Víte kolik vozů 14T nebylo od dodání do dnešního dne odstaveno a případně která?
Výhra:
můžete se spolu vyfotit.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Tak to čumím. Na "páteři" jsou fotky tohoto odpružení přes rok, při každém otáčení podvozků je vidět... Vůz 9113 ho má od počátku....aspirine píše:(...)Jo a pozor!!!dneska jsem odhalil vuůz 9113 a nemá pružiny jako ostatní![]()
má "vzduchové měchy"a nedivil jsem se tomu sám.....
Je pravda že jich stojí dost v Motole,každý den tam jsem.A dlouho stát budou,škodovka totiž nespěchá z náhradníma věcma,pač nebyl žádný prototip a přicházejí na spousty špatných věcí,tak se to všechno mění.demon píše:Tak ono je těch sarančat opravdu asi odstaveno víc než je zdrávo, když si musí Motol půjčovat vozy z Kobylis a Žižkova.
Nebo mají ty výpůjčky jiný důvod, jenž mi není znám ?
Na jednu stránku - zaplať pánbůh že k nám nejezdí (15Téčko snad bude lepším počinem), na druhou stránku - konečně by 14Tky dorazily těch pár oblouků a pořádně dovymačkaly BKV panely pod Vyšegrádem...demon píše:Momentálně snad už jen úsek Výtoň-Modřany a nábřeží podél ND, plus nezajímavé koleje tuším ve voz. SA a KO (nebo VO)...JANEK L. píše:Nevím, zda se tady ptám dobře, ale kam všude sarančata mají zákaz? Díky