AnoTonda Ježek píše:To jsou ta, která jsou (byla) uložena v Depu Zličín?
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
petr: díky za potěšující info! to mě nenapadlo, že se začne už od tomanovy. kdyby někdo věděl ještě víc, budu rád, když to sem napíše.
A co výměna kolejí ve smyčce a oprava kanalizace pod ní? Kanalizace je prý pod smyčkou sesypaná. Předpokládám alespoň výměnu Oerlikonu 065.
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To jsou ta, která jsou (byla) uložena v Depu Zličín?Petr píše:pawel píše:Kolejová pole se již montují
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Bělohorská komplet nová na klasice místo BKV od Vypichu (v místě připojení bus 191 od Klamovky) po konec BKV za Malým Břevnovem. Většina otevřený svršek, na Vypichu snad zvětšená osovka a společná TRAM a BUS zastávka. Zřízena nová zastávka u Kauflandu na Vypichu. Kolejová pole se již montujípawel píše:bělohorská: ví se, na jak dlouho a kdy zhruba? a co se rozsahu týče, předpokládám že půjde jen o flikování...
bělohorská: ví se, na jak dlouho a kdy zhruba? a co se rozsahu týče, předpokládám že půjde jen o flikování...
Přidej k tomu výluku Poděbradské ulice, ta bude určitě a výluku na Bělohorské, ta bude taky.Damir Holas píše:To možná pořádně neví ani povolaní, dost se to vždycky mění...opoclu09 píše:jaký je plán výluk na rok 2009?prosím i termínově.Zatím tady proběhlo uzavření Hradčanské kvůli Blance od února.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
To možná pořádně neví ani povolaní, dost se to vždycky mění...opoclu09 píše:jaký je plán výluk na rok 2009?prosím i termínově.
Tak to už bude špatný, to si asi vozovnu pod širým nebem na Praze 6 neuděláme...kasme píše:Mé zdroje hovoří o třech měsících a to letní prázdniny 2009 a měsíc před nebo po - dle postupu prací...
Na východní části nového mostu Svatovítská už se zlehka pracuje...
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mé zdroje hovoří o třech měsících a to letní prázdniny 2009 a měsíc před nebo po - dle postupu prací...KGX 63 píše:Svatovítská by měla být zavřená snad jen tři týdny během letních prázdnin.
Na východní části nového mostu Svatovítská už se zlehka pracuje...
ad brusnice: právě že zřízení stanice za křižovatkou dc (91) by bylo zbytečný - zdržení 99% cestujících, blokování už tak dost zasekané křižovatky a k tomu ještě zbytečný zastavování a rozjíždění, který taky něco stojí.
ad u brusnice-svatovítská: tahle TT je v příšerném stavu už léta, vždycky mi to tam připadá jak jízda po schodech. a vokovický laminátový sesle tu vrčí o závod... jinak mě dost mrzí, že tu po dostavbě tunelu nebude samostatný tramvajový pás, ale zachován současný stav.
ad u brusnice-svatovítská: tahle TT je v příšerném stavu už léta, vždycky mi to tam připadá jak jízda po schodech. a vokovický laminátový sesle tu vrčí o závod... jinak mě dost mrzí, že tu po dostavbě tunelu nebude samostatný tramvajový pás, ale zachován současný stav.
- Bobik
- Uživatel
No taky jsem viděl doporučení, které mluví o uzavření Prašňáku (a tím odstřižení Vokovic) v délce max 2 měs (doporučen měsíc) a nejlépe v době letních prázdnin. Takže to už taky neplatí, nebo jen to co říkal KGX 63 ?MOp píše:no to prave neplati..KGX 63 píše:Svatovítská by měla být zavřená snad jen tři týdny během letních prázdnin.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Podle toho co se psalo v DP-kontaktu a ostatním tisku - tak pro letošek zatím není známý objem finančních prostředků na rekonstrukce TT. Kromě toho je zde požadavek PČR, aby v době předsednictví EU byly v 1. pololetí minimalizovány opravy v centru, aby rozkopané ulice nezhoršovaly dopravní situaci a neposkytovali "materiál" případným demonstrantůmKGX 63 píše:A když jsme teda u toho, jaký je ten letošní harmonogram výlukových prací? Už by se snad mohl odtajnit, ne?
A když jsme teda u toho, jaký je ten letošní harmonogram výlukových prací? Už by se snad mohl odtajnit, ne?