Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Evropský týden mobility: http://pidservis.ic.cz/report.php?no=534&style=standard
Platný web je tento: http://mb-modely.eu/atlasobchod/trainzjohny píše:mám doma T3 i KT8 (tedy nemotorové) od MB.
WEBÍK
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
mám doma T3 i KT8 (tedy nemotorové) od MB.
WEBÍK
WEBÍK
-
rpol
modely tramvají
Ahoj, před časem jsem se setkal s elektrickým modelem pražské T3. Nevíte náhodou někdo, kde se takový drobeček dá pořídit?
Děkuji a chválím kvalitní a zajímavý web!
Roman
Děkuji a chválím kvalitní a zajímavý web!
Roman
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Povedené setkání.Jan píše:Doporučuji se v Google Earth podívat na zastávku Karlovo námestí od i.p.pavlova, jako naaranžované
- Jan
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuji se v Google Earth podívat na zastávku Karlovo námestí od i.p.pavlova, jako naaranžované 
Jojo. Je to z neděle 16.9.2007, krátce po poledni. Přinejmenším stavba Národní technické knihovny je brzké odpoledne, ale z té neděle je i Palackého nám., výluka na smyčce Řepy a Korunní.
-
radek31
- Moderátor
v Google Earth jsou aktualizované letecké snímky Prahy a mají nádherné rozlišení, doporučuji se podívat
pro šotouše - je tam krásně vidět, že v době focení se právě předělávala křižovatka Palackého nám.
pro šotouše - je tam krásně vidět, že v době focení se právě předělávala křižovatka Palackého nám.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Quetzalcoatl píše:Za druhé, dostal jsem jízdenku, která byla označena na druhé (nesprávné) straně. Mohu ji legálně znovu použít? Díky.
jistě že ne !
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Do vestibulů stanic metra se již brzy začnou instalovat terminály.Quetzalcoatl píše:Dvě otázky:
až se budou za pár let nahrávat na bémkartu i klouzavé a měsiční kupony, jak zjistím jejich platnost? Jak se to dělá jinde? Osobně tipuji, že na exponovaná místa nasází kontrolní terminály, nebo na kartu nalepí samopolepku.
Naposledy upravil(a) Tonda Ježek dne 04.9.2008 13:12, celkem upraveno 1 x.
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dvě otázky:
až se budou za pár let nahrávat na bémkartu i klouzavé a měsiční kupony, jak zjistím jejich platnost? Jak se to dělá jinde? Osobně tipuji, že na exponovaná místa nasází kontrolní terminály, nebo na kartu nalepí samopolepku.
Za druhé, dostal jsem jízdenku, která byla označena na druhé (nesprávné) straně. Mohu ji legálně znovu použít? Díky.
Za druhé, dostal jsem jízdenku, která byla označena na druhé (nesprávné) straně. Mohu ji legálně znovu použít? Díky.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Taky mě to napadlo. Takže až si Amíci postaví radar a Rusové se naštvou, myslim, že bude ČSOB potřebovat novej barák...Jakub píše:Rusko by tam mohlo vyzkoušet své nové rakety Topol-M, ale samozřejmě až po instalci radarové základny USa, aby to mělo ten správný šmrnc.
Naposledy upravil(a) Damir Holas dne 03.9.2008 19:58, celkem upraveno 1 x.
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Už se těšímOskar píše:(...) Slyšel jsem že VŠCHŤáci tam dokonce pořádají orientační závody
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Rusko by tam mohlo vyzkoušet své nové rakety Topol-M, ale samozřejmě až po instalci radarové základny USa, aby to mělo ten správný šmrnc.Quetzalcoatl píše:Hezky to bude vypadat na ortofoto mapě. Třeba chtějí z Radlic udělat raketovou střelnici.
No hlavně, aby si to nějakej pilot vrtulníku nespletl s místem na přistáníQuetzalcoatl píše:Hezky to bude vypadat na ortofoto mapě. Třeba chtějí z Radlic udělat raketovou střelnici.