Provoz fóra
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Já bych tady pro tohle udělal jedno téma, nazval bych ho ring volný, nic bych neuzavíral, jen bych to nechal tak maximálně po týdnu mazat. Lidi by se v tom vyřádili, stejně sem chodí pořád ti samí. Aspoň by se to netahalo do jiných témat.9001 píše:A o to jde.kocour píše: To je prostě Honzík, ten už jiný než ostře černobílý a nasírací nebude ...
-
kocour
-
kocour
Že se tak blbě ptám, pokud jde o ta neustále uzamykaná fóra, můžete mi někdo vysvětlit, co vám tak vadí na tom, že se někdo odchýlí od věci nebo že si dva lidi vjedou do vlasů?
Kde se ve vás (některých) pořád bere ta potřeba zasahovat a nastolovat pořádek?
Mně už je to jedno, dělejte si, co chcete, já jen že to tu pak občas připomíná mateřskou školku. Možná by někteří mohli chodit i na hanbu.
Btw, udělejte si testík: http://www.politicalcompass.org/, třeba se o sobě něco zajímavého dozvíte. Já skončil vpravo dole.
Kde se ve vás (některých) pořád bere ta potřeba zasahovat a nastolovat pořádek?
Mně už je to jedno, dělejte si, co chcete, já jen že to tu pak občas připomíná mateřskou školku. Možná by někteří mohli chodit i na hanbu.
Btw, udělejte si testík: http://www.politicalcompass.org/, třeba se o sobě něco zajímavého dozvíte. Já skončil vpravo dole.
-
KM
-
MOp
jsou i jine, daleko horsi veci..KM píše:S radkem31 jsme tu diskutovali o tom, kdo může vidět IPadresy a co z nich odvodit, já uváděl jako příklad zvědavé novináře a on mi to moc nevěřil. Jeden příklad bychom měli zřejmě nasnadě, že sem (nebo i sem) chodí i novináři hledat zdroj pro senzace - ten nový nátěr/reklamu smrtícího vozu z Karláku se dozvěděli asi jak? Buďto to někdo bonznul jako senzaci anebo prostě náhodně okukovali stránky o tramvajích, kde nějaký fanda jistě již má zanešenu a zveřejněnu příslušnou změnu. Čili jen jako ilustrace, že i z nevinného údaje...
p.s. jaktoze si dnes nejel v prvnim voze?
-
Jonáš
Novinářská etika
Ovšem toto k novinařině patří, tak se tomu nedivme.KM píše:S radkem31 jsme tu diskutovali o tom, kdo může vidět IPadresy a co z nich odvodit, já uváděl jako příklad zvědavé novináře a on mi to moc nevěřil. Jeden příklad bychom měli zřejmě nasnadě, že sem (nebo i sem) chodí i novináři hledat zdroj pro senzace - ten nový nátěr/reklamu smrtícího vozu z Karláku se dozvěděli asi jak? Buďto to někdo bonznul jako senzaci anebo prostě náhodně okukovali stránky o tramvajích, kde nějaký fanda jistě již má zanešenu a zveřejněnu příslušnou změnu. Čili jen jako ilustrace, že i z nevinného údaje...
-
KM
S radkem31 jsme tu diskutovali o tom, kdo může vidět IPadresy a co z nich odvodit, já uváděl jako příklad zvědavé novináře a on mi to moc nevěřil. Jeden příklad bychom měli zřejmě nasnadě, že sem (nebo i sem) chodí i novináři hledat zdroj pro senzace - ten nový nátěr/reklamu smrtícího vozu z Karláku se dozvěděli asi jak? Buďto to někdo bonznul jako senzaci anebo prostě náhodně okukovali stránky o tramvajích, kde nějaký fanda jistě již má zanešenu a zveřejněnu příslušnou změnu. Čili jen jako ilustrace, že i z nevinného údaje...
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně jsem měl na mysli ty vulgarity - urážky, útoky apod.KM píše:Jo a o tom co je slušný a co ne bude rozhodovat kdo? Já nemám šanci být slušný, budou-li mě posuzovat ti, co by posuzovali nejpravděpodobněji. Ostatně, já se ti divím, že zrovna ty tohle navrhuješ...Proxy píše:Já si myslím, že IP-adresy by se měly zveřejňovat pouze od diskutujících, kteří tu vystupují anonymně s vulgárními příspěvky. Jinak jsem proti zveřejňování IP-adres u slušných diskutujících. Také se připojuji z práce a nechtěl bych, aby to tu vypadalo, že tu prezentuji stanovisko naší firmy.
KM, můžu tě uklidnit, podle mých měřítek se vulgarity v tvých příspěvcích zatím nevyskytují
-
KM
Jo a o tom co je slušný a co ne bude rozhodovat kdo? Já nemám šanci být slušný, budou-li mě posuzovat ti, co by posuzovali nejpravděpodobněji. Ostatně, já se ti divím, že zrovna ty tohle navrhuješ...Proxy píše:Já si myslím, že IP-adresy by se měly zveřejňovat pouze od diskutujících, kteří tu vystupují anonymně s vulgárními příspěvky.
Jinak jsem proti zveřejňování IP-adres u slušných diskutujících. Také se připojuji z práce a nechtěl bych, aby to tu vypadalo, že tu prezentuji stanovisko naší firmy.