouš
-
viva.tv1
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a ta fotka jak ji mam na stránkách v tý zprávě ta je koho? idnes nebo někoho neznámýho?DJ LA DÉFENSE píše:Řeknu Vám jednu věc pánové, nebudu se tady vivy zastávat, prostě je to porušení autorských práv pokud nemá souhlasy s umístěním fotek, o tom žádná. Ale je fakt vtpný, jak tady machrujete na 16 letýho kluka. To, že Vám noviny a informační portály vybírají fotky Vám nevadí, těch se bojíte a držíte zobáky. Sám jsem viděl na idnes petrovy fotky kdysi, na dp areně jsem vidě goodovi, nebo koho, ale to Vám nevadí. Tak buď bojujte se všemi nebo se na to vyzobejte.
-
viva.tv1
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No já bych klidně fotil ale má to jedinej problém že já nejsem pražák. A ta knížka je dobrej nápad ale já teď musim šetřit!!!jara píše:No já tedy jen nevím, proč když tvoříš stránky proč jen za dnešek máš již 3 logo, doporučím ti toto co máš vymazat. A napsat na stránky větu " Stránky budou 1.února vypuštěny na svět. A do té doby máš možnost udělat takovej počet fotek, že si to sám nedokážeš představit. No a také si kup knihu o tvorbě HTML- A třeba zjistíš nové metody jak dělat menu apod. A budeš mít konečně svoje stránky. No a texty najdeš v knižkách, jako velkej fanda jich máš určitě více než žádnou.![]()
![]()
-
viva.tv1
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nemá někdo kontakt jen tak náhodou na admina bejvalý stránky http://www.tramfoto.com?
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No já tedy jen nevím, proč když tvoříš stránky proč jen za dnešek máš již 3 logo, doporučím ti toto co máš vymazat. A napsat na stránky větu " Stránky budou 1.února vypuštěny na svět. A do té doby máš možnost udělat takovej počet fotek, že si to sám nedokážeš představit. No a také si kup knihu o tvorbě HTML- A třeba zjistíš nové metody jak dělat menu apod. A budeš mít konečně svoje stránky. No a texty najdeš v knižkách, jako velkej fanda jich máš určitě více než žádnou.viva.tv1-T6A5 píše:Já sem včera posílal mejla adminovi Petrovi z http://www.prazsketramvaje.cz aby mi zapujčil nějaký fotky mezi nima je i ta hlava pražských tramvají. Takže čekam co mi odepíše nazpět.
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
No jasně... Tak to má být, stejně by ti to bylo naprd, ale takhle. Já jen prezentoval názor, že mi přijde, že tady to moc hrotíte, ale když se objeví něco na nějakém opravdovém servru, tak mlčíte... Jinak, že to vybral o tom žádná.trainzjohny píše:OK, já tomu rozuměl, bral jsem ovšem vpotaz i to co bylo na webu před jeho promazáním, jak bylo vidět, nešlo jen o logo.