A ve zbytku trasy jako 19 nahradí co?Vendelínek píše:Nebojte, Ropid už přemýšlí že 19 zruší úplně a na Lehovec protáhne 8...
Provoz na linkách
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Re: Provoz na linkách
- Damir Holas
- Uživatel
Fořtík píše:Nu, jak nad tím přemýšlím, tak na současné změny linkového vedení se bezvadně hodí hodnocení Petra Čepka z filmu Trhák...![]()
http://other.mhdcr.biz/trhak-cepek.mp3
Lool, bodujete, pane kolego
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nu, jak nad tím přemýšlím, tak na současné změny linkového vedení se bezvadně hodí hodnocení Petra Čepka z filmu Trhák...Vendelínek píše:Nebojte, Ropid už přemýšlí že 19 zruší úplně a na Lehovec protáhne 8...
http://other.mhdcr.biz/trhak-cepek.mp3
-
Vendelínek
Nebojte, Ropid už přemýšlí že 19 zruší úplně a na Lehovec protáhne 8...
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Přiznám se bez mučení. Dneska jsem měl se svojí 26tkou 100% úspěšnost předjetí linky 19 na Nákl.Nádr.Žižkov.dušan píše:A taky jsem byl několikrát svědkem, že linka 19 jede hned za linkou 26!!![/color]
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
dva dny za sebou jsem odpol měl linku 7 - děs běs, spousta lidí, jedoucích jen na Kubáň, tramvaj dost naplní a mimo jiné dost také zdrží.radek31 píše:l. 19 v této podobě je naprostá zoufalost - včera jsem za ní jel ze zast. Strašnická zhruba v 18:30 směrem do centra a i po odjezdu od stanice metra v té soupravě seděl jediný cestující!!!! to se opravdu moc často nevidí
když jezdila z Kubáně, tak sice nebyla na Strašnické plná, ale 20+ lidí v ní bylo pokaždé
Velmi povedená změna linkového vedení.
A taky jsem byl několikrát svědkem, že linka 19 jede hned za linkou 26!!!
-
radek31
- Moderátor
l. 19 v této podobě je naprostá zoufalost - včera jsem za ní jel ze zast. Strašnická zhruba v 18:30 směrem do centra a i po odjezdu od stanice metra v té soupravě seděl jediný cestující!!!! to se opravdu moc často nevidí
když jezdila z Kubáně, tak sice nebyla na Strašnické plná, ale 20+ lidí v ní bylo pokaždé
Já jsem si kartičky s kontaktem na Ropid nachystal na včerejší šichtu na lince 19. Kromě našeho výpravčího si ale nikdo nestěžoval, takže je nebylo komu dávat. Rozhodně by ale nebylo špatné, kdyby někdo kontakt na Ropid dal na zastávkové sloupky. Ať se taky trošku ví, že změny linkového vedení nedělá DP.
Mimochodem, stav okolo Strašnické včera odpoledne jsem popsal tady: http://stepanomania.blog.cz/0809/linka- ... -strasnice
Mimochodem, stav okolo Strašnické včera odpoledne jsem popsal tady: http://stepanomania.blog.cz/0809/linka- ... -strasnice
- Damir Holas
- Uživatel
Ono tohleto bývalo i u dnes již zaniklého ČSAD BUS Ústí nad Labem, takže si např. pamatuju, který pan řidič mě často vozil na lince Praha - RumburkJosef píše:No, treby v liberci ma kyzdy ridic svoji vizitku
No, treby v liberci ma kyzdy ridic svoji vizitku 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Výbornej nápad !MF píše:Myslím, že by si řidiči mohli vyrobit nějaké úplně obyčejné vizitky, kde by bylo napsáno něco ve stylu "ROPID - plánování vedení linek MHD" + telefon a e-mail na stížnosti... Kdyby řidiči měli tyto vizitky na vozovně k dispozici a dávali je nasxaným cestujícím, tak by se na základě stížností určitě časem něco dělo...
- Damir Holas
- Uživatel
Sehr Gut!martyn píše:Napsal jsem pánům plánovačům na ROPID jakýsi otevřený mail (viz příloha). Uvidím, jestli se budou obtěžovat odpovědět, momentálně prý mají dovolenou (proč asi?) Díky všem za podněty, které jsem do něj bez dovolení použil.
Myslím, že by si řidiči mohli vyrobit nějaké úplně obyčejné vizitky, kde by bylo napsáno něco ve stylu "ROPID - plánování vedení linek MHD" + telefon a e-mail na stížnosti... Kdyby řidiči měli tyto vizitky na vozovně k dispozici a dávali je nasxaným cestujícím, tak by se na základě stížností určitě časem něco dělo...Vendelínek píše:Souhlasím s Démonem. Dnes jsem měl 7, po poledni došlo za zst Slávia k banální nehodě 24 s autem. Stálo se asi 10 minut, ale stačilo to. Lidi tradičně se chodili ptát jak dlouho se nepojede a že si dýštak dojdou na kubáň na 19. Když se dozvěděli, že 19 jim tam nepojede, ani nic jiného, bylo celkem vzteklí a nas...í. Bohužel kritika za to šla na adresu DP, nějaký Ropid spoustě lidem nic neříká...
-
Vendelínek
Souhlasím s Démonem. Dnes jsem měl 7, po poledni došlo za zst Slávia k banální nehodě 24 s autem. Stálo se asi 10 minut, ale stačilo to. Lidi tradičně se chodili ptát jak dlouho se nepojede a že si dýštak dojdou na kubáň na 19. Když se dozvěděli, že 19 jim tam nepojede, ani nic jiného, bylo celkem vzteklí a nas...í. Bohužel kritika za to šla na adresu DP, nějaký Ropid spoustě lidem nic neříká...