Tohle stačí? http://stts.mosfont.ru/search.php?cid=0 ... t=on&orderBrejšín píše:Prosím.
Nemáte někdo fotky T3 jaho hauseboatu něgde v rusku. Na "Humoru" je jedna fotka ze zadu, ale já něgde viděl i ze předu a po hodině hledání to vzdávám.
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
davidtk: Nene, to bylo minulý čtvrtek, ve vagónu, mezi Jiřího z Poděbrad a Mírákem. A asi jsi to nebyl Ty, mne by sis pamatoval, jak jsem složitě vysvětloval, že jsem kokon. Však on ten revisor taky říkal, že se s takovým případem setkal prvně 
Mm a v kolik to bylo?Jabberwocky píše:davidtk: Hele, žes to byl Ty, kdo mě na A-čku skasíroval![]()
Já vim já vim já vimtrainzjohny píše:Já neříkám jestli to ví nebo ne, ale vědět bychom to měli,to nepopřeš![]()
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já neříkám jestli to ví nebo ne, ale vědět bychom to měli,to nepopřešdavidtk píše:Já bych to musí tolik nehrotil, pane kolegotrainzjohny píše:... vědět, ale dokonce musí ...
Ad Oskar - ano,tyto průkazy by měli studenti využívat pouze s 30- nebo 90- denními kupóny, to že v praxi si k tomu občas koupí i papírovy je věc druhá.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
davidtk: Hele, žes to byl Ty, kdo mě na A-čku skasíroval
Já jsem si totiž při své roztržitosti vyměnil čtvrtletní kupón už začátkem září a jako boží hovádko na něj jezdil. Ale pan revisor neměl pro chudáka roztržitého vědátora vůbec pochopení, stál tam neochvějně jako bůh pomsty. No, včera jsem byl Na Bojišti, donesl jsem stvrzenky a všechno, podal si poníženou supliku, tak snad to bude za 50, a ne 950. To by mě fakt hnětlo, když zaplaceno mám už od loňského listopadu...
Já bych to musí tolik nehrotil, pane kolegotrainzjohny píše:... vědět, ale dokonce musí ...
Dneska jsem měl zážitek s OpenCard ... Jo holčička nějak nepochopila, že maj platit až od října
Btw Ačko stojí fakt teďka za velký *H* a to sem ho měl jen s Mírou
A BTW: Předplatní kupony k průkazům VŠ se dají koupit v e-shopu
Jedinou vadou na kráse je, že vám doručí papírový kupon](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Jedinou vadou na kráse je, že vám doručí papírový kupon
Někdo to dělá, hlavně aby tím efektivně skryl, že už mu je víc, než 26 let. A prý to prochází.
Jednou jsem pročítal tarif PID a dospěl jsem k závěru, že to tak úplně košér není.
Jednou jsem pročítal tarif PID a dospěl jsem k závěru, že to tak úplně košér není.
A pod dotyčným písmenem h) jsou právě jen klouzavé kupony.Tarif PID píše:Student ČVUT 11) , VŠE 11) , ČZU 11) , UK 11) , AMU 11) nebo VŠCHT 11) , který používá průkaz studenta vyjmenovaných vysokých škol jako doklad, na jehož základě je oprávněn používat zvýhodněnou jízdenku dle čl. III., odst. 8., písm. h), je povinen prokázat se touto jízdenkou a současně tímto průkazem studenta, na jehož základě byla zvýhodněná jízdenka vydána.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano můžeš, minimálně do konce roku 2009 to tak půjde.vencavasek píše:Řeším teď s bráchou otázku předplatních kuponů pro studenty ČVUT. A měl bych otázku:
Místo kmenového listu můžu používat průkaz studenta ČVUT (ale i jiných VŠ)....
Jinak chodí sem pár lidí co to nejen mají vědět, ale dokonce musí
-
vencavasek
- Uživatel
Řeším teď s bráchou otázku předplatních kuponů pro studenty ČVUT. A měl bych otázku:
Místo kmenového listu můžu používat průkaz studenta ČVUT (ale i jiných VŠ). K němu mi potom na škole nabízí kupon s volitelným začátkem doby platnosti...Mohu si ale místo tohoto zakoupit v libovolném předprodeji klasický kupon čtvrletní, např.říjen-prosinec (samozřejmě ve spojení s průkazem studenta s licencí ISIC)?
Doufám, že se najde někdo, kdo to ví.
Díky.
Místo kmenového listu můžu používat průkaz studenta ČVUT (ale i jiných VŠ). K němu mi potom na škole nabízí kupon s volitelným začátkem doby platnosti...Mohu si ale místo tohoto zakoupit v libovolném předprodeji klasický kupon čtvrletní, např.říjen-prosinec (samozřejmě ve spojení s průkazem studenta s licencí ISIC)?
Doufám, že se najde někdo, kdo to ví.
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Informofání v DPP
Dneska jsem si všiml letáků týkajících se výluky v Modřanech, ale nějak jsem se jim nevěnoval. Vzpomněl jsem si na to u počítače a tak kliknu na záložku RSS od dpp - a NIC! Nejde mi do hlavy, jak to, že dřive mají ve vozovně tištěný materiál než je na internetu.
Pro ukázku aktuální screen:
Červeně jsem označil ty body, které podle mě nesouvisí s dopravou a jsou spíše reklamou na ony akce. Možná tam je označena nějaká, která si to nezaslouží a naopak, ale zhruba polovina těch "aktualit" tam nepatří. To je sice fajn, ale já chci informace! Jedna část podniku umí za pár hodin v metru vyměnit vexli a jiná není schopna vyvěsit na net to, co již bylo vytištěno.
Škoda.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Prosím.
Nemáte někdo fotky T3 jaho hauseboatu něgde v rusku. Na "Humoru" je jedna fotka ze zadu, ale já něgde viděl i ze předu a po hodině hledání to vzdávám.

- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tuhle tu šla řeč o tom registru vozidel. Dostal jsem se tam až dnes a podle rad jsem se vypravil na Spojovací. Přijel jsem krátce po sedmé (tedy po otvíračce), vylosoval jsem si číslo 62, aktuálně se odbavovalo 11. No, včetně změny údajů v pojistné smlouvě jsem odcházel krátce po 8:15. Takže kdyby někdo potřeboval stejnou radu jako já tehdy, tak rovněž hlasuji pro registr vozidel na Spojovací.Fořtík píše:Inu dobrá, dva hlasy pro Spojovací, to je slušné doporučení. Díky díky díky!
- Matošo
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no jóóóó, Bláňa...! To mě nenapadlo. Jsem myslel, že povede trochu jinde a né zrovna z Letný na Hradčanskou...
Jinak nazdar Dejve.
Jinak nazdar Dejve.
nn, je to pro tunel Blanka...Ještě pár let to tam tak bude vypadat.Matošo píše:1) Krindapána, kdyť je to tam celý rozkopaný a jedna kolej uzavřená... To je všechno kvůli lampě...?!7080 píše: 1) to je základna pro sloup veřejného osvětlení a pro trolej
2) Jsou stejně daleko, je to jen zdání.
2) aha, asi už byla moc tma...