Ale no tak, ten canc podepsali všichni odboroví předáci. Kdyby to byla Tošilovina, nedám to sem.Bobik píše:Wilijef - ale no tak, zrovna vyhrabat canc od kolegy Tošila. To sis splet vlákno, ne? Tohle patří buď do humoru, nebo do žumpy (jako ostatně všecko co tenhle "rudý ďábel" vyplodí). Taky jsme oslavovali, když přešel před časem do jiné vozovny.![]()
![]()
Jinak je pravdou, že čím dál tím víc začínají sílit hlasy, aby se plánování přesunulo zase zpět na vozovny, jak tomu bylo před časem. Tento systém, kdy jsi pro plánovače zpravidla akorát počítačovým číslem a ne konkrétním člověkem je fakt děsný. "Kiksy" typu "šichet ze známosti" to stejně neodstranilo a zbytku se to akorát zhoršilo.
Na druhou stranu v něčem s tebou nesouhlasím - odbory naopak maj co kecat do řízení podniku. Ovšem důležité je jakým způsobem to dělají.
P.S. Co maj proti výpravčím, nějak se mi nedoneslo?
Jéžiš, zase seš počítačovym číslem? Šichty ze známosti? Tak počkej, buď chceš, aby se na lidi pohlíželo jako na lidi, protože je znám, nebo na ně mám pohlížet jako na číslo.
Plánovač na vozovně bude 7 - 15:00. To tam seš na vozovně? Já mám v tyhle časy problém si i vyzvednou žravenky. Co to zlepší? Je rozdíl telefonovat na Bojiště nebo do Vozovny? Pro tebe jo? Pro mě ne.
Co maj proti výpravčím? Neustále do toho systému rejpou. Nejdřív chtěli odstranit zastupující výpravčí, nyní si vymysleli něco na zastupující vedoucí vozoven, což je u nás v HL stálý výpravčí. Takže jsou asi nespokojeni s jeho prací, když ho chtěj vyštípat.
PS: jednou mi už konečně řekněte, jak se projevuje to "být počítačovým číslem". Že dostanete polonoc do volna? A to jako myslíte, že při změně umístění plánovače najednou bude lepší? Změní se jízdní řády? Skladba směn? Nezmení - proč by se mělo měnit tohle :-O Jo aha, ty chceš ze známosti výhodu a chceš jako jediný z tvého řádku dostat krátkou šichtu do volna, ostatní ať si ty polonoci odjezdí...chápu. Šichtu ze známosti, jen pro tebe. Sakra, to bude vono.