Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
65.110.6.41
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
P.H.
-
65.110.6.41
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
65.110.6.41
coze? ja sem nic takovyho nepsal jen sem reagoval na P.H. co se tyce jak to vidi se zdejsim moderovanim a chovanim a jak to funguje jinde. Asi sem slepej, ale svoji citaci tam nevidim.Tonda Ježek píše:Možná to pravda je, možná ne - ale v každém případě existuje dost normálních možností než napsat "Mop je cenzor" (či tak nějak) da cca 20 tématů. To je u mě spamování a nezaslouží si nic jiného než smazat!
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
65.110.6.41
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
P.H.
-
P.H.
A to je přesně ukázka té nadřazenosti, o které mluvím. A souvisí to i s tím chováním k cestujícím ... prostě "my si vystačíme sami a o nikoho jiného nestojíme". Tak proč to fórum vlastně děláte? Ho rovnou zavřete celé, ne? Proč s tím ztrácet čas ...Absolut píše:Ad P.H.: Na to je jediná rada - nelíbí se Ti zdejší pravidla, nechoď sem, ale jen na K-report. V tom nevidím problém. Já například chodím hrát šipky asi tak do 4 podniků, v jednom z nich je systém konzumačních lístků (=vstupné) a nemají dobré pivo. Ale nikdy mě nenapadlo brečet tam, že chci Gambrinus bez vstupního poplatku... ber svět jaký je:)
"Nelíbí se ti zdejší pravidla" - jaká pravidla? Mně se nelíbí právě to, že tady nepanují žádná pravidla.
Můj vztah k tomuto fóru prošel několika fázemi:
1) Zbláznili se? Konkurovat K-Reportu a mít tak uzoučký záběr? To bude jen pro pár šotoušů, co spolu mluví.
2) Podcenil jsem je, docela dobrý.
3) Tohle dělají blbě, to by nemuseli, tím si pod sebou řežou větev.
4) Těm to ale stouplo do hlavy ...!
5) Oni si tu větev pod sebou snad opravdu podřežou ...
No, kde není rady, není pomoci. Teď už jen chodím smutně koukat, jak se kdysi dobré fórum rozkládá, nebo se bavit ... to podle nálady. Nakonec to tady opravdu zůstane jen fórum úzké partičky kamarádů ...
- Absolut
- Moderátor
Ad P.H.: Na to je jediná rada - nelíbí se Ti zdejší pravidla, nechoď sem, ale jen na K-report. V tom nevidím problém. Já například chodím hrát šipky asi tak do 4 podniků, v jednom z nich je systém konzumačních lístků (=vstupné) a nemají dobré pivo. Ale nikdy mě nenapadlo brečet tam, že chci Gambrinus bez vstupního poplatku... ber svět jaký je:)
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
P.H.
KM:
Rozdíl mezi cenzurou na K-Repu a zde spočívá v tom, že na K-Repu s Tebou jednají jako rovný s rovným, nestrkají Ti pod nos, že "já jsem moderátor, tak koukej poslouchat", mazání je až poslední možný prostředek a ještě Ti řeknou "sorry, ale tohle jsem fakt musel smazat".
Zato tady je moderátor něco víc, patřičně si svou důležitost vychutnává a když něco smaže, vůbec se s tebou nebaví, to je pod jeho úroveň. Abych negeneralizoval, tohle vůbec neplatí pro Tondu Ježka (a proto s ním nemám problém) a s Fořtíkem se také dá vyjít. A s kým opakovaně nevycházím a kdo mi svou nadřazeností opakovaně pije krev, je snad jasné ...
Rozdíl mezi cenzurou na K-Repu a zde spočívá v tom, že na K-Repu s Tebou jednají jako rovný s rovným, nestrkají Ti pod nos, že "já jsem moderátor, tak koukej poslouchat", mazání je až poslední možný prostředek a ještě Ti řeknou "sorry, ale tohle jsem fakt musel smazat".
Zato tady je moderátor něco víc, patřičně si svou důležitost vychutnává a když něco smaže, vůbec se s tebou nebaví, to je pod jeho úroveň. Abych negeneralizoval, tohle vůbec neplatí pro Tondu Ježka (a proto s ním nemám problém) a s Fořtíkem se také dá vyjít. A s kým opakovaně nevycházím a kdo mi svou nadřazeností opakovaně pije krev, je snad jasné ...