Problém bude asi v tom, že pro IDOS je tramvaj jako tramvaj a speciální typ linky "nostalogická" nemá. Je otázka, zda by, podobně jako linka AE (kde je mimochodem stále jako provozovatel napsán DPP) neměla být linka 91 "smluvní". Poté se to dá vyfiltrovat.Damir Holas píše:Jak je možný, že ten krám míchá mezi linky PID i nostalgickou 91 se zvláštním tarifem?!![]()
![]()
![]()
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Tak jsem použil Idos pro vyhledání spojení v PID a nestačil se divit. Potřebuju se dneska odpoledne přemístit z Jindřišský k vozovně Vokovice a drahý vyhledávač mi mimo normálnějších variant (14 na Václavák -> A na Dejvickou a pak 8 nebo 24 na Masnu, přes stanici metra projít na nám. Rep. a pak 8) našel taky tohle:
http://pid.timetable.cz/detail/?p=MTA5O ... QyNzIzOCU-
Jak je možný, že ten krám míchá mezi linky PID i nostalgickou 91 se zvláštním tarifem?!

http://pid.timetable.cz/detail/?p=MTA5O ... QyNzIzOCU-
Jak je možný, že ten krám míchá mezi linky PID i nostalgickou 91 se zvláštním tarifem?!
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Třeba za to mohla ta koženka. Lepší neriskovatfricoolinek2 píše:Nevíte, proč není možné do tramvají dávat koženku, když spíš vám shoří na uhel bus, do kterýho se koženka dávat může?
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
9001: Líbí se mi jak kritizuješ přehnané sebevědomí ostatních řidičů, ale co se tak spíš zamyslet nad sebou... 
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte, proč není možné do tramvají dávat koženku, když spíš vám shoří na uhel bus, do kterýho se koženka dávat může? 
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To demon Já si nemůžu pomoct, když zapnu televizy tak vidím většinou nehody s těmi starými škopky. A důvody? Předjíždění, rychlost.
Ono nejde o to že Octavia je lepší, ale ono i Fabia nebo cokoli novějšího má podstatně lepší jizdní vlastnosti než 12 let staré auto. Ono to staré auto jaksi nestačí představám těch kdo za ním sedí. Myšlenka typu " když to zvládne ten frajer s Audi proč ne já..."
To milbi Tobě ale dojde že Škodou 105 není zrovna ideální předjíždět na okrsce a přizpůsobíš je vlastnostem auta. Tohle právě dost lidem chybí.
Ono nejde o to že Octavia je lepší, ale ono i Fabia nebo cokoli novějšího má podstatně lepší jizdní vlastnosti než 12 let staré auto. Ono to staré auto jaksi nestačí představám těch kdo za ním sedí. Myšlenka typu " když to zvládne ten frajer s Audi proč ne já..."
To milbi Tobě ale dojde že Škodou 105 není zrovna ideální předjíždět na okrsce a přizpůsobíš je vlastnostem auta. Tohle právě dost lidem chybí.
- Damir Holas
- Uživatel
Tak tak, čím budou tyhle klipy realističtější, tím líp.Jabberwocky píše:Podle mě může za leccos bohorovnost a určitá „vzdálenost“ nehody běžnému člověku. Tímhle „přiblížením“ se ta bohorovnost dá trochu nabourat, řekl bych.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Podle mě může za leccos bohorovnost a určitá „vzdálenost“ nehody běžnému člověku. Tímhle „přiblížením“ se ta bohorovnost dá trochu nabourat, řekl bych.
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jezdím střídavě Škodou 105, Toyotou, Oplem nebo Škodou Fabií a nemám pocit, že by ze mě novější model dělal lepšího řidiče. Na autě až tak nezáleží, člověk nesmí jezdit jako prase ať sedí v čemkoliv.9001 píše:Zkuste se někdy podívat kolik smrtelných nehod zaviní řidiči drahých aut a kolik se starými škopky...
Ale uznávám, že ani jedno z uvedených aut není opravdu "drahé".
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak nějak adekvátně jejich počtu, nezaviní-li machři v bourácích víc.9001 píše:Zkuste se někdy podívat kolik smrtelných nehod zaviní řidiči drahých aut a kolik se starými škopky...
Těch "starých škopků" je totiž podstatně víc než "bouráků" typu Octavia.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/krimi/136635-vide ... icich.html
Tady je něco dost podobného. Ten první mi přijde asi nejlepší, není tak drastický,ale vystihuje vše.
Upřímně. kdo jezdí normálně tomu to dojde a nepotřebuje kampaň. Kdo jezdí no jako prase, tak si stejně řekne to se mi stát nemůže a pak už mu to ani nestačí dojit... Je to o inteligenci nebo spíš rozumu lidi za volantem.
Za vše mluví když jedu po dálnici 140-150(na tachometru) s Octavii a kolem mě se prožene poloschnilý Golf a horším případě i Felcie... Zkuste se někdy podívat kolik smrtelných nehod zaviní řidiči drahých aut a kolik se starými škopky...
Tady je něco dost podobného. Ten první mi přijde asi nejlepší, není tak drastický,ale vystihuje vše.
Upřímně. kdo jezdí normálně tomu to dojde a nepotřebuje kampaň. Kdo jezdí no jako prase, tak si stejně řekne to se mi stát nemůže a pak už mu to ani nestačí dojit... Je to o inteligenci nebo spíš rozumu lidi za volantem.
Za vše mluví když jedu po dálnici 140-150(na tachometru) s Octavii a kolem mě se prožene poloschnilý Golf a horším případě i Felcie... Zkuste se někdy podívat kolik smrtelných nehod zaviní řidiči drahých aut a kolik se starými škopky...
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
„Pěkné.“ Něco takového by se mělo promítat i u nás. „Dokumentární film“ o tom, co to pro účastníky znamená dopravní nehoda. V současné době, kdy se média z poskytování informací přeorientovávají stále víc na poskytování emocí, je tohle asi jediná možná cesta. Žádní učesaní „mrtví“ a „bejby, dejchej“ – pěkně naturalistické obrazy raněných, umírajících, křik, krvácení, otevřené zlomeniny, šokové stavy … syrově, jak to v tom autě skutečně vypadá. A jestli to někomu způsobí „trauma“, tím líp – ona i fóbie může být k něčemu užitečná. Když se Češi nebojí postihu, ať se bojí aspoň o sebe.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://nastvany.blog.mobilmania.cz/2009 ... quo-video/
Waleská kampaň, která ukazuje, co dokáže malá nepozornost za volantem.
Je to drsné, ale nemusí se to stát jen řidičům. Ke zranění z blbosti může člověk přijít kdykoliv...
Waleská kampaň, která ukazuje, co dokáže malá nepozornost za volantem.
Je to drsné, ale nemusí se to stát jen řidičům. Ke zranění z blbosti může člověk přijít kdykoliv...
- Damir Holas
- Uživatel
Děláte mi chutě, pane kolego... Asi též dnes jednu lahvinku vyprázdním.Absolut píše:...lahvový svianský máz...
- Absolut
- Moderátor
Včera večer jsem lupnul dvě točené Koutské desítky a večer lahvový svianský máz a je mi skvěle.