Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 30.1.2006 17:24

Mám jednu otázku na lidi kteří sem chodí anonymně, a pak sem ještě piší a ne jen jeden příspěvěk. Proč se nepřihlásíte?????? Možná lépe řečeno proč jste si nechali zrušit registraci a ted sem píšete takto???? Nechápu

65.110.6.41

Příspěvek od 65.110.6.41 » 30.1.2006 17:15

Tonda Ježek píše:Aha tak v tomto případě se Ti omlouvám, už si dokonce matně vzpomínám co to bylo za příspěvek.
Je to přesně tak jak napsal P.H.
OK, OK beru :-)

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 30.1.2006 16:51

Anonymous píše:nejsem zmatenej, psal si o nejakym spamu, mazani.....
Tak sem se kouknul trosku dolu .... A prispevek, kde jsem citoval P.H. je pryc ....
Aha tak v tomto případě se Ti omlouvám, už si dokonce matně vzpomínám co to bylo za příspěvek.
Je to přesně tak jak napsal P.H.

P.H.

Příspěvek od P.H. » 30.1.2006 16:49

Tondo, počkej ... tady opravdu někdo citoval mne a připsal k tomu, že je to přesné ... asi Ti ujela ruka a jak jsi mazal ten spam, vzal jsi to jedním vrzem, se stane.

65.110.6.41

Příspěvek od 65.110.6.41 » 30.1.2006 16:48

Tonda Ježek píše:V tom případě jsi nějakej zmatenej, protože jsi citoval můj příspěvek o smazání spamu na foru.
nejsem zmatenej, psal si o nejakym spamu, mazani.....
Tak sem se kouknul trosku dolu .... A prispevek, kde jsem citoval P.H. je pryc ....

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 30.1.2006 16:46

Anonymous píše:coze? ja sem nic takovyho nepsal jen sem reagoval na P.H. co se tyce jak to vidi se zdejsim moderovanim a chovanim a jak to funguje jinde. Asi sem slepej, ale svoji citaci tam nevidim.
V tom případě jsi nějakej zmatenej, protože jsi citoval můj příspěvek o smazání spamu na foru.

65.110.6.41

Příspěvek od 65.110.6.41 » 30.1.2006 16:43

Tonda Ježek píše:Možná to pravda je, možná ne - ale v každém případě existuje dost normálních možností než napsat "Mop je cenzor" (či tak nějak) da cca 20 tématů. To je u mě spamování a nezaslouží si nic jiného než smazat!
coze? ja sem nic takovyho nepsal jen sem reagoval na P.H. co se tyce jak to vidi se zdejsim moderovanim a chovanim a jak to funguje jinde. Asi sem slepej, ale svoji citaci tam nevidim.

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 30.1.2006 16:42

Anonymous píše:o co ti de? ze to mazes, vzdyt mluvi pravdu
Možná to pravda je, možná ne - ale v každém případě existuje dost normálních možností než napsat "Mop je cenzor" (či tak nějak) da cca 20 tématů. To je u mě spamování a nezaslouží si nic jiného než smazat!

65.110.6.41

Příspěvek od 65.110.6.41 » 30.1.2006 16:36

Tonda Ježek píše:Zaspamování fora bylo odstrněno.
o co ti de? ze to mazes, vzdyt mluvi pravdu

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 30.1.2006 15:46

P.H. píše:Ještě malý námět na reportáž:

Proč nepožádáte KMa, aby se stal moderátorem on? Zjevně tady má z nás všech nejvíc rozumu, s dětmi pracuje léta, jen tak něco ho nerozhodí ... třeba to odmítne, ale aspoň to zkuste.
Už jsem toto Fořtíkovi navrhnul, ale nějak to vyznělo do ztracena.

P.H.

Příspěvek od P.H. » 30.1.2006 15:02

Ještě malý námět na reportáž:

Proč nepožádáte KMa, aby se stal moderátorem on? Zjevně tady má z nás všech nejvíc rozumu, s dětmi pracuje léta, jen tak něco ho nerozhodí ... třeba to odmítne, ale aspoň to zkuste.

P.H.

Příspěvek od P.H. » 30.1.2006 15:00

Absolut píše:Ad P.H.: Na to je jediná rada - nelíbí se Ti zdejší pravidla, nechoď sem, ale jen na K-report. V tom nevidím problém. Já například chodím hrát šipky asi tak do 4 podniků, v jednom z nich je systém konzumačních lístků (=vstupné) a nemají dobré pivo. Ale nikdy mě nenapadlo brečet tam, že chci Gambrinus bez vstupního poplatku... ber svět jaký je:)
A to je přesně ukázka té nadřazenosti, o které mluvím. A souvisí to i s tím chováním k cestujícím ... prostě "my si vystačíme sami a o nikoho jiného nestojíme". Tak proč to fórum vlastně děláte? Ho rovnou zavřete celé, ne? Proč s tím ztrácet čas ...

"Nelíbí se ti zdejší pravidla" - jaká pravidla? Mně se nelíbí právě to, že tady nepanují žádná pravidla.

Můj vztah k tomuto fóru prošel několika fázemi:

1) Zbláznili se? Konkurovat K-Reportu a mít tak uzoučký záběr? To bude jen pro pár šotoušů, co spolu mluví.
2) Podcenil jsem je, docela dobrý.
3) Tohle dělají blbě, to by nemuseli, tím si pod sebou řežou větev.
4) Těm to ale stouplo do hlavy ...!
5) Oni si tu větev pod sebou snad opravdu podřežou ...

No, kde není rady, není pomoci. Teď už jen chodím smutně koukat, jak se kdysi dobré fórum rozkládá, nebo se bavit ... to podle nálady. Nakonec to tady opravdu zůstane jen fórum úzké partičky kamarádů ...

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 30.1.2006 14:30

Ad P.H.: Na to je jediná rada - nelíbí se Ti zdejší pravidla, nechoď sem, ale jen na K-report. V tom nevidím problém. Já například chodím hrát šipky asi tak do 4 podniků, v jednom z nich je systém konzumačních lístků (=vstupné) a nemají dobré pivo. Ale nikdy mě nenapadlo brečet tam, že chci Gambrinus bez vstupního poplatku... ber svět jaký je:)

Tonda Ježek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda Ježek » 30.1.2006 13:35

Zaspamování fora bylo odstrněno.

P.H.

Příspěvek od P.H. » 30.1.2006 12:48

KM:

Rozdíl mezi cenzurou na K-Repu a zde spočívá v tom, že na K-Repu s Tebou jednají jako rovný s rovným, nestrkají Ti pod nos, že "já jsem moderátor, tak koukej poslouchat", mazání je až poslední možný prostředek a ještě Ti řeknou "sorry, ale tohle jsem fakt musel smazat".
Zato tady je moderátor něco víc, patřičně si svou důležitost vychutnává a když něco smaže, vůbec se s tebou nebaví, to je pod jeho úroveň. Abych negeneralizoval, tohle vůbec neplatí pro Tondu Ježka (a proto s ním nemám problém) a s Fořtíkem se také dá vyjít. A s kým opakovaně nevycházím a kdo mi svou nadřazeností opakovaně pije krev, je snad jasné ...

Odpovědět