Taky mi nejde.Tita píše:EDIT:teď jsem si všiml,že něják nefunguje náhled.Je opět chyba na mém příjmači
Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Tita
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Díky,dnes jsem se na fórum podíval přes Apple(prohlížeč Safari) a tam mi shoutbox šel,takže je téměř jako vždy chyba na mém příjmačiTom píše:To je jakoby vzkazník/odlehčená návštěvní kniha...,podobný je i na hlavních stránkách...(jen nevím nač mít informace rozseté na 4 místech(návštěvní kniha,vzkazník na stránkách,vzkazník na fóru,fórum)
EDIT:teď jsem si všiml,že něják nefunguje náhled.Je opět chyba na mém příjmači
Koukám, že je to zatím taková poloviční práce... Tím že je tu více vzhledů, tak i úpravy budou těžší o to že se musí implementovat do každého vzhledu, proto je plno rozdílů... jedná má shoutbox druhá ne, jedna má modré karty druhá ne, jedna má rozhozené tabulky druhá ne... atd...P_V píše:Musíš si nastavit jiný vzhled než ten původní...
´
To je jakoby vzkazník/odlehčená návštěvní kniha..., podobný je i na hlavních stránkách... (jen nevím nač mít informace rozeseté na 4 místech (návštěvní kniha, vzkazník na stránkách, vzkazník na fóru, fórum)Tita píše:Smím se zeptat,co je to ten "Shoutbox",který je dole na hlavní stránceMě se to totiž vůbec nezobrazuje
![]()
![]()
Jsou to skutečná varování. Funguje to tak že někde někdo napíše divný příspěvek, tedy takový který není v souladu s pravidly fóra, uživatelé kteří jej lokalizují můžou zmáčknout toto tlačítko a následně se pošle všem moderátorům zpráva na mail nebo třeba na mobil o tom že to někdo zmáčknul a bude třeba zjednat nápravu. Moderátoři pak mačkají žluté nebo červené tlačítko... (zde je to nasteveno tak, že je třeba dostat desetkrát 10x žlutou a máte červenou)... jak můžete vidět já mám dvě výstrahy nebo Mop má již 5 výstrah... takže to je ještě v kliduKarotka píše:To jsou skutečná varování, nebo jenom počet stisků modrého bonzovacího tlačítka?