(no nekoukejte blbě, když vše tak vše a proč by nemohla jezdit PX i ona, ne?
T3, T3M, T3SU, T3SUCS
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Bobik
- Uživatel
Re: T3, T3M, T3SU, T3SUCS, T3A
No, tak u T6 jsem taky tušil zradu
nicméně ve vlákně o T3(a modifikace) jsem jaksi počítal, že tím "všechno" jsou víceméně myšleny tétrojky. Protože pak tu máme neřešitelný problém v podobě 14T - ta lze tak akorát skuplovat.

- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Na vozy T6 nepamatujeme? Tezko das automaty SecheronMOp píše:MF píše:Prakticky může jezdit PX všechno. Jediné co je potřeba je mít upravený - otočený kabel zejména kvůli tomu, aby na zadním voze místo stykačů reverzu vpřed seply stykače vzad. To, že chybí nějaké obrysovky vem čert.
xobě..[/quote]U Sécheronů jsem tušil problém. Ale jináč říkáte: "hlavu vzhůru" jo
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak
xobě Sécherony i dáš, ale díky nesousedící poloze magnetu a čidla se samy nespojí, to musíš provést mechanicky a samozřejmě se nesjedou (pokud vysloveně nechceš) elektrické hlavy.
Pokud by jsi náhodou chtěl, tak se sjedou, ale pak si můžeš připravit půl mega na nový...
xobě Sécherony i dáš, ale díky nesousedící poloze magnetu a čidla se samy nespojí, to musíš provést mechanicky a samozřejmě se nesjedou (pokud vysloveně nechceš) elektrické hlavy.Pokud by jsi náhodou chtěl, tak se sjedou, ale pak si můžeš připravit půl mega na nový...
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Na vozy T6 nepamatujeme? Tezko das automaty SecheronMF píše:Prakticky může jezdit PX všechno. Jediné co je potřeba je mít upravený - otočený kabel zejména kvůli tomu, aby na zadním voze místo stykačů reverzu vpřed seply stykače vzad. To, že chybí nějaké obrysovky vem čert.
xobě..Re: T3, T3M, T3SU, T3SUCS, T3A
Teď jsem pochopil, co znamená zkratka PX

- PvvS
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nekde jsem slysel, ze to udajne neumej ty plzensky vyzbroje. Ty ovsem nejsou v praze.
- Bobik
- Uživatel
No vida, a pak že potřebujeme obousměrné vozy kvůli přejezdům při rekonstrukcích. 
Prakticky může jezdit PX všechno. Jediné co je potřeba je mít upravený - otočený kabel zejména kvůli tomu, aby na zadním voze místo stykačů reverzu vpřed seply stykače vzad. To, že chybí nějaké obrysovky vem čert.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Teď jsem v jiném vlákně postřehl vtipnou poznámku, že by na večerní pořadí d-25/26 mohly přijet 2xT3 PX a to mi vyvolalo otázku: Co všechno z pražských tramvají typu T může jezdit PX
Pomiňme, že by to nebylo dovoleno kvůli absenci brzdových/koncových pozičních světel a třeba ještě kvůli něčemu.... Jde mi o to, jak by si výzdroje rozuměly

Do SA zapůjčeny 6841+6871 dnes odpoledne na nějaké 22
Pěkný malý závod...tramvajak píše:Když už je řeč o těch výrobcích, tak pro KOS dělá čela tato firma: http://www.kompozity-michalik.cz/?cube=text&c=1 z Bernartic u Jeseníku.
Pro úplnost, ikdyž netramvajovou, Savea dělá čela i pro M1.
Když už je řeč o těch výrobcích, tak pro KOS dělá čela tato firma: http://www.kompozity-michalik.cz/?cube=text&c=1 z Bernartic u Jeseníku.
Srdečný dík!demon píše:Nevim jak pro SKD, ale pro DPP vyrábí čela na T3 firma SAVEA s.s r.o.Alex píše:Vi nekdo z Vas, kde jsou vyrabena nahradni laminatova cela T3 pro firmu SKD?
A nejen pro T3, koukam že dělají i plastové díly na škodovácké 14T a inekoňácká Tria...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jak pro SKD, ale pro DPP vyrábí čela na T3 firma SAVEA s.s r.o.Alex píše:Vi nekdo z Vas, kde jsou vyrabena nahradni laminatova cela T3 pro firmu SKD?
A nejen pro T3, koukam že dělají i plastové díly na škodovácké 14T a inekoňácká Tria...