Pražské metro
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Re: Pražské metro
V Praze je také normální traťové rychlost metra 80 km/h, jen v úseku Muzeum - Hlavní nádraží a obráceně je díky krátké vzdálenosti (cca 600 m) jen 60 km/h.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Mám dotaz na někoho od metra. Jakou tak zhruba rychlostí se vlaky v tunelech pohybují? Jel jsem nedávno metrem v Mnichově a bylo vidět do kabiny na rychloměr - překvapilo mě, že vlak uháněl osmdesátkou, ačkoli subjektivně mi to tak rozhodně nepřipadalo. Jak rychle se jezdí v Praze? Díky.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnešní přepravní průzkum v metru musel dělat naprostý diletant. Rozdavači sčítacích lístků mají pouze nepatrnou malou visačku připnutou na oděv, navíc mám pocit, že je to jen samodělka. Vypadají jak klasičtí roznašeči letáků a spousta lidí se jim díky tomu vyhýbá. Jen z 5 minutového pozorování nastupujivších lidí na metro C Florenc jich dobrých 50% sčítací lístek odmítlo převzít. Některým pomohlo k rozhodnutí opakující se hlášení o průzkumu, které je samozřejmě pouze v češtině, takže tomu nikdo z cizinců nerozumí.
To je takový problém do hlášení jednou za čas vložit dejmetomu na každé třetí až páté hlášení také světový cizí jazyk? Úmyslně světový - mělo by se tam střídat více jazyků než jen angličtina - např. CZ - CZ - DE - CZ - CZ - FR - CZ - CZ - AN - CZ ....
Je problém sčítače vybavit reflexní vestou s logem DP?
ASI JE! Oddělení marketingu a komunikací by zasloužilo defenestraci..
To je takový problém do hlášení jednou za čas vložit dejmetomu na každé třetí až páté hlášení také světový cizí jazyk? Úmyslně světový - mělo by se tam střídat více jazyků než jen angličtina - např. CZ - CZ - DE - CZ - CZ - FR - CZ - CZ - AN - CZ ....
Je problém sčítače vybavit reflexní vestou s logem DP?
ASI JE! Oddělení marketingu a komunikací by zasloužilo defenestraci..
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo to víte se šetří tak se zrušila P5tkaMOp píše:bonatrans dojezdil? nejak brzo..
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
bonatrans dojezdil? nejak brzo..
Dnes dojezdi sve posledni kilaky sv.typu 81-71 a to ev.cisel 2399-2800-2801-2802-2502 .
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
No, hyenismus je možná silné slovo, ale existuje cosi jako kinderstube. Tu člověk buď má, nebo nemá. Kdo si fotí na ulicích mrtvoly, kinderstube nemá.
(Neplatí pro hasiče, koronera apod., ale to je doufám zřejmé.)
(Neplatí pro hasiče, koronera apod., ale to je doufám zřejmé.)
- Matošo
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
davidtk:
čoveče, ty ses teda rozohnil... a pro nic.
A co jako !? Taky by si ho vyfotil, no. Ňákýho magora, kterej otrávil cestování Prahou desítkám (možná stovkám) lidí...
Co blbnete? Dneska se fotí leccos. Ostatně záběry hasičů a asaniťáků (dokumentační) nikomu nevaděj...
hyenismus by snad bylo, kdyby z toho měl sám užitek ne? Kdyby to prodal novinám, nebo někde vystavoval s popisem: "mrkněte na tuhoše"...
a dost pochybuju, že by to Chosé chtěl udělat.
čoveče, ty ses teda rozohnil... a pro nic.
A co jako !? Taky by si ho vyfotil, no. Ňákýho magora, kterej otrávil cestování Prahou desítkám (možná stovkám) lidí...
Co blbnete? Dneska se fotí leccos. Ostatně záběry hasičů a asaniťáků (dokumentační) nikomu nevaděj...
hyenismus by snad bylo, kdyby z toho měl sám užitek ne? Kdyby to prodal novinám, nebo někde vystavoval s popisem: "mrkněte na tuhoše"...
a dost pochybuju, že by to Chosé chtěl udělat.
ale vime a povime pokud nebude nejaka mimoradnost tak 81-71 pojede z cernaku 15:20 -> obeh 28 sv.ev.cisel 2398-2698-2691-2673-2394 hned za ni jede dalsi 81-71 tj.v 15:23 je to obeh 37 a sv.ev.cisel 2397-2693-2694-2671-2375 a potom zase dlouho nic....
prosím nemohl by mi někdo napsat odjezdy 8171 z ČM v pátek mezi 15,00-15,30?
předem díky moc.
předem díky moc.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Celý víkend jsem trávil noční na muzeu. Jsem docela rád, že si to ten hodný pán rozmyslel o pár hodin později. Ale k pepíčkovi: kolega měl asi před měsícem pád na HA do prázdné 2SK. A tak když začali vyndavat s kolegou toho nešťastníka tak jim pomohli i dva lidé. A to se jen tak nevidí!! No a když byl na nosítkách na nástupišti tak jeden z těch mládenců měl mobil s fotákem a hned začal fotit. Kolega říkal, že měl sto chutí po něm skočit a jednu mu vrazit. Ovšem zachoval slušnost. Jenže druhý z dvojice byl policajt v civilu. Tak proběhla prý trošku vyměna názoru a ten mládenec nakonec fotku musel vymazat. Ale přijde mi to fakt nechutárna. A občas by se ti to nemuselo vejít do záběru. Hlášení z neděle končí slovy: Po očištění kolejiště byly z kolejiště hasiči vyneseny ještě zbytky kostí.Josef píše:Tak dneska byl na muzeu dalsi skokan v ranis picce. Skoda ze jsem nemohl byt u toho a fotit
Já v to pevně doufám ...Isidor píše:No, možná (snad) měl na mysli focení NAD, narvaných tramvají a toho chaosu kolem...
Možná měl blíže specifikovat co fotit.
No, možná (snad) měl na mysli focení NAD, narvaných tramvají a toho chaosu kolem... 
Jsem tak moc ožralej nebo vidim dobře???! (Redefinice otázky... Měl jsem víc piv než si myslím???)Josef píše:Tak dneska byl na muzeu dalsi skokan v ranis picce. Skoda ze jsem nemohl byt u toho a fotit
Fakt vidim dobře co jsi napsal? Sorry, protože jestli, jo, tak si u mne docela klesl a to hodně. Doufám, žes to myslel jako ironický hodně blbý vtip. Takže naznačuješ, že abys něco udělal, tak si radši jeho konec nafotíš?
Pánové a dámy mě je zle a není to z chlastu, právě sem vystřízlivěl. A já myslel, že hyenismus je na východě a v bulvárech
Fakt sorry, ale si normální ****** a ****** a doplň si namísto * písmena
btw: na tom místě stojim den co den! A dneska taky! O metalový Bože .... Vědět to, tak se na tom místě trochu zamyslím ...
Holt RIP.
Omlouvám se moderátorům za moji upřímnost, ale tohle je na mne moc. Některý věci beru s nadhledem a jo zasměju se, ikdyž je to černej humor, ale tohle mi zavání hyenismem nejvyššího kalibru, který jsem viděl jednou na youtube z Ruska? Kde nějek kkt točil celkem slušnou autonehodu a nehodlal hnout ani prstem aby někomu pomohl. Občas zaslechnu tuhle "maldou generaci" a říkám si, že potřebujou řezat hlava nehlava. Nevim jestli je to mou výchovou nebo pohledem na svět, ale nad tímhle bych se neodvažoval ani přemýšlet!
Naposledy upravil(a) davidtk dne 22.10.2008 1:44, celkem upraveno 1 x.
Vždyť se tu píše, že si počkal v kolejišti.
Zas na druhou stranu chápu, že normální člověk, když vidí něco tak mimořádného, jako osobu v kolejišti, tak jako první reakci obvykle ztuhne a neví, zda má věřit vlastním očím. Takže pokud to čekání bylo jen v řádu jednotek až desítek sekund, možná si lidi i všimli, ale nestihli zareagovat.
Zas na druhou stranu chápu, že normální člověk, když vidí něco tak mimořádného, jako osobu v kolejišti, tak jako první reakci obvykle ztuhne a neví, zda má věřit vlastním očím. Takže pokud to čekání bylo jen v řádu jednotek až desítek sekund, možná si lidi i všimli, ale nestihli zareagovat.