Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
dušan
Uživatel
Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP

Příspěvek od dušan » 26.1.2006 17:46

Martin-KT8D5.RN2P píše:Ano špatnej jsem ten já, začněte nejdřív u sebe...
když jsme tak špatní, tak nás nenavštěvuj, jinak tvé kritické příspěvky nemají větší váhu

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 26.1.2006 17:45

Martin-KT8D5.RN2P píše:Ano špatnej jsem ten já, začněte nejdřív u sebe...
pokud je mi známo, tak jsem nic špatného neudělal, kde mám začít?

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 26.1.2006 17:44

Ano špatnej jsem ten já, začněte nejdřív u sebe...

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 26.1.2006 17:41

až něco nafotíš ty, tak si to prezentuj jak chceš
ale ta fotka není tvoje, tak tě nemusí zajímat

MOp si svoje fotky může na svůj prostor dávat podle uvážení a tobě do toho naprosto nic není, aspoň když to někoho zajímá může si vybrat co chce vidět - mně výběr nevadí

radek31
Moderátor

Příspěvek od radek31 » 26.1.2006 17:37

2 MartinKT - měl bys zvážit, jestli nechceš být novinář, krásně jsi předvedl 2 nejhnusnější vlastnosti novinářů, které jsou pro bulvár pravidlem
1) vytrhnout něco z kontextu a použít pro svoje účely
2) chovat se podle hesla "Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde."

gratuluju, opět jsi o něco snížil úroveň tramfora

ad
Protože jsou tady lidi jako já, KM, a další, komu se nelíbí zdejší komunistický přístup.
kdo vás tu drží? když se ti to nelíbí, tak si jdi na svoje vlastní fórum, třeba ti tam někdo přijde se s tebou hádat, ale spíš bych tipnul, že na tebe není nikdo zvědavej a pokud se násilně nenacpeš do nějakého kolektivu, tak budeš totálně mimo dění

a tvoje snaha ničit tramforum je trapná, jediné čeho dosáhneš je ještě drsnější "cenzura" - kdybys tu nebyl ty (a mapl) tak se maže tak jeden text za měsíc, byl by tu klid, pohoda a žádná práce pro moderátory

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 26.1.2006 17:32

MOp píše:Ano, tuto chybu jsem udělal. Právě proto, že si nepřeji, aby zde nadále inkriminovaná fotografie nadále byla, rozhodl jsem se pro její smazání.
Kdybys jednou taky kouknul na to, než celej foťák vybleješ na net tak se ti to nemůže stát. Ale je to krásná cenzura.
-spz aut nevadí, to je totiž v pořádku
-ale co se nesmí je evidenční čísla vozu dělajících přestupek, a nevhodné chování řidičů...

Soudruhu MOpe, vedete to zde skvěle, dobře jste se usnesli na ÚV. =D> =D>

MOp

Příspěvek od MOp » 26.1.2006 17:24

Proxy píše:Nebylo by pro příště lepší podobné fotky soukromé povahy šířit mimo veřejně přístupné stránky
Ano, tuto chybu jsem udělal. Právě proto, že si nepřeji, aby zde nadále inkriminovaná fotografie nadále byla, rozhodl jsem se pro její smazání.

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 26.1.2006 17:17

MOp píše:Je mi jedno, kdo si tu fotku stahnul. Pouzita mimo server prazsketramvaje muze byt pouze se souhlasem autora, tedy me osoby. Fotografie byla porizena za jinym ucelem, nez je zde mylne prezentovano. Proto zde nebude. TEČKA.
Tram-forum sice již není součástí stránek Pražské tramvaje, ale stále využívá společný server. Takže zveřejnění fotky zde je v souladu s tvým požadavkem. Bohužel. Z:idea:

Nebylo by pro příště lepší podobné fotky soukromé povahy šířit mimo veřejně přístupné stránky OTAZNÍK

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 26.1.2006 17:14

jsou tady lidi jako já, KM, a další, komu se nelíbí zdejší komunistický přístup.
moc se martine omlouvám, místo abych napsal reakci na tvůj příspěvek, omylem jsem ti ho umazal. napíšeš-li ho znovu, přidám svoji reakci. ještě jednou promiň
moderátor dušan

MOp

Příspěvek od MOp » 26.1.2006 17:10

Je mi jedno, kdo si tu fotku stahnul. Pouzita mimo server prazsketramvaje muze byt pouze se souhlasem autora, tedy me osoby.

Fotografie byla porizena za jinym ucelem, nez je zde mylne prezentovano. Proto zde nebude. TEČKA. Dále se o tom s vámi nehodlám bavit.

P.S. Cenzura byla je a bude. Kdo s tim nesouhlasi, necht zde neprispiva.

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 26.1.2006 17:04

BTW, kdo je autorem té fotky :?: a kde byla poprvé zveřejněna :?:
MOp píše:Ja, fotozurnal...

Martin-KT8D5.RN2P

Příspěvek od Martin-KT8D5.RN2P » 26.1.2006 17:00

:lol: :lol: Můžu ho dát na jiné forum... to za prvé a za druhé. Tohle si neměl říkat, jelikož toto není svobodná diskuze, ale prachsprosté vyhrožování a cenzura.

KM

Příspěvek od KM » 26.1.2006 17:00

Mope já se ti divím. Myslíš že si tu fotku nikdo neuložil?

KM

Příspěvek od KM » 26.1.2006 16:59

Chicht. Že by přeci jen to gesto řidiče nebylo zcela v pořádku? Že by přeci jen mohli nadřízení z toho něco dělat? Že bych přeci jen měl pravdu? To stažení té fotky mi velmi potvrzuje mou teorii. Děkuji za to, že byla ta cenzura provedena. Protože proč by jinak byla provedena, kdyby byly "oči a mysl na trati" a stačilo to?

MOp

Příspěvek od MOp » 26.1.2006 16:59

rekl jsem ti to snad jasne, ze si nepreji, aby se zde ta fotografie nadale ukazovala. budu ji mazat i nadale..

paklize s tim neprestanes, forum ti bude uzavreno..

Odpovědět