Výluky a jiná omezení

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Re: Výluky a jiná omezení

Příspěvek od Petr » 06.11.2008 11:33

Proxy píše:(...)Takže pro věčné remcaly:
- před zápasem nebude MHD nijak posilována
- po skončení zápasu budou po jednom pořadí posíleny autobusové linky 136 (Slavia - Roztyly) a 213 (Slavia - Želivského), případně budou využity i operativní zálohy...
- po zápasu bude linka 24 prodloužena z Kubáně na Strašnickou a linka 22 bude posílena třemi pořadími v trase vozovna Strašnice - Slavia - Karlovo náměstí a zpět(...)
Jak ten remcal, tedy cestující, tuto informaci, prosím, zjistí? V oné zprávě na webu není ani tečka. Že ty tady házíš do vzduchu informace z interních oběžníků DP je věc jedna, ale cestující je někdo jiný. Navíc to stále neobjasnňuje mnou zmíněnou linku 6 o jejímž výskytu po skončení zápasu vážně nic nevím....

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 06.11.2008 7:45

MOp píše:
dpp píše:případně v opačném směru linky 6, 7 a 24, jedoucí ke stanici metra Strašnická.
Muze mi nekdo rict, odkdy jezdi 6 a 24 na Strasnickou?
od konce zápasu #-o

Takže pro věčné remcaly:
- před zápasem nebude MHD nijak posilována
- po skončení zápasu budou po jednom pořadí posíleny autobusové linky 136 (Slavia - Roztyly) a 213 (Slavia - Želivského), případně budou využity i operativní zálohy...
- po zápasu bude linka 24 prodloužena z Kubáně na Strašnickou a linka 22 bude posílena třemi pořadími v trase vozovna Strašnice - Slavia - Karlovo náměstí a zpět
Matošo píše:Byl jsem letos na každej domácí a kdo chtěl alespoň trochu pohodlně cestovat tramvají (o 136 radši ani nemluvim), tak si musel nechat minimálně 4-5 spojů ujet... a to nás tam nebylo pořádně přes 13 000 (asi 60% kapacity).
Myslím, že každému je jasné, že 20 tisíc lidí se během deseti minut neodveze :wink: I na metru trvá odvoz vyprodané Saské arény okolo půl hodiny, což je způsobené také tím, že veškerý dav směřuje jen do stanice Českomoravská. V Edenu jsou přeci jen větší rozptylové možnosti, ale dobu na odvoz vyprodaného stadionu bych také viděl přes půl hodiny...

Matošo
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matošo » 06.11.2008 2:16

fricoolinek2 píše:
No, když se 17.5. hrálo s Jabloncem, tak bylo taky vyprodáno, já jel 7-čkou z Anděla a taková hrůza to zas nebyla, takže se to snad zvládne i bez posil....
bohužel se nepřesvědčim na vlastní kůži, bo nemám lupen :cry:
jenže tady nejde o to jak se lidi dostanou na stadion, to se ten nápor rozptýlí do několika hodin (řekněme do dvou...), ale až všichni odejdou nazáz, tak to bude mela.
Byl jsem letos na každej domácí a kdo chtěl alespoň trochu pohodlně cestovat tramvají (o 136 radši ani nemluvim), tak si musel nechat minimálně 4-5 spojů ujet... a to nás tam nebylo pořádně přes 13 000 (asi 60% kapacity).

fricoolinek2
Uživatel
Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fricoolinek2 » 06.11.2008 1:42

Matošo píše:pokud DPP autobusy a tramvaje kolem Slave neposílí, tak jsou bahužel tyto informace naprosto k ničemu...

Protože těch 20 000 lidí se do jednoho vozu po 15 minutách stejně nenacpou...
No, když se 17.5. hrálo s Jabloncem, tak bylo taky vyprodáno, já jel 7-čkou z Anděla a taková hrůza to zas nebyla, takže se to snad zvládne i bez posil....
bohužel se nepřesvědčim na vlastní kůži, bo nemám lupen :cry:

Tom 11
Uživatel
Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom 11 » 06.11.2008 0:51

Tak jsem se včera večer zúčastnil neplánovaně výluky Karlovo náměstí-I.P.Pavlova.
Jak se dalo očekávat - na Štěpánské čekalo několik desítek lidí a dokonce se pár lidí našlo i na IPP,kteří čekali přímo před opraváři.. :lol: Takže nic zvláštního.. Pak jsem šel konečně na dočasnou zastávku I.P.Pavlova - ten kdo si nepřečetl nějaké informace předem jí nenašel,v mlze nebyla vůbec vidět a ještě byla dokonale zabezpečena páskou,která upozorňovala řidiče aut na zákaz parkování - v příloze zasílám nekvalitní fotku(měl jsem s sebou jen novej "záložní" kompakt a protože mi jela tramvaj,tak jsem to cvakl v rychlosti..),ale na to jak jsem byl nas*anej na to,že nejezdí NAD,tak úprava zastávky mě velmi pobavila :lol: =D> ,bohužel cestující,již tak nadšení nebyli a dávali to hlasitě najevo při podlézání a obíhání.. :(

Matošo
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matošo » 05.11.2008 23:38

pokud DPP autobusy a tramvaje kolem Slave neposílí, tak jsou bahužel tyto informace naprosto k ničemu...

Protože těch 20 000 lidí se do jednoho vozu po 15 minutách stejně nenacpou...

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 05.11.2008 23:06

MOp píše:Muze mi nekdo rict, odkdy jezdi 6 a 24 na Strasnickou?
Nevim, zeby od zitra ? :lol:

V. Ložek
Uživatel

Příspěvek od V. Ložek » 05.11.2008 22:16

Marek B. píše:Rád bych se zeptal, jestli ta betonová deska ve Vyš. Tunelu již existuje, nebo se bude dělat nová. Přijde mne z dosavadního(dnes ráno) postupu prací, že deska existuje od Výtoně k Tunelu, ale v něm samotném není. Nevím, jak to je od tunelu k Vodárně. Možná se pletu, ale právě proto prosím o objasnění
Pod tramvajovou tratí v tunelu byla akorát skála. Včera jsem viděl jak lámali do skály zářez pro vodovod.

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 05.11.2008 15:13

Damir Holas píše:http://www.dpp.cz/omezeni-dopravy/karlo ... -tramvaji/

To už DPP tolik šetří, že nemůže zavést náhradní autobusový výtah z Karláku na Ipák, který by to dolu vzal manipulačně? To zas bude nadšených klientů... Představa pěšího výšlapu Ječnou nahoru je příjemná jak kudla v zádech a vidina toho, že tramvají tam pojedu děsnou oklikou přes Nusle je teda ještě lepší... :?
Ale ty krásné "brejle" který objedou odkloněné spoje okolo bloku na Otakarce.... :roll:

MOp
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MOp » 05.11.2008 12:04

dpp píše:případně v opačném směru linky 6, 7 a 24, jedoucí ke stanici metra Strašnická.
Muze mi nekdo rict, odkdy jezdi 6 a 24 na Strasnickou?

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 05.11.2008 10:54

No vzhledem k tomu, že v samotném tunelu se dělají IS pod tratí (voda, plyn), tak je úplně jedno, co tam je dnes a deska se tam stejnak musí udělat nová. Vím, že to není odpověď na Tvůj dotaz, ale odpověď to je :)

Marek B.
Uživatel

Příspěvek od Marek B. » 05.11.2008 10:35

Rád bych se zeptal, jestli ta betonová deska ve Vyš. Tunelu již existuje, nebo se bude dělat nová. Přijde mne z dosavadního(dnes ráno) postupu prací, že deska existuje od Výtoně k Tunelu, ale v něm samotném není. Nevím, jak to je od tunelu k Vodárně. Možná se pletu, ale právě proto prosím o objasnění

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 05.11.2008 8:42

http://www.dpp.cz/doprava-na-zapas-poha ... -villa-fc/

Jo, tvůrci webu fakt bodují. Poradí mi, prosím, někdo, pod jakým číselným označením bude provozována po utkání linka 6? Poslední spoj na Kubáň jede přes Slavii ve 20:46 a opačným směrem 19:40 (nepočítám-li 19:44 a 19:47, což jsou zatahující vlaky do vozovny Pankrác) #-o

Damir Holas
Uživatel
Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita

Příspěvek od Damir Holas » 05.11.2008 8:35

http://www.dpp.cz/omezeni-dopravy/karlo ... -tramvaji/

To už DPP tolik šetří, že nemůže zavést náhradní autobusový výtah z Karláku na Ipák, který by to dolu vzal manipulačně? To zas bude nadšených klientů... Představa pěšího výšlapu Ječnou nahoru je příjemná jak kudla v zádech a vidina toho, že tramvají tam pojedu děsnou oklikou přes Nusle je teda ještě lepší... :?

Absolut
Moderátor

Příspěvek od Absolut » 04.11.2008 7:08

martyn: Skoro se mi chce napsat Káemovské "chichi já to říkal" :)

Odpovědět