Ehm, jenom podotek - ono tezko potkat vozickare v nocce, kdyz se do ni nema jak dostat. Vozickaru by mozna chtelo byt vecer venku dost, ale kdyz se tam nemuzou dostat, tak neni divu, ze nejsou k zastizeni.davidtk píše:...nepamatuji se, že bych za svoji dobu u DP potkal na nočce vozíčkáře nebo někoho se sníženou pohyblivostí... ...kolik vozíčkářů je večer venku a potřebuje využít noční dopravu?
T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Zakutaleny.banan
- Uživatel
Re: T3R.PLF aneb pražské wany
Naštěstí se dají dobře chytatMatošo píše:... ale aby nezdrhly...
Stejně jsem si ji všimnul jenom na 57, tak by mne to fakt zajímalo proč ji pouštět do nočního provozu, když v noci jezdí opravdu jenom pohyblivá individua (nepočítám dojíždění za prací/z práce) a nepamatuji se, že bych za svoji dobu u DP potkal na nočce vozíčkáře nebo někoho se sníženou pohyblivostí (nevlastní vinouMatošo píše:... velká poptávka po bezbariérové dopravě?
Neříkám, že nemůžou jezdit, ale přec jen... když nepočítám Václavskou socku, kerá stejně jen co vyžebrá odejde po svých a do vozíku si sedne zas na "další směně"... kolik vozíčkářů je večer venku a potřebuje využít noční dopravu?
Blbost, že přes den jezdí méně idividuí. V noci i ve dne jezdí pořád ve stejném počtu, akorát si je v tom davu nikdo nevšimne.... 
- Matošo
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já nemyslel, aby je někdo neukrad (i když ve Vokovicích člověk nikdy neví), ale aby nezdrhly...Damir Holas píše:Tak to samozřejmě ne, ale přeci jen si myslím, že v nočním provozu se vyskytuje daleko víc pochybných individuí než přes den. A že by v noci mezi půlnocí a čtvrtou ranní byla tak velká poptávka po bezbariérové dopravě?Matošo píše:Měli by je mít na řetězu...
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Máte bod za originalitu, pane kolegoBrejšín píše:Samozřejmě že je. Jesliže je cestující vystupován za nohy tak mu hlavička nedrncá po schodech
Samozřejmě že je. Jesliže je cestující vystupován za nohy tak mu hlavička nedrncá po schodech 
- Damir Holas
- Uživatel
Tak to samozřejmě ne, ale přeci jen si myslím, že v nočním provozu se vyskytuje daleko víc pochybných individuí než přes den. A že by v noci mezi půlnocí a čtvrtou ranní byla tak velká poptávka po bezbariérové dopravě?Matošo píše:Měli by je mít na řetězu...
- Matošo
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Měli by je mít na řetězu...Damir Holas píše: Přesně, to jsem taky nepochopil, proč je tak nutné pouštět NP vozy ven přes noc...
- Damir Holas
- Uživatel
Přesně, to jsem taky nepochopil, proč je tak nutné pouštět NP vozy ven přes noc...davidtk píše:ale na druhou stranu, koho napadá posílat wany no nočky?Si to ty holky fakt nezasloužej
Hele, hele, hele moje příští působiště pls nech ju?
Uznávám elitu a repektuji ji
ale na druhou stranu, koho napadá posílat wany no nočky?
Si to ty holky fakt nezasloužej ... a nemusim chodit daleko ... 57 s italem co něco udělal ... Pan řidič fakt nemohl bejt štastnej ... Pokud to čte, tak dostal 500,- pokuty za znečištění od MP! 
Ale to jich je "tolik" v dílnách? Heh ... kam ten svět spěje....
Ale to jich je "tolik" v dílnách? Heh ... kam ten svět spěje....
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tím, že všechny jezdí ve vokovicích ?!? 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Wany teď asi nezažívají nejšťastnější období, hned 3 kousky z 12 jsou v dílnách na opravách s rozbitým předkem.
To není zrovna radostná bilance, japa je to možný ?
To není zrovna radostná bilance, japa je to možný ?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: T3R.P
Jak jsem se dozvěděl, plán se musí splnit ať to stojí co to stojí, takže jsou nařízeny směny až do Silvestra tak, aby se stihl předat i vůz 8576 (mimochodem taky wlk).demon píše:V plánu je ještě 5 (do 8576), ale nevidim to moc nadějně...
Na oživování a zkušebky jde po neděli 8572, na montáži jsou nejdál 8574, 8573 a 8575. 8576 ještě není v laku.
Na ploše již na něm probíhá montáž výzbroje a společnost mu dělá wana 8263.
Vozy 8574 a 8575 jsou už na vlastních podvozcích připraveny na zkušebky, 8573 půjde na vozovnu zítra.
MF: jo tak jsem to myslel taky
fric..: tak možné to je, nedávno jsem cestou domu v ranních hodinách viděl, že se uvitř svítí a vycházeli nějaký lidi...
asi by se to mělo někam uklidit, páč tohle fakt o T3R.P neni
fric..: tak možné to je, nedávno jsem cestou domu v ranních hodinách viděl, že se uvitř svítí a vycházeli nějaký lidi...
asi by se to mělo někam uklidit, páč tohle fakt o T3R.P neni
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
http://www.itesco.cz/shops/detail/885Pepa píše:
Tesco na Slávii má taky pořád nonstop a důchodci se bojí tmy tak kam by chodili... Linka 11 v noci nejezdí tak jsou bezmocní...
Tady píšou, že v Tescu, jenž leží hned vedle co stadion, kde Slavie šampion, má otvíračku 7-22h. Koneckonců jsem si to ještě před napsánim původního postu ověřoval.