Provoz fóra

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Pajda
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajda » 12.7.2005 10:17

XSC: taky souhlasím.
Já jsem byl jedním z těch, kteří navrhovali téma o Londýně v okamžiku výskytu urážek a výrazného zatahování politiky (náboženství) uzavřít. Přišlo mi to nedůstojné tématu.

kocour

Příspěvek od kocour » 11.7.2005 23:45

XSC: Souhlas.

XSC
Uživatel

Příspěvek od XSC » 11.7.2005 23:28

9001 píše:
kocour píše: To je prostě Honzík, ten už jiný než ostře černobílý a nasírací nebude ...
A o to jde.
Já bych tady pro tohle udělal jedno téma, nazval bych ho ring volný, nic bych neuzavíral, jen bych to nechal tak maximálně po týdnu mazat. Lidi by se v tom vyřádili, stejně sem chodí pořád ti samí. Aspoň by se to netahalo do jiných témat.

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 11.7.2005 21:59

kocour píše:
9001 píše:Mě nevadí,že se to odchýlilo od tématu. Toho sis mohl všimnout u jiných "politických témat". Ale nadávky do magorů,nacistů,fašistů atd. mi nepřijde jako rozumná diskuze.
To je prostě Honzík, ten už jiný než ostře černobílý a nasírací nebude ...
A o to jde.

kocour

Příspěvek od kocour » 11.7.2005 21:57

9001 píše:Mě nevadí,že se to odchýlilo od tématu. Toho sis mohl všimnout u jiných "politických témat". Ale nadávky do magorů,nacistů,fašistů atd. mi nepřijde jako rozumná diskuze.
To je prostě Honzík, ten už jiný než ostře černobílý a nasírací nebude ...

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 11.7.2005 21:54

Mě nevadí,že se to odchýlilo od tématu. Toho sis mohl všimnout u jiných "politických témat". Ale nadávky do magorů,nacistů,fašistů atd. mi nepřijde jako rozumná diskuze.

kocour

Příspěvek od kocour » 11.7.2005 21:51

Že se tak blbě ptám, pokud jde o ta neustále uzamykaná fóra, můžete mi někdo vysvětlit, co vám tak vadí na tom, že se někdo odchýlí od věci nebo že si dva lidi vjedou do vlasů?

Kde se ve vás (některých) pořád bere ta potřeba zasahovat a nastolovat pořádek?

Mně už je to jedno, dělejte si, co chcete, já jen že to tu pak občas připomíná mateřskou školku. Možná by někteří mohli chodit i na hanbu.

Btw, udělejte si testík: http://www.politicalcompass.org/, třeba se o sobě něco zajímavého dozvíte. Já skončil vpravo dole.

KM

Příspěvek od KM » 23.6.2005 9:24

MOp píše:[jsou i jine, daleko horsi veci..

p.s. jaktoze si dnes nejel v prvnim voze? :-D
No ale nesmíme jim to usnadňovat....
Protože jsem dobíhal na Stross, byl jsem línej jít na nábřeží... :P

MOp

Příspěvek od MOp » 23.6.2005 9:00

KM píše:S radkem31 jsme tu diskutovali o tom, kdo může vidět IPadresy a co z nich odvodit, já uváděl jako příklad zvědavé novináře a on mi to moc nevěřil. Jeden příklad bychom měli zřejmě nasnadě, že sem (nebo i sem) chodí i novináři hledat zdroj pro senzace - ten nový nátěr/reklamu smrtícího vozu z Karláku se dozvěděli asi jak? Buďto to někdo bonznul jako senzaci anebo prostě náhodně okukovali stránky o tramvajích, kde nějaký fanda jistě již má zanešenu a zveřejněnu příslušnou změnu. Čili jen jako ilustrace, že i z nevinného údaje...
jsou i jine, daleko horsi veci..

p.s. jaktoze si dnes nejel v prvnim voze? :-D

Jonáš

Novinářská etika

Příspěvek od Jonáš » 23.6.2005 8:57

KM píše:S radkem31 jsme tu diskutovali o tom, kdo může vidět IPadresy a co z nich odvodit, já uváděl jako příklad zvědavé novináře a on mi to moc nevěřil. Jeden příklad bychom měli zřejmě nasnadě, že sem (nebo i sem) chodí i novináři hledat zdroj pro senzace - ten nový nátěr/reklamu smrtícího vozu z Karláku se dozvěděli asi jak? Buďto to někdo bonznul jako senzaci anebo prostě náhodně okukovali stránky o tramvajích, kde nějaký fanda jistě již má zanešenu a zveřejněnu příslušnou změnu. Čili jen jako ilustrace, že i z nevinného údaje...
Ovšem toto k novinařině patří, tak se tomu nedivme. :? Ono stačí, co se tu rozpoutalo vzhledem k neštěstí na Barrandově :cry: :cry: :cry:

KM

Příspěvek od KM » 23.6.2005 8:52

S radkem31 jsme tu diskutovali o tom, kdo může vidět IPadresy a co z nich odvodit, já uváděl jako příklad zvědavé novináře a on mi to moc nevěřil. Jeden příklad bychom měli zřejmě nasnadě, že sem (nebo i sem) chodí i novináři hledat zdroj pro senzace - ten nový nátěr/reklamu smrtícího vozu z Karláku se dozvěděli asi jak? Buďto to někdo bonznul jako senzaci anebo prostě náhodně okukovali stránky o tramvajích, kde nějaký fanda jistě již má zanešenu a zveřejněnu příslušnou změnu. Čili jen jako ilustrace, že i z nevinného údaje...

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 22.6.2005 10:06

KM píše:Proxy: No hlavně to "zatím" mě uklidnilo. :oops:
Mně také občas něco ujede - na tramforu naposled včera :oops:

KM

Příspěvek od KM » 22.6.2005 9:50

Proxy: No hlavně to "zatím" mě uklidnilo. :oops:

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 22.6.2005 9:38

KM píše:
Proxy píše:Já si myslím, že IP-adresy by se měly zveřejňovat pouze od diskutujících, kteří tu vystupují anonymně s vulgárními příspěvky. Jinak jsem proti zveřejňování IP-adres u slušných diskutujících. Také se připojuji z práce a nechtěl bych, aby to tu vypadalo, že tu prezentuji stanovisko naší firmy.
Jo a o tom co je slušný a co ne bude rozhodovat kdo? Já nemám šanci být slušný, budou-li mě posuzovat ti, co by posuzovali nejpravděpodobněji. Ostatně, já se ti divím, že zrovna ty tohle navrhuješ... :twisted:
Hlavně jsem měl na mysli ty vulgarity - urážky, útoky apod.

KM, můžu tě uklidnit, podle mých měřítek se vulgarity v tvých příspěvcích zatím nevyskytují :wink:

KM

Příspěvek od KM » 22.6.2005 9:21

Proxy píše:Já si myslím, že IP-adresy by se měly zveřejňovat pouze od diskutujících, kteří tu vystupují anonymně s vulgárními příspěvky.
Jinak jsem proti zveřejňování IP-adres u slušných diskutujících. Také se připojuji z práce a nechtěl bych, aby to tu vypadalo, že tu prezentuji stanovisko naší firmy.
Jo a o tom co je slušný a co ne bude rozhodovat kdo? Já nemám šanci být slušný, budou-li mě posuzovat ti, co by posuzovali nejpravděpodobněji. Ostatně, já se ti divím, že zrovna ty tohle navrhuješ... :twisted:

Odpovědět