Já se omlouvám, ale s konkrétními lidmi mám osobní špatné zkušenosti, takže jsem na to reagoval, tak jak jsem reagoval. Do práce s přestávkou po 8 hodinách bych nešel z několika důvodů - z domova do práce to mám 30 km, abych se vyspal potřebuji aspoň 8 hodin spánku. A zaručí mi někdo, že když budu mít mimořádnou nehodu, že to na mě nehodí jenom proto, že jsem nedodržel stanovených 9 hodin dle ZP ? Kolikrát nám říkají, hlídejte si BP po 4 hodinách, jinak případná MÚ jde na vás. Nicméně si myslím, že v této situace i odbory se mohly lépe zachovat. Potřeby jedince na posledním místě, ale zdraví mám taky jenom jedno. I když někteří říkají, že kyblík je možnost, ale v 21.století ? A k tomu SH, i kdybych stokrát měl důvod podat na někoho z vyššího vedení SH, neudělal bych to. To zas tu práci mám tak rád, že o ní nechci přijít.willyjeff píše:Zajímavý. Takže ty požaduješ někoho propustit z práce. Sám mluvíš o kašlání na řidiče, o blábolu co se týče stávky (názor?Filip píše:Jde mi jen o lidský přístup k řidičům. Loňské povodně jsem zažil, ale nemyslím si, že by to bylo horší než tahle ledovka. Vadí mi, že jsem někde stál celou noc bez informací bez WC bez jídla bez pití. A musel jsem se ráno několikrát připomínat než mě nechali vystřídat. Problém vůbec se někam dovolat atd atd. O tom jak kolegu seřvali dispečeři, co že je otravuje raději nemluvím. Proto patří dík všem, kteří se podíleli na rychlém obnovení provozu a kteří i přes tu situaci si dokázali zachovat chladnou hlavu a rozum. A vadí mi, že prostě podnik k řidičům mnohokrát přistupuje nefér (překročení rychlosti o 1 km/h nebo při nehodě se nezastat řidiče tram apod.). A při takových situacích zajistit alespoň něco málo pro řidiče je děsný problém. Práce mě baví a nikdy bych neměnil, ale tyhle věci to prostě kazí.
A další bonus na závěr - kolega měl mezi směnami necelých 8 hodin a přesto mu natvrdo řekli, aby do práce nastoupil dle rozpisu služeb. Tohle někdo považuje za normální ? Já tedy ne.
Ten ostrý tón si laskavě nechte na někoho jiného.Vždyť už si sám ani nepamatuješ, proč jste vlastně nechtěli pracovat) ani nemluvim, ale když si z tebe udělám *****, tak hned mám ostrý tón. No tak se zase omlouvám no, ale už několikrát sem se s tebou chytnul, protože ty můžeš někoho kritizovat (dokonce požadovat ukončení prac. poměru), ale někdo jiný si z tebe nemůže udělat ani srandu. Seš hrozně vztahovačnej se mi zdá.
Já jediné, co nyní od vedení JPT očekávám, že udělají nějaký celkový vyhodnocení, kde bude napsáno - tohle jsme udělali dobře a tohle špatně, takhle to budeme dělat příště atp. Třeba by mě zajímaly návrhy, jak by to šlo udělat jinak. Stálo v ulicích něco přes 120 nepojízdných tramvajových vlaků a máš 1 jeřáb. Schválně, jestli OO navrhnou nějaké konstruktivní řešení té situace a nebudou dokola opakovat (už je to kolovrátek?), že řidiči neměli WC a svačinu. To se prostě musíš smířit s tím, že v těhle mimořádných situacích jsou potřeby jedince až na posledním místě! A vážně by mě zajímalo, co dělali OO předáci (tedy ti, co případně nestřežili vůz). Protože nějak prostě nevidím složku, která by měla ten "lidský přístup" zajišťovat, to by měl být právě účel OO. Ne, organizace stávek a jinak komplikovat provoz podniku (Pane MMM, Odbory vstkutku řídí provoz každého podniku, kde fungují, protože kdyby to nedělali, každý by zjistil, že jsou k h0vnu).
A konečně, kdyby na mě ta žádost, jít do práce s přestávkou menší než 8 hodin byla vznesena, do práce bych bez řečí přišel, ostatně jako už kolikrát se mi toto stalo, ale nepotřebuju to nikde ventilovat. Ovšem, opět, to není vedení JPT. Pošlete SH na osobu, která to požadovala, když se vám to nelíbí, přece tu možnost máte. A sorry za můj útočný tón, teď už uznávám, že začínám být utočný, ale ještě ste mě furt tolik nenasrali
Nevím jakou vykonáváte činnost u DP, ale neřeším to. Myslím si, že bychom k sobě měli být i vzájemně ohleduplní a nijak nedělat dusno. Tak to vidíte jinak, já taky. Svět se kvůli tomu nezboří a myslím si, že by se mělo jasně říct, co se povedlo a nepovedlo a pro příště se snažit zapracovat na tom, co se nepovedlo.