Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 15.2.2007 11:48

Já jsem pro zavedení vstupu do vzkazníku na heslo vybraným jedincům s tím, že o této 'autorizaci' rozhodne Petr. Přeci jen je mediálně známou postavou stránek a vzkazník je hned na hlavní stránce.

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 14.2.2007 10:35

Slouží to jako postřehy z provozu. Udělal bych to pouze na zasílání přes sms. Bohůžel ale toto nejde nastavit aby to bylo pouze na sms. Vždy tam musí být i přístup normálně. Ale pokud to někoho baví takhle ničit. Tak ať se to zruší...... Bejt redaktorem :lol: těchto stránek tak v tomhle si ničit náladu nenechám.

Tom 11
Uživatel
Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom 11 » 13.2.2007 21:45

Tak mám jeden návrh:

možnost a)
1.zřídit nový účet na Blueboardu(aby se případně zabránilo zneužití jiných prvků na stránkách)

2.Autorizovat na nový účet pouze ověřené uživatele a vzkazník stále jen pro autorizovaná jména!

=> vyžadovalo by to vytvoření nového vzkazníku(vygenerovat nový HTML kód na stránky)

možnost b)
1.na stávající účet přidat další autorizované uživatele,tím by vzkazník mohl zůstat stejný

Žádost o autorizaci by mohl každý podat na T-F,aby se dalo oveřit,kdo chce být autorizován...

Marek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek » 13.2.2007 20:59

Možná řešení vidím tři:
1. Nechat vzkazník svému osudu.
2. Zrušit vzkazník, aby nedělal ostudu.
3. Dovolit psát příspěvky do vzkazníku výhradně registrovaným uživatelům (nejlépe registrovaným zde na tram-foru) a v případě prohřešků si to s nimi vyřídit. Vyžaduje novou implementaci vzkazníku.

Záleží na Petrovi, co od vzkazníku na svém serveru chce.

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 13.2.2007 19:17

Vzkazník byl na cca 1 hodinu odemčen. Mezitím se tam objevilo 10 vulgárních příspěvků a tyto dva výstavní nesmysly. Výsledek vidíte sami - opět je uzamčeno. Navrhněte možné řešení.

Tom 11
Uživatel
Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom 11 » 13.2.2007 17:58

6432 píše:Jaktože psal do vzkazníku postřehů z terénu nějakej Lukáš, když ostatní nemůžou???? on ví to heslo??? Řekl bych že ne, když svými 2 příspěvky povrdil to, že vůbec nepochopil k čemu vzkazník je.. :twisted:
Bohužel nejde psát ani do návštěvní knihy, která je ovšem zaheslovaná nějak imaginárně- neni tam kolonka na heslo, a přitom když chci odeslat nějakej příspěvek, tak to po mně něco takovýho chce.. :twisted: :evil: :roll:
Petr totiž vzkazník odemknul,ale jelikož tam právě hned psal nějaký ten Lukáš,tak se vzkazník opět zamknul... :(

6432
Uživatel
Bydliště: Opatovské okolí, k nejbližší tram 9 nebo 10 min jízdy busem

Příspěvek od 6432 » 13.2.2007 15:35

Jaktože psal do vzkazníku postřehů z terénu nějakej Lukáš, když ostatní nemůžou???? on ví to heslo??? Řekl bych že ne, když svými 2 příspěvky povrdil to, že vůbec nepochopil k čemu vzkazník je.. :twisted:
Bohužel nejde psát ani do návštěvní knihy, která je ovšem zaheslovaná nějak imaginárně- neni tam kolonka na heslo, a přitom když chci odeslat nějakej příspěvek, tak to po mně něco takovýho chce.. :twisted: :evil: :roll:

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 12.2.2007 16:35

Dnes jsem smazal celkem 89 účtů uživatelů, kteří fórum nenavštívili více než rok, nepřispěli ani jedním příspěvkem, případně zde od registrace nebyli už vůbec.

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 10.2.2007 9:54

Petr píše:Možnost, jak vzkazník ošetřit řeším, bohužel zatím s nijakým koncem....
Jedno řešení (ne moc slořžité) bylo nastíněno, byl jsem vsak za něj z**bán.

DJ LA DÉFENSE
Uživatel

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 09.2.2007 22:54

jara píše:Gratuluji! Tohle téma má na foru sůj vlastní "šuplík" viewtopic.php?t=747 a to kde to je tak tam se to jmenuje postřehy z terénu. A nezlob se na mě martině ale tohle tedy patří již do fora. A ne do krátkých zpráv z provozu více přes SZ
Ale o tom žádná, já nepolemizuji, ale chápu, že tohle skutečně pohladí po duši... :lol:

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 09.2.2007 22:51

Smurfx píše:Mám dotaz. Nesouvisí to přímo s fórem, ale s páteřními stránkami. Nemohu nic přidat do postřehů z terénu, prý je to pouze pro autorizovaná jména. Jak autorizaci získám?
Bohužel někteří návštěvníci nebylo sto pochopit, že vzkazník slouží ke krétkým postřehům z terénu a ne k tomu, aby se v něm vybavovali, díky čemuž dlouhé příspěvky zasouvají to podstatné, leckteří používali vulgární výrazy a posílali spamy. Možnost, jak vzkazník ošetřit řeším, bohužel zatím s nijakým koncem....

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 09.2.2007 22:51

DJ LA DÉFENSE píše:Rýp rýp, to chápu tohle téma není populární :lol:
Gratuluji! Tohle téma má na foru sůj vlastní "šuplík" viewtopic.php?t=747 a to kde to je tak tam se to jmenuje postřehy z terénu. A nezlob se na mě martině ale tohle tedy patří již do fora. A ne do krátkých zpráv z provozu více přes SZ
Naposledy upravil(a) jara dne 09.2.2007 22:52, celkem upraveno 1 x.

DJ LA DÉFENSE
Uživatel

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 09.2.2007 22:46

jara píše:....
Rýp rýp, to chápu tohle téma není populární :lol:

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 09.2.2007 22:25

Smurfx píše:A důvod? Nějak mi totiž uniká. Takhle se tam mnoho zajímavých i užitečných postřehů z terénu nedostane
Důvodem bylo zaplňování informací, které vůbec k provozu nepatří jako např:

1)Domek: Musim se zasat 5844...Přejíždí-ly křižovatku a tram. pas, nesmi v jizde ohrozit ani omezit tramvaj.Ale pokud tam je vyrazně dřív, než se nějaká tram k onomu místu přiblíží, je to jasně pro tramvajáka překážka před kterou je POVINEN zastavit a umožnit mu co nejbezpečněji a nejrychleji opustit ono místo.Pokud je to situace, kdy k němu přijíždí ze zadu, je vhodné na sebe upozornit cinknutím a probliknutím,páč né vždy se řidičům daří zaregistrovat příjezd drážního vozidla,ale rozhodně pokládám za kravinu onoho řidiče vyzvonit.Akorát to celou situaci vyhrotí a nadměrně zdržuje...

odpověd:(opět tam) dmirak: Domek: To máš pravdu. Nechtěl by ch aby tramvaje měli místo zvonců klakson, to by bylo hrozný...

před tím ještě
5844: vážení někteří tramvajáci si myslej že sou páni tratí,když stojim na tram přejezdu ,a čekám už asi 30 vteřin až nic nepojede, přiřítí se ***** s tramvaji a začne zvonit jak ******.Samozřejmě neni kam uhnout ,a to hovado si ještě zapne dálková světla. Co na to říct , Hovado nic víc.děkuji

A mohl bych kopírovat dál...... A z tohoto důvodu byla administrátorem tato možnost uzamčena.

Smurfx
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smurfx » 09.2.2007 22:17

fibou píše:Teď nijak - prostě je to zamčené.
A důvod? Nějak mi totiž uniká. Takhle se tam mnoho zajímavých i užitečných postřehů z terénu nedostane

Odpovědět