TRAM-SHOP, bazar, vetešárna či jak chcete
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: TRAM-SHOP, bazar, vetešárna či jak chcete
Ale jako mě se zda, ze to je nejak drahý za 3580... :-O
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To mě onehdá poskytl polomáčenku, ale od té doby co hubne, tak ani za pětikilo se nepřemluví a nekoupí je..
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Navíc pan
je děsně chtivej peněz. Jednou mi nabízel, že mi za pětistovku dá čuchnout ke své lehké cole. Měl jsem jen 450, tak jsem si musel jednu nosní dírku zacpat...
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No já nevim, počítej, že cena nepůjde pod 3580,- Kč.Josef píše:Měl bych zájem o tu "žižkovskou pořadovku....
Kolik je jeji cena??? Jsem ochoten nabídnout max 700 Kč....
Měl bych zájem o tu "žižkovskou pořadovku....
- Sergei-LBC
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
S elektrickým zvonkem mě tuhle překvapila jedna 21Tr v Hradci KrálovéJ*M*B píše:Vím, že je téměř už půl století móda montovat do aut elektrický zvonek z tramvaje, ale jsou i tací, co shání na chalupu zvonek mechanický (tahací) ze starých tramvají
- Absolut
- Moderátor
Pvvs: Scan samozřejmě je a to 300 dpi a pak zmenšené na 1500 pix. na šířku. Je to asi 7 souborů jpg, každý něco přes mega, ozvi se mi na mail, pošlu, časem by se to asi objevilo jako pdf na paternich strankach....
Fricoolinek2: Samozřejmě, že o tom uvažuji a snažím se skenovat, co se dá, nahromadil jsem těch papírů za 15 let hafo a teď jsem v situaci, kdy v mojí garsonce bydlí moje máma (= šotomateriál v ohrožení) a já bydlím u přítelkyně, kde je minimum prostoru na šotomateriál a navíc čtyřleté dítě... Ale aspoň je veselo
Proxy, Démon: Horší, než s časem, je to teď s prostorem - viz výše. Čas je, z vyřazovaných věcí si poctivě skenuju... Heh, včera jsem skládal ze 4 skenů jezevčíka 1993
---
Nově se vyklubalo:
- CD s cca 30 minut dlouhým filmem o tramvajích v Lipsku, film je z roku 1998, natočila to myslím SAT1 nebo ZDF, je tam plno pěkných záběrů na tramvaje a komentář německy, kdyby někdo chtěl, tak se ozvěte...
- městská doprava 1/1997
- prospekt od MHMP+DPP+IDS+metráče k zahájení V.B (1994)
- plastová pořadovka "805" ze Žižkova - tady mám ale sto chutí jít ji vrátit na Žižkov
Fricoolinek2: Samozřejmě, že o tom uvažuji a snažím se skenovat, co se dá, nahromadil jsem těch papírů za 15 let hafo a teď jsem v situaci, kdy v mojí garsonce bydlí moje máma (= šotomateriál v ohrožení) a já bydlím u přítelkyně, kde je minimum prostoru na šotomateriál a navíc čtyřleté dítě... Ale aspoň je veselo
Proxy, Démon: Horší, než s časem, je to teď s prostorem - viz výše. Čas je, z vyřazovaných věcí si poctivě skenuju... Heh, včera jsem skládal ze 4 skenů jezevčíka 1993
---
Nově se vyklubalo:
- CD s cca 30 minut dlouhým filmem o tramvajích v Lipsku, film je z roku 1998, natočila to myslím SAT1 nebo ZDF, je tam plno pěkných záběrů na tramvaje a komentář německy, kdyby někdo chtěl, tak se ozvěte...
- městská doprava 1/1997
- prospekt od MHMP+DPP+IDS+metráče k zahájení V.B (1994)
- plastová pořadovka "805" ze Žižkova - tady mám ale sto chutí jít ji vrátit na Žižkov
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Zvonek z tramvaje v autě? To není asi zrovna homologovaný doplněk...J*M*B píše:Vím, že je téměř už půl století móda montovat do aut elektrický zvonek z tramvaje...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Elektrický jsem taky kdysi v mé premiérové Š120 měl, v novějších autech už ale pro takovej náklad nebývá místo.J*M*B píše:Vím, že je téměř už půl století móda montovat do aut elektrický zvonek z tramvaje, ale jsou i tací, co shání na chalupu zvonek mechanický (tahací) ze starých tramvají
Navíc zvonek napatří mezi komponenty, který by se likvidovaly společně s vozy a mechanických už tuplem nemáme nazbyt...
Vím, že je téměř už půl století móda montovat do aut elektrický zvonek z tramvaje, ale jsou i tací, co shání na chalupu zvonek mechanický (tahací) ze starých tramvají
Nepíše ovšem 'jaký'Baletak píše:... uz delsi dobu se snazim sehnat zvonek z tramvaje...
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Neni to levna zalezitost, http://www.skd.cz. Domluv se tam, cena byvala kolem 3.tisíc.Baletak píše:uz delsi dobu se snazim sehnat zvonek z tramvaje. Nabidne nekdo??
-
Baletak
Dobry den,
uz delsi dobu se snazim sehnat zvonek z tramvaje. Nabidne nekdo??
baletak(a)post.cz
uz delsi dobu se snazim sehnat zvonek z tramvaje. Nabidne nekdo??
baletak(a)post.cz
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Není nad chytré kopírky.. Jednu takovou v práci také máme..demon píše:Pokud je problémem skutečně jen čas, pak zdarma a ochotně oskenuji, rozešlu zájemcům a originál vrátím majiteli. Není problém pán Absolut...