Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Slouží to jako postřehy z provozu. Udělal bych to pouze na zasílání přes sms. Bohůžel ale toto nejde nastavit aby to bylo pouze na sms. Vždy tam musí být i přístup normálně. Ale pokud to někoho baví takhle ničit. Tak ať se to zruší...... Bejt redaktorem
těchto stránek tak v tomhle si ničit náladu nenechám.
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám jeden návrh:
možnost a)
1.zřídit nový účet na Blueboardu(aby se případně zabránilo zneužití jiných prvků na stránkách)
2.Autorizovat na nový účet pouze ověřené uživatele a vzkazník stále jen pro autorizovaná jména!
=> vyžadovalo by to vytvoření nového vzkazníku(vygenerovat nový HTML kód na stránky)
možnost b)
1.na stávající účet přidat další autorizované uživatele,tím by vzkazník mohl zůstat stejný
Žádost o autorizaci by mohl každý podat na T-F,aby se dalo oveřit,kdo chce být autorizován...
možnost a)
1.zřídit nový účet na Blueboardu(aby se případně zabránilo zneužití jiných prvků na stránkách)
2.Autorizovat na nový účet pouze ověřené uživatele a vzkazník stále jen pro autorizovaná jména!
=> vyžadovalo by to vytvoření nového vzkazníku(vygenerovat nový HTML kód na stránky)
možnost b)
1.na stávající účet přidat další autorizované uživatele,tím by vzkazník mohl zůstat stejný
Žádost o autorizaci by mohl každý podat na T-F,aby se dalo oveřit,kdo chce být autorizován...
Možná řešení vidím tři:
1. Nechat vzkazník svému osudu.
2. Zrušit vzkazník, aby nedělal ostudu.
3. Dovolit psát příspěvky do vzkazníku výhradně registrovaným uživatelům (nejlépe registrovaným zde na tram-foru) a v případě prohřešků si to s nimi vyřídit. Vyžaduje novou implementaci vzkazníku.
Záleží na Petrovi, co od vzkazníku na svém serveru chce.
1. Nechat vzkazník svému osudu.
2. Zrušit vzkazník, aby nedělal ostudu.
3. Dovolit psát příspěvky do vzkazníku výhradně registrovaným uživatelům (nejlépe registrovaným zde na tram-foru) a v případě prohřešků si to s nimi vyřídit. Vyžaduje novou implementaci vzkazníku.
Záleží na Petrovi, co od vzkazníku na svém serveru chce.
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Petr totiž vzkazník odemknul,ale jelikož tam právě hned psal nějaký ten Lukáš,tak se vzkazník opět zamknul...6432 píše:Jaktože psal do vzkazníku postřehů z terénu nějakej Lukáš, když ostatní nemůžou???? on ví to heslo??? Řekl bych že ne, když svými 2 příspěvky povrdil to, že vůbec nepochopil k čemu vzkazník je..![]()
Bohužel nejde psát ani do návštěvní knihy, která je ovšem zaheslovaná nějak imaginárně- neni tam kolonka na heslo, a přitom když chci odeslat nějakej příspěvek, tak to po mně něco takovýho chce..![]()
![]()
- 6432
- Uživatel
- Bydliště: Opatovské okolí, k nejbližší tram 9 nebo 10 min jízdy busem
Jaktože psal do vzkazníku postřehů z terénu nějakej Lukáš, když ostatní nemůžou???? on ví to heslo??? Řekl bych že ne, když svými 2 příspěvky povrdil to, že vůbec nepochopil k čemu vzkazník je..
Bohužel nejde psát ani do návštěvní knihy, která je ovšem zaheslovaná nějak imaginárně- neni tam kolonka na heslo, a přitom když chci odeslat nějakej příspěvek, tak to po mně něco takovýho chce..

Bohužel nejde psát ani do návštěvní knihy, která je ovšem zaheslovaná nějak imaginárně- neni tam kolonka na heslo, a přitom když chci odeslat nějakej příspěvek, tak to po mně něco takovýho chce..
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
Ale o tom žádná, já nepolemizuji, ale chápu, že tohle skutečně pohladí po duši...jara píše:Gratuluji! Tohle téma má na foru sůj vlastní "šuplík" viewtopic.php?t=747 a to kde to je tak tam se to jmenuje postřehy z terénu. A nezlob se na mě martině ale tohle tedy patří již do fora. A ne do krátkých zpráv z provozu více přes SZ
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel někteří návštěvníci nebylo sto pochopit, že vzkazník slouží ke krétkým postřehům z terénu a ne k tomu, aby se v něm vybavovali, díky čemuž dlouhé příspěvky zasouvají to podstatné, leckteří používali vulgární výrazy a posílali spamy. Možnost, jak vzkazník ošetřit řeším, bohužel zatím s nijakým koncem....Smurfx píše:Mám dotaz. Nesouvisí to přímo s fórem, ale s páteřními stránkami. Nemohu nic přidat do postřehů z terénu, prý je to pouze pro autorizovaná jména. Jak autorizaci získám?
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji! Tohle téma má na foru sůj vlastní "šuplík" viewtopic.php?t=747 a to kde to je tak tam se to jmenuje postřehy z terénu. A nezlob se na mě martině ale tohle tedy patří již do fora. A ne do krátkých zpráv z provozu více přes SZDJ LA DÉFENSE píše:Rýp rýp, to chápu tohle téma není populární
Naposledy upravil(a) jara dne 09.2.2007 22:52, celkem upraveno 1 x.
-
DJ LA DÉFENSE
- Uživatel
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Důvodem bylo zaplňování informací, které vůbec k provozu nepatří jako např:Smurfx píše:A důvod? Nějak mi totiž uniká. Takhle se tam mnoho zajímavých i užitečných postřehů z terénu nedostane
1)Domek: Musim se zasat 5844...Přejíždí-ly křižovatku a tram. pas, nesmi v jizde ohrozit ani omezit tramvaj.Ale pokud tam je vyrazně dřív, než se nějaká tram k onomu místu přiblíží, je to jasně pro tramvajáka překážka před kterou je POVINEN zastavit a umožnit mu co nejbezpečněji a nejrychleji opustit ono místo.Pokud je to situace, kdy k němu přijíždí ze zadu, je vhodné na sebe upozornit cinknutím a probliknutím,páč né vždy se řidičům daří zaregistrovat příjezd drážního vozidla,ale rozhodně pokládám za kravinu onoho řidiče vyzvonit.Akorát to celou situaci vyhrotí a nadměrně zdržuje...
odpověd:(opět tam) dmirak: Domek: To máš pravdu. Nechtěl by ch aby tramvaje měli místo zvonců klakson, to by bylo hrozný...
před tím ještě
5844: vážení někteří tramvajáci si myslej že sou páni tratí,když stojim na tram přejezdu ,a čekám už asi 30 vteřin až nic nepojede, přiřítí se ***** s tramvaji a začne zvonit jak ******.Samozřejmě neni kam uhnout ,a to hovado si ještě zapne dálková světla. Co na to říct , Hovado nic víc.děkuji
A mohl bych kopírovat dál...... A z tohoto důvodu byla administrátorem tato možnost uzamčena.