Jelikož jsem od rána nezved
ze židle, nemůžu potvrdit třeba tyče, o kterých zvědi nevědí...Moderátor: TRAM-FÓRUM
ze židle, nemůžu potvrdit třeba tyče, o kterých zvědi nevědí...Už aby se toto číslo objevilo v sekci 15Tdemon píše:45.
Aha! To "dává" smysl...demon píše:To jo, pevné = neotočné (resp.velmi málo otočné), ale otočit o 180° je lze a vzhledem k žádoucnosti (tfuj...) rovnoměrnějšího sjetí nákolků je to prováděno.VIKtor píše:Myslel jsem, že poršrotry mají pevné podvozky... Můžeš mi to nějak objasnit - jsem z toho nějaký nesvůj...
Myslíš ty obruče za 70 tisíc/kus ?Brejšín píše:Bo výzkum škoda na opotřebení, jestli náhodou není lepší neotáčet podvozky a jednou za čas vyměnit jen náběžné obruče.
To jo, pevné = neotočné (resp.velmi málo otočné), ale otočit o 180° je lze a vzhledem k žádoucnosti (tfuj...) rovnoměrnějšího sjetí nákolků je to prováděno.VIKtor píše:Myslel jsem, že poršrotry mají pevné podvozky... Můžeš mi to nějak objasnit - jsem z toho nějaký nesvůj...
Myslíš ledové kaštany?Brejšín píše:Chaha, chá ale o 9142 a mrznoucích kaštanech nevíš !, có ?
demon píše:9144 (otáčení podvozků)
Mrznoucí kaštani dneska ? Ve dvaceti stupních ?Brejšín píše:Chaha, chá ale o 9142 a mrznoucích kaštanech nevíš !, có ?