když jsme tak špatní, tak nás nenavštěvuj, jinak tvé kritické příspěvky nemají větší váhuMartin-KT8D5.RN2P píše:Ano špatnej jsem ten já, začněte nejdřív u sebe...
Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
radek31
- Moderátor
2 MartinKT - měl bys zvážit, jestli nechceš být novinář, krásně jsi předvedl 2 nejhnusnější vlastnosti novinářů, které jsou pro bulvár pravidlem
1) vytrhnout něco z kontextu a použít pro svoje účely
2) chovat se podle hesla "Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde."
gratuluju, opět jsi o něco snížil úroveň tramfora
ad
a tvoje snaha ničit tramforum je trapná, jediné čeho dosáhneš je ještě drsnější "cenzura" - kdybys tu nebyl ty (a mapl) tak se maže tak jeden text za měsíc, byl by tu klid, pohoda a žádná práce pro moderátory
1) vytrhnout něco z kontextu a použít pro svoje účely
2) chovat se podle hesla "Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde."
gratuluju, opět jsi o něco snížil úroveň tramfora
ad
kdo vás tu drží? když se ti to nelíbí, tak si jdi na svoje vlastní fórum, třeba ti tam někdo přijde se s tebou hádat, ale spíš bych tipnul, že na tebe není nikdo zvědavej a pokud se násilně nenacpeš do nějakého kolektivu, tak budeš totálně mimo děníProtože jsou tady lidi jako já, KM, a další, komu se nelíbí zdejší komunistický přístup.
a tvoje snaha ničit tramforum je trapná, jediné čeho dosáhneš je ještě drsnější "cenzura" - kdybys tu nebyl ty (a mapl) tak se maže tak jeden text za měsíc, byl by tu klid, pohoda a žádná práce pro moderátory
-
Martin-KT8D5.RN2P
Kdybys jednou taky kouknul na to, než celej foťák vybleješ na net tak se ti to nemůže stát. Ale je to krásná cenzura.MOp píše:Ano, tuto chybu jsem udělal. Právě proto, že si nepřeji, aby zde nadále inkriminovaná fotografie nadále byla, rozhodl jsem se pro její smazání.
-spz aut nevadí, to je totiž v pořádku
-ale co se nesmí je evidenční čísla vozu dělajících přestupek, a nevhodné chování řidičů...
Soudruhu MOpe, vedete to zde skvěle, dobře jste se usnesli na ÚV.
-
MOp
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tram-forum sice již není součástí stránek Pražské tramvaje, ale stále využívá společný server. Takže zveřejnění fotky zde je v souladu s tvým požadavkem. Bohužel.MOp píše:Je mi jedno, kdo si tu fotku stahnul. Pouzita mimo server prazsketramvaje muze byt pouze se souhlasem autora, tedy me osoby. Fotografie byla porizena za jinym ucelem, nez je zde mylne prezentovano. Proto zde nebude. TEČKA.
Nebylo by pro příště lepší podobné fotky soukromé povahy šířit mimo veřejně přístupné stránky OTAZNÍK
-
Martin-KT8D5.RN2P
-
MOp
Je mi jedno, kdo si tu fotku stahnul. Pouzita mimo server prazsketramvaje muze byt pouze se souhlasem autora, tedy me osoby.
Fotografie byla porizena za jinym ucelem, nez je zde mylne prezentovano. Proto zde nebude. TEČKA. Dále se o tom s vámi nehodlám bavit.
P.S. Cenzura byla je a bude. Kdo s tim nesouhlasi, necht zde neprispiva.
Fotografie byla porizena za jinym ucelem, nez je zde mylne prezentovano. Proto zde nebude. TEČKA. Dále se o tom s vámi nehodlám bavit.
P.S. Cenzura byla je a bude. Kdo s tim nesouhlasi, necht zde neprispiva.
-
Martin-KT8D5.RN2P
-
KM
Chicht. Že by přeci jen to gesto řidiče nebylo zcela v pořádku? Že by přeci jen mohli nadřízení z toho něco dělat? Že bych přeci jen měl pravdu? To stažení té fotky mi velmi potvrzuje mou teorii. Děkuji za to, že byla ta cenzura provedena. Protože proč by jinak byla provedena, kdyby byly "oči a mysl na trati" a stačilo to?
-
MOp