Protože by se muselo myslet! Ale ono to jistě někoho napadne časem a dostane za to tučné prémie..Petr píše:Proč to překlopení nezadat už zastávku PŘED?
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Asi jsme si neporozuměli..... NYní je veškeré překlapování programováno ZA "VÝSTUPNÍ" zastávku.... Tedy za vyhlášení Výtoně, za vyhlášení Národní třídy atp. Proč to překlopení nezadat už zastávku PŘED?MF píše:To by musela být schopná firma apex toto udělat. Sám řídící pracovník mi říkal, že hlášení trvá 65s a pak dojde k překlopení orientací. Takže když je jízdní doba 60s a řidič odhlásí Výtoň hned za Palačákem a trochu to courne, tak přijíždí už jako nová linka. Bohužel hlášení v takové délce někdo odněkud vyžadoval.... a překlopení transparentů jako prvotní věc je pro firmu apex asi nepřekonatelný problém.Petr píše: vše naprogramovat tak, aby se transparenty a číslo linky překlopily po vyhlášení předchozí zastávky tak, aby již na Výtoň linky přijely se správnými orientacemi. Před lety jsem to navrhoval pro linku 21, aby se jí cílová zastávka neměnila až po vyhlášení zastávky Národní třída, ale již po vyhlášení Národního divadla.... Moc jsem neuspěl
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Potvrzuju, že 15mintuový interval v odpolední špičce je fakt o hubu, jak píše 8750, samotné vyložení a naložení cca 250 lidí trvá minimálně 10-15 minut. Takže rekordní prostoj mezi spoji, co jsme zaznamenali, byl tuším 27 minut. A z tunelu se stal solidní průchoďák... (ještě, že dneska bylo obstojný počasí
)
A tak nezbývalo nic jinýho, než referovat o vytuněných 150, 253 apod.
A tak nezbývalo nic jinýho, než referovat o vytuněných 150, 253 apod.
7 min čisté jízdy zvládá. Co však nezvládá, je výstup a nástup, který zabere nejvíc z celé cesty. Já jsem byl výluku pozorovat cca 2 hodiny navečer a lodě jezdily nepřetržitě, prostě se počkalo až všichni vystoupí, nastoupí a ihned se odjíždělo. Občas se tam už lidi nevešli a čekali na další spoj. Hodně lidí taky šlo pěšky. Podle mně se v dalších dnech naučí jezdit metrem + busy.Štěpán píše:Jak to vůbec vypadá s X21? Zvládá těch 7 minut mezi Podolím a Výtoní?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nezvládá, tedy jízdní dobu možná, ale interval ne. Informátoři Martyn a Sirka jistě odpoví fundovaně, ale odpolední interval dodržován rozhodně nebyl..
Jak to vůbec vypadá s X21? Zvládá těch 7 minut mezi Podolím a Výtoní?
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
OT: Ano, ale ten nebude po přechodu!MOp píše:A může to být učitel?
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Klidně. Chlapy maj taky svuj přechod. To, když jim začínaj ženský smrdět a práce vonět.MOp píše:A může to být učitel?
(Tohle mám z jednoho románu/filmu, přijde někdo na něj?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A může to být učitel?
To by musela být schopná firma apex toto udělat. Sám řídící pracovník mi říkal, že hlášení trvá 65s a pak dojde k překlopení orientací. Takže když je jízdní doba 60s a řidič odhlásí Výtoň hned za Palačákem a trochu to courne, tak přijíždí už jako nová linka. Bohužel hlášení v takové délce někdo odněkud vyžadoval.... a překlopení transparentů jako prvotní věc je pro firmu apex asi nepřekonatelný problém.Petr píše: vše naprogramovat tak, aby se transparenty a číslo linky překlopily po vyhlášení předchozí zastávky tak, aby již na Výtoň linky přijely se správnými orientacemi. Před lety jsem to navrhoval pro linku 21, aby se jí cílová zastávka neměnila až po vyhlášení zastávky Národní třída, ale již po vyhlášení Národního divadla.... Moc jsem neuspěl
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak to funguje, ale praxe je taková, že tramvaje z linky 16 přijíždí na Výtoň s orientací "3 Výtoň", kde se transparent změní na "3 Lehovec". Stejně tak to funguje i v opačném směru...Petr píše:Ono by spíš stačilo vše naprogramovat tak, aby se transparenty a číslo linky překlopily po vyhlášení předchozí zastávky tak, aby již na Výtoň linky přijely se správnými orientacemi. Před lety jsem to navrhoval pro linku 21, aby se jí cílová zastávka neměnila až po vyhlášení zastávky Národní třída, ale již po vyhlášení Národního divadla.... Moc jsem neuspěl
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Může mi někdo laskavě vysvětlit, která učitelka po přechodu si dovoluje upravovat moje příspěvky
Já myslel, že to hraní na mateřskou školku už pány moderátory přešlo
Prosím o veřejnou odpověď - děkuji
Prosím o veřejnou odpověď - děkuji
Nicméně sdílím s tebou tento názor, bylo by to nejrozumnější a logické...a proto to uatím neprošloPetr píše:Instalovat čidlo při každé výluce, kde se tenhle systém použije? Nesmysl.... Ono by spíš stačilo vše naprogramovat tak, aby se transparenty a číslo linky překlopily po vyhlášení předchozí zastávky tak, aby již na Výtoň linky přijely se správnými orientacemi. Před lety jsem to navrhoval pro linku 21, aby se jí cílová zastávka neměnila až po vyhlášení zastávky Národní třída, ale již po vyhlášení Národního divadla.... Moc jsem neuspěldušan píše:ono by stačilo dá do cesty jedno čidlo navíc, které toto umí udělat samo. jen by to chtělo, aby to napadlo někoho na vyšších místech.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Instalovat čidlo při každé výluce, kde se tenhle systém použije? Nesmysl.... Ono by spíš stačilo vše naprogramovat tak, aby se transparenty a číslo linky překlopily po vyhlášení předchozí zastávky tak, aby již na Výtoň linky přijely se správnými orientacemi. Před lety jsem to navrhoval pro linku 21, aby se jí cílová zastávka neměnila až po vyhlášení zastávky Národní třída, ale již po vyhlášení Národního divadla.... Moc jsem neuspěldušan píše:ono by stačilo dá do cesty jedno čidlo navíc, které toto umí udělat samo. jen by to chtělo, aby to napadlo někoho na vyšších místech.
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
ono by stačilo dá do cesty jedno čidlo navíc, které toto umí udělat samo. jen by to chtělo, aby to napadlo někoho na vyšších místech.slimman píše:Při převlíkání 7/18 mělo kaštanstvo problém s tím, že číslo linky se měnilo moc pozdě. Přijíždějící tramvaj už tak nějak čekali se změněným číslem (aspoň mi to tak připadalo). Navíc byl problém s prodlevou mezi změnou na předním a zadním voze (skoro 10 vteřin !). Jak píše Fořtík, chce to odhlašovat co nejdřív, aby už tramka přijela na zastávku "převlečená".