Výluka Březiněveská - Vozovna Kobylisyrhomosapienc píše:Jak to teda vypadá s tou výlukou to nevíte ?
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Výluky a jiná omezení
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jeee tak pardon noMOp píše:Asi špatně, jinak bys Kobylisi nemohl v životě napsat.rhomosapienc píše:Koukal jsem na cedule v kačenách na 25 a jako konečná je pořád uvedeno Vozovna Kobylisiwhauuuu
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Asi špatně, jinak bys Kobylisi nemohl v životě napsat.rhomosapienc píše:Koukal jsem na cedule v kačenách na 25 a jako konečná je pořád uvedeno Vozovna Kobylisi
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A smyčka
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) rhomosapienc dne 04.12.2008 14:44, celkem upraveno 1 x.
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnešní foto staré tak 20 min z výluky Smyčky Vozovna Kobylisy.Ve smyčce je vyrthaná vnější kolej . Mám otázečku na jak dlouho se plánuje tato výluka ? Koukal jsem na cedule v kačenách na 25 a jako konečná je pořád uvedeno Vozovna Kobylisy
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) rhomosapienc dne 04.12.2008 14:43, celkem upraveno 1 x.
Doplním rád, ale promiňte zpoždění. Sepsal jsem to do dlouhého příspěvku, tak se nezlobte...MOp píše:Informátoři Martyn a Sirka jistě odpoví fundovaně, ale odpolední interval dodržován rozhodně nebyl..
Moje postřehy z prvního dne výluky
- na Podols. vodárně až do cca 8 hod byla skupinka důležitých lidí z DP, různě kontrolovali zastávky, stánek, ...
- kolem 6. hodiny na Výtoni i Podols. vodárně už byla dvojice dispečerů, kteří informovali
- další dispečeři byli u lodí, zejména odpoledne se dost nestíhalo, jak časově, tak zc i kapacitně, interval 5 až 25 minut, jízdní doba 10 - 15 minut, u mola YC Cere přivázaný sloupek z nějakého přívozu - nechápu, jak se tam dostal, lodě se otáčely ve směru na Výtoň při odjezdu z P. vod. i při příjezdu na Výtoň, nešlo by náhodou, aby lodě pendlovaly, když jsou obousměrné?
- lodě: Odra ("bílá", pěkně rekonstruované podpalubí, leč zavřené, WC taky, čísla označovačů 4001 a 4003), Visla ("modrá", pravděpodobně použitá při výluce Štěchovice, z nasazovaných lodí opticky nejstarší, ale velké podpalubí, otevřené WC, čísla označovačů 4002 a 4004), Danubio (jen ráno, na rozdíl od ostatních lodí přístup rovnou do podpalubí, hezky zařízená, rekonstruovaná, čísla označovačů 4005 a 4006)
- buspruh ok, autobusy ok, celkově nebyly tolik využívány, občas to trvalo na Pod. vod. dlouho, než dojely do nástupní
- špatná organizace křižovatky Pod. vodárna - přejít napříč Podolskou ul. byla otázka několika minut, druhý přechod (bez SSZ) končil uprostřed a lidi se motali mezi auty, lidi vycházející z tramvaje se mačkali podél kolejí, i když vedle byl volnej celej jízdní pruh (kolem 9. i komplet ohrazen)
- kvůli nedokonalému hlášení v tramvaji lidi nevěděli o P3 ani o 728, na Pod. vod. I vystupovali všichni, i ti, kdo jeli na PP, Pod. vodárna II byla moc za rohem, zase je ale potřeba uznat, že zastávka u lodě je potřeba
- hlášení by to chtělo ještě vychytat, obě (na Kublově i Vodárně) začínala zbytečně pozdě a nebyl slyšet konec (rachot vozu, popř. odjezd ze zastávky dřív, než skončilo hlášení)
- lidi přicházející od lodě neměli přesné informace o další dopravě, šipka navádějící k X17 a k 21 přibyla až později po mé výzvě
- zastávka Podolská vodárna I byla zajímavě označena - ve skříni nahoře bylo "Podolská vodárna" a "21", dole pak šipka vedoucí k lodi, z boku bylo provázkem přivázáno plato s JŘ, večer nafoceno pracovníkem DP a později vyměněno, vtipný bylo, že byl uveden chybný směr (bylo tam "NLD směr Podolská vodárna"), po mé výzvě toto dispečer na plexiskle přeškrtnul lihákem a zavolal zastávkovou službu, ta posléze smazala lihák z plexiskla a přepsala lihákem přímo papír, i toto bylo večer nafoceno
- kolem šesté ráno spatřena tramvaj označená "X-A", dispečeři se ptali co to, a zjistili, že řidič jako jediný opsal kód z desek, kde byl ale chybně, žádný jiný řidič do desek nekoukal a měli to dobře
- v nástupní X17 byly staré JŘ X3 a X16, po mé výzvě celkem rychle odstraněno
- nástupní X17 na PP málo označená, taktéž nást. 21 na Vodárně
- aut nebylo moc, ráno cca 7 - 8.15 tradiční kolona na Dvorce, po upravení vyklizovací šipky policií pohoda, policajti stáli snad všude i po odklon. trase 17, odpoledne tam občas byli, občas ne, ale už to nemělo vliv
- na tramvajích se číslo měnilo dost pomalu a první den většinou až na Výtoni (dlouho po příjezdu do zastávky), později lepší
- na plechových cedulích chyběla 124, ve všech mapkách byla nakreslená jedna Klikovka navíc
- za celý den mi nadával pouze jeden jediný člověk a tomu jsem to vysvětlil tak, že odcházel s úsměvem
- na Výtoni jsem viděl na vlastní oči první pravidelnou loď po 26 letech
- potkal jsem 6 uživatelů TF, 2 z autobusového DF a 3 neznámé šotiče
- o informátorech se psalo v Metru, LN, na idnes, trochu jsou vidět i na ct24.cz, blesk.cz a tn.cz (17.11.)
Postřehy z NLD 17.11.
- na Podolské vodárně se vystupovalo i spodním východem (přímo z podpalubí), ale z mola na břeh byl můstek úzký, takže se stejně muselo čekat, na Výtoni mi přišlo, že to molo je nějaké divné, protože spodní východ byl úplně mimo navazující schůdky
- obsazenost cca 50 lidí, většinou rodiny s dětmi a důchodci
- intervaly na první pohled vypadaly dobře, ale při porovnání s JŘ jsem zjistil, že občas něco vypadlo: z Výtoně 11.19, 11.30, 11.45, 12.10, 12.23, 12.45, 13.00, z Podol. vod. 11.17, 11.34, 11.53, 12.10, 12.27, 12.44
Postřehy z NLD 24.11.
- JŘ se moc nedodržoval, ale interval ano, ráno bylo zajímavé, že vždy jedna loď byla u jednoho mola, druhá u druhého a třetí plula, takto to neustále rotovalo, takže u obou mol bylo pořád přistavené plavidlo
- obsazenost v ranní špičce asi 20 lidí
- jel jsem Danubiem v 8.12 z Vodárny a docela mě překvapilo, že vyjel přímo, tedy bez otáčení
Postřehy z NLD 25.11.
- JŘ a obsazenost stejná jako předchozí den
- místo Danubia jela jakási hnědá loď Breitling (neoznačená, bez označovačů, horní paluba uzavřená, dole bylo ale teplo a pěkně upraveno-stoly s ubrusem a kytkou), v 9.05 vysadila na Výtoni lidi, kapitán houkl na dispečera, že zpátky už nejede, takže dispečer zastavil lidi kráčející do lodi, a že "zas ve tři" - to jsem hned nepochopil, ale o den později prý jezdily odpoledne tři lodi, tak možná to bylo i tento den
- na obou molech byli najednou celou dobu dva dispečeři
- Absolut
- Moderátor
Tonda Ježek: Ano, kolaudace je 26.11.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
1. a 2. prosince (pondělí a úterý) výluka mezi Nádražím Vysočany a vjezdem do vozovny Hloubětín. Vrchol od kolbenky se dočká EOV.
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Výluka ve Vyšehradském tunelu bude s největší pravděpodobností ukončena ranním výjezdem dne 27. 11..
-
Stringfellow
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
m@rtin píše:Je už někde k sehnání přibližný harmonogram výluk pro rok 2009?
Kde se předpokládá výměna BKV?
- Libeňský most
- Kbelská-Lehovec
![]()
Která trať je teď po Vyšehradském tunelu asi v nejzoufalejším stavu? Jak je na tom Vinohradská od Želivského k vozovně? Ta vypadá taky bídně.
No dalo by se říct,že v současný době je na tom nejhůř trať do Řep a Libeňák no,ale s těmi Řepy se počítá nejdřív v roce 2010,že budou opravovat...
Je už někde k sehnání přibližný harmonogram výluk pro rok 2009?
- Libeňský most
- Kbelská-Lehovec
Která trať je teď po Vyšehradském tunelu asi v nejzoufalejším stavu? Jak je na tom Vinohradská od Želivského k vozovně? Ta vypadá taky bídně.
- Libeňský most
- Kbelská-Lehovec
- Venca
- Uživatel
- Bydliště: Poblíže několika tramvajových a jedné lodní zastávy.
- Kontaktovat uživatele:
Doplním z toho co si pamatuji:MalatekD píše:Výluka výtoň-podolská vodárna se již konala v roce 1997
Bylo to takhle
3 ?
16,17,21 ZRUŠENY
33 PODOLSKÁ VODÁRNA- MODŘANY(soupravy)
36 podol,vodárna-nádr.braník(sóla)
37 spojovací...po 16..výtoň...po 17...sídl.ďáblice
Tak porovnejte to se současným
3 myslím končila na Nám. Bří Synků
NAD X3 Výtoň - Podolská vodárna (přes Pražského povstání během výměny BKV v tunelu a po položení nových už jezdila tunelem)
Pak mám pocit, že byla ještě jedna výluka v tunelu s NAD přes PP někdy kolem roku 2001.
V roce 2004 při rekonstukci Výtoně se taky kolem tunelu pár panelů vyměnilo, ale bez omezení NAD a IAD pod Vyšehradskou skálou.
Toto jsou informace pouze z mé hlavy, co jsi pamatuju, takže to nic z toho nemusí být úplně přesné.
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
Marek B. píše:To nezí tak hrozně, ale je zajímavé, že u linky 170 se v textu hovoří o lince 118. Kéž je to 118!
Kobylisy
Tak dojde konečně na tu rozjezdovou vexli? 
To nezí tak hrozně, ale je zajímavé, že u linky 170 se v textu hovoří o lince 118. Kéž je to 118!