Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Venca
- Uživatel
- Bydliště: Poblíže několika tramvajových a jedné lodní zastávy.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
Web dpp.cz už nespí, viz: odkaz. 
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Jo, tak jsem to myslel, web, měl jsem to konkretizovat. Leták jsem už viděl taky, v neděli večer ve 180.pawel píše:DPP spí? možná web, ale letáky o výluce v metru/na zastávkách jsem viděl už před pár dny.
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A měly by to být lodě: Odra, Visla a HamburkTom 11 píše:Odpověď : Pražská paroplavební společnost.Damir Holas píše:Dotaz: kdo bude provozovat X21? První Všeobecná Člunovací Společnost nebo Vittus Group?
-
gabuliatko
- Uživatel
tento popis přesně vystihuje srab ve kterém se současná pražská VHD nachází
Spíš se čeká co na to pašík z magorstrátu.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Web DPP možná spí co se informací o výluce týče, ale vyhledávač spojení pracuje bezvadně, zatimco na webu Ropidu je sice informace o výluce, zato vyhledávač tvrdošíjně trvá na tom, že žádná výluka nebude.
Takže milý zákazníku zkombinuj obé a ráčí si vybrat...
Takže milý zákazníku zkombinuj obé a ráčí si vybrat...
No... V Modřanech jsem teda zatím žadné HURÁ neviděl...pawel píše:DPP spí? možná web, ale letáky o výluce v metru/na zastávkách jsem viděl už před pár dny.
DPP spí? možná web, ale letáky o výluce v metru/na zastávkách jsem viděl už před pár dny.
Mně to stačí. Díky
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Ale no takMOp píše:Klasika v tunelu? Nebyl bych si tím tak jist.. Já bych tam očekával betonovou desku pane řídící!
- Damir Holas
- Uživatel
3. - 30. 11. 2008, informace již visí zde:Josef píše:Tak, ale teď v tom mám hokej. Napiště mi prosím, kdy je ta výluka ve Vyšehradským tunelu
http://www.ropid.cz/mimoradnosti/Vysehr ... 7x598.html
A web DPP zase chrápe...
Naposledy upravil(a) Damir Holas dne 28.10.2008 11:15, celkem upraveno 2 x.
Tak, ale teď v tom mám hokej. Napiště mi prosím, kdy je ta výluka ve Vyšehradským tunelu
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Klasika v tunelu? Nebyl bych si tím tak jist.. Já bych tam očekával betonovou desku pane řídící! 
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Odpověď : Pražská paroplavební společnost.Damir Holas píše:Dotaz: kdo bude provozovat X21? První Všeobecná Člunovací Společnost nebo Vittus Group?
- Damir Holas
- Uživatel
Dotaz: kdo bude provozovat X21? První Všeobecná Člunovací Společnost nebo Vittus Group?
Jinak mě pobavila poznámka na ropidím webu, že X21 bude v případě husté mlhy mimo provoz... To bude teď na podzim spíš na ozdobu. Hlavně už vidim nadšené kaštanstvo, které v očekávání plavby vyleze z tramvaje na Výtoni, zjistí, že plavba se nekoná a tak se nas***ě vydá buď pěšmo nebo 17 na Pražského povstání...
Jinak mě pobavila poznámka na ropidím webu, že X21 bude v případě husté mlhy mimo provoz... To bude teď na podzim spíš na ozdobu. Hlavně už vidim nadšené kaštanstvo, které v očekávání plavby vyleze z tramvaje na Výtoni, zjistí, že plavba se nekoná a tak se nas***ě vydá buď pěšmo nebo 17 na Pražského povstání...