Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Co se nevešlo. Pokud chcete znát názory jiných i na netramvajová témata, ptejte se zde. Máte něco, o co se chcete podělit s ostatními? Pak pište sem...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět

Kolikrát jste byli v Muzeu MHD ve vozovně Střešovice?

Nebyl
52
14%
Jednou
53
14%
2-3x
73
20%
3-5x
58
16%
Více než 5x/nespočetněkrát
112
31%
Klikací koutek
18
5%

Celkem hlasů: 366

Quetzalcoatl
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...

Příspěvek od Quetzalcoatl » 29.8.2008 21:40

Hezky to bude vypadat na ortofoto mapě. Třeba chtějí z Radlic udělat raketovou střelnici. :)

MF
Uživatel

Příspěvek od MF » 29.8.2008 21:01

Petr píše:
Damir Holas píše:Neví někdo, jaký je účel tohoto kříže, co vznikl uprostřed tramvajové smyčky Radlická?
http://www.prazsketramvaje.cz/obrazky/r ... ba-146.jpg
Má to nějaký zvláštní význam (např. uctění památky zaniklých starých Radlic :) ) nebo prostě jen nevěděli, co s kamením? :lol: :devilsmokin
Údajně nejde o kříž, ale o zídky, znesnadňující pohyb chodců v místech, kudy chodit nemají.... že to má tvar kříže je prý náhoda...

Ten sakrální důvod bude asi spočívat v tom, že courající chodci si řeknou "sakra" musím to obejít :D

No jen aby se to nedozvěděl papež, že to je kříž nakřivo a nepřišel (společně s vodováhou) pokyn z Vatikánu ho předělat.

Damir Holas
Uživatel
Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita

Příspěvek od Damir Holas » 29.8.2008 20:05

XSC píše:Při stavu některých pražských tratí to může být určené k tiché modlitbě za to, že kaštan cestu přežil :-)
To by ho měli udělat spíš na konečné v Řepích... :lol: :roll:

XSC
Uživatel

Příspěvek od XSC » 29.8.2008 18:42

Při stavu některých pražských tratí to může být určené k tiché modlitbě za to, že kaštan cestu přežil :-)
Když už se tady mluvilo o školách: Zde je krásná ukázka pro stavaře, jak se to nemá dělat.

Jakub
Uživatel
Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.

Příspěvek od Jakub » 29.8.2008 18:41

No myslím si, že mimo starých babiček o berličce to v průchodu skrz smyčku nebude vadit nikomu.

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 29.8.2008 18:37

Damir Holas píše:Neví někdo, jaký je účel tohoto kříže, co vznikl uprostřed tramvajové smyčky Radlická?
Má to nějaký zvláštní význam (např. uctění památky zaniklých starých Radlic :) ) nebo prostě jen nevěděli, co s kamením? :lol: :devilsmokin
Údajně nejde o kříž, ale o zídky, znesnadňující pohyb chodců v místech, kudy chodit nemají.... že to má tvar kříže je prý náhoda...

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 29.8.2008 18:26

Jestli to nemá spojitost s tou kaplí. A nebo že tam dřív něco stávalo (sakrálního). Ale nadbytkem kamení to nebude 8-)

Damir Holas
Uživatel
Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita

Příspěvek od Damir Holas » 29.8.2008 18:23

Neví někdo, jaký je účel tohoto kříže, co vznikl uprostřed tramvajové smyčky Radlická?

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 29.8.2008 18:03

Jabberwocky píše:No, mne jednou zamkli večer na baráku, ale naštěstí mne pak do ulic opět vypustila úklidová četa :devilsmokin

Karosák & 2217: Tak to fakt netuším. Já v R204 snad nikdy ani nic neměl, tak nevím, kde přesně ta místnost byla. V pondělí se kdyžtak mrknu.
To bys byl hodnej. Stačí to i příští týden. Já i když vidím velmi dobře, tak zde by mi oči byly na kvrdlačky :roll:

Oskar: Jo máš pravdu, s tím, že obsahuje i návod, to jo, ale když se člověk podívá na tu tabulku, tak to vypadá přinejmenším usměvně 8-) Z:idea:

Jabberwocky
ďábelský pedagog

Příspěvek od Jabberwocky » 29.8.2008 17:13

No, mne jednou zamkli večer na baráku, ale naštěstí mne pak do ulic opět vypustila úklidová četa :devilsmokin

Karosák & 2217: Tak to fakt netuším. Já v R204 snad nikdy ani nic neměl, tak nevím, kde přesně ta místnost byla. V pondělí se kdyžtak mrknu.

Radek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek » 29.8.2008 15:44

Karosák píše: :smt005 :smt005 :smt031
Nonono, v pátek večer to není moc příjemný... 8-[ :lol:

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 29.8.2008 15:32

Radek píše:PřF UK hlásí stav bez přečíslování. Zato se nám nějak poslední dobou zasekávají zámky, případně jdou otevřít pouze z jedné strany. Pedagogové uzamčení (nejen) na záchodcích už vstoupili do folkloru. :D
:smt005 :smt005 :smt031

Oskar
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oskar » 29.8.2008 15:31

P_V píše:
Karosák píše:Na stránkách FELu je také psáno o přečíslování učeben :lol: a je tam excelová tabulka pro zjištění nového čísla, a místo normálního trojciferného čísla je z toho šílený 6-8-mi místný kód @3662
http://www.feld.cvut.cz/cz/aktuality/ci ... nosti.html
Vskutku technický systém pro techniky. A jaké číslo dostala katedra permoníků a trpaslíků? :D
No, můžeme o tom novém systému vést spory, můžeme s ním dokonce nesouhlasit, ale to je taky všechno, co se s tím dá dělat. Mě se ten nový sytém líbí. Vypadá sice krypticky, ale na rozdíl od starého teď označení místnosti obsahuje i návod, jak se k ní dostat. A to se vyplatí zejména v případech, kdy se některé předmety FELu učí v posluchárách číslovaných FS a naopak :) Navíc starý systém měl takovou specialitu, že označoval suterénní místnosti jako např 0418, což se velice lehce pletlo s místností 418 v patře čtvrtém...

Ovšem úplnou lahůdkou jsou historické budovy VŠCHT a rektorátu ČVUT. V těch se nevyzná skoro nikdo. Slyšel jsem že VŠCHŤáci tam dokonce pořádají orientační závody :wink:

Radek
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radek » 29.8.2008 15:02

PřF UK hlásí stav bez přečíslování. Zato se nám nějak poslední dobou zasekávají zámky, případně jdou otevřít pouze z jedné strany. Pedagogové uzamčení (nejen) na záchodcích už vstoupili do folkloru. :D

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 29.8.2008 14:50

Prosímvás pane Jabberwocky:
V souvislosti s přečíslováním PedF se 2217 ptá, kam má jít k zápisu do R204 :?: Je tam co bývala, nebo je jinde, a kde a případně jaký má nový úžasný kód :?:

Odpovědět