Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
já toho teda nikdy nevyužíval, ale podle fotek na "Stírce" DC mohou stanicovat dva vlaky, tak?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Díky za tip - pomohlo mi to více než myslíš, potvrdilo to 100% mojí domněnku!P_V píše:MMM: Na Google StreetView je to vidět. To parkování přes obrubník je o kus před zastávkovníkem.
Takže, teď výzva pro zkušenější kolegy: Někde u DP musí existovat dokument určující umístění a délku oné zastávky - kde a jak se k němu dostanu nejpozději v pondělí dopoledne? DÍKY MOC. Před třemi lety jsem byl učen stav zachycený googlem a od té doby jsem rozhodně změnu nepodepisoval!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
MMM: Na Google StreetView je to vidět. To parkování přes obrubník je o kus před zastávkovníkem.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MM- A není to náhodou jedno? Snad i pro tramvaj platí 5 metrů před a 30 za označníkem. Samozřejmě pokud tam není již zminované označení.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zejména na místě níže zachycené DZ bylo v pondělí DZ parkování přes obrubník - dle mne naprosto něčí nezákonná úprava (bylo značně staré).willyjeff píše:MM-Mikulovsky píše:Mám prosbu v pondělí jsem byl přítomen zjištění jedenoho dispečera, že zmizelo DZ označující začátek zastávky Na Stírce DC - jsem přesvědčen, že ještě velmi nedávno tam bylo. Táži se jest-li se tu nenajde někdo mající velmi čerstvou jej dokumentující fotografii - velmi bych to potřeboval, předem díky.Tak to se omlouvám, sice jsem včera linku 24 měl, ale tohohle efektu mizejícího DZ jsem si nevšiml. A jako druhej jsem tam snad nikdy nestanicoval, takže kde končí zastávka mě ani moc nedere. Nebo proč tahle akce?
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MM-Mikulovsky píše:Mám prosbu v pondělí jsem byl přítomen zjištění jedenoho dispečera, že zmizelo DZ označující začátek zastávky Na Stírce DC - jsem přesvědčen, že ještě velmi nedávno tam bylo. Táži se jest-li se tu nenajde někdo mající velmi čerstvou jej dokumentující fotografii - velmi bych to potřeboval, předem díky.
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mám prosbu v pondělí jsem byl přítomen zjištění jedenoho dispečera, že zmizelo DZ označující začátek zastávky Na Stírce DC - jsem přesvědčen, že ještě velmi nedávno tam bylo. Táži se jest-li se tu nenajde někdo mající velmi čerstvou jej dokumentující fotografii - velmi bych to potřeboval, předem díky.
Naposledy upravil(a) MM-Mikulovsky dne 05.9.2011 5:56, celkem upraveno 1 x.
- Bobik
- Uživatel
Maj to nějaký divný. Napsalo mi to 8 chyb, vesměs čárky mezi větama - ovšem v opraveným textu jsem jich napočítal jen 6! Tak buď jsem slepej a barvoslepej, nebo nevim.
Jedna chyba byla moje blbost - muzeum s malym M
, u slova naší - naši metropoli mám za to, že dneska už je to snad jedno (pravidla umožňují oboje), leč neuznalo mi to.
Jedna chyba byla moje blbost - muzeum s malym M
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Televizní podoba dikátu - samozřejmě ze stylového prostředí.
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1031 ... 154311066/
http://www.ceskatelevize.cz/porady/1031 ... 154311066/
- kruťák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ti koně (koňové
) táhli. Taky jsem přemýšlel, než jsem si to řekl jinak, to je rada k nezaplacení - když něco neumím říct/napsat, řeknu/napíšu to jinými slovy
Jak bylo řečeno v Češtině panem Cwapou: "refýž, to bude měkké i " a nakonec napsal nástupní ostrůvek.
Jinak, když jsme si měli povyňe viskoušet, tak se musím pochlubit
Počet chyb: 0
Prošli jste bez jediné chyby, v žákovské knížce by byla jednička
Samozřejmě, že kdyby to nebyla doplňovačka, dalo by se tam něco nasekat, takhle tam bylo na spoustu jevů (především čárek) upozorněno volným místem, potom se ztrácí kouzlo diktátu (od slova diktovat). Já bych asi nejvíc přemýšlel nad "řidiči neseděli ale stáli a brzdili", jestli dát čárku před "a brzdili", ale tady v doplňovačce nebylo z čeho vybrat.
PS: Oproti diktátům, které si pamatuju pár let zpátky, byl tento hodně lehký
Jinak, když jsme si měli povyňe viskoušet, tak se musím pochlubit
Počet chyb: 0
Prošli jste bez jediné chyby, v žákovské knížce by byla jednička
Samozřejmě, že kdyby to nebyla doplňovačka, dalo by se tam něco nasekat, takhle tam bylo na spoustu jevů (především čárek) upozorněno volným místem, potom se ztrácí kouzlo diktátu (od slova diktovat). Já bych asi nejvíc přemýšlel nad "řidiči neseděli ale stáli a brzdili", jestli dát čárku před "a brzdili", ale tady v doplňovačce nebylo z čeho vybrat.
PS: Oproti diktátům, které si pamatuju pár let zpátky, byl tento hodně lehký
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
http://zpravy.idnes.cz/diktat.aspx?iddiktat=124
To si pan Svěrák vybral hezké téma.
Fšychňy si povyňe viskoušet.
Já za 2
To si pan Svěrák vybral hezké téma.
Fšychňy si povyňe viskoušet.
Já za 2
Pobavilo mne hlášení v lince 17. Přijel jsem na Staroměstskou od ND a ozvalo se hlášení: V této zastávce je přestup na linku stotřicet nula tři směr Právnická Fakulta.
Jen doplním, že sloupek s čočkami už není uprostřed nájezdové rampy. Nevím, jestli to už je v jiném vlákně, pokud ano, tak se omlouvám. Jedu z mobilu.
- Absolut
- Moderátor
Dnes je v plánu šotoprojížďka v relaci Národní třída - Staroměstská - Stross n. - linka 156 - Hradčanská - Podbaba - Voz. Střešovice - linka 216. Přidá se někdo? Vyrážet budu z národní třídy po 15 hod a případné spolušotouše příjmám tradičně pomocí SMS
Z Radlický to snad už zmizelo, teď by mělo stačit zajít blíž, a to sice na Kafkovu/Vítězné nám.9001 píše:Jara: Zkus jít trochu jižně a podívat se na Radlickou ulici.Tam to jde