"Plodné" debaty
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
lukas
Re: Postřehy z terénu
To je blbost linka 10 to nemohla být.Linku přeci vypravují Kobylisy (T3R.P) a Motol (T6A5 a 14T).
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
A víš že máš pravdu? Nějaký fotky 8029+něco tady před časem proběhly. Mám pocit, že tahle sestava brázdila mj. linku 10...9001 píše: A nejezdila nedávno s T3M2-DVC v soupravě?? Dokonce byly nějaké fotky.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A nejezdila nedávno s T3M2-DVC v soupravě?? Dokonce byly nějaké fotky.Štěpán píše:Máme jedinou T3M-DVC a to je právě 8029. Bohužel, prý je už nespojitelná z žádnou T3M2-DVC, takže už taky skoro vůbec nejezdí (i když oblečená na 19 je).MOp píše:Ano, měla by tím být míněna 8029, nikoliv DVC. Také jsem to kdesi zaslechl.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Předání informace styčnému pracovníkovi se nepočítá? Já myslím, že ano..Štěpán píše:Musíš to taky poslat někam na podnik.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já měl dnes 13/18 a ta měla boční cedule žluté. Ale nemyslím si, že by to bylo nějakým naschválem, či leností - na Pankráci klasiky už dlouho nejsou, nejspíš chyboval jednotlivec tím, že na prostě lidsky to zapomněl. Úplně stejně snadno by na změnu cedulí mohlo zapomenout třeba motolské depo, kde cedule už taky nějaký pátek nevypravují.7080 píše:Ještě včera jsem potkával, tuším 5/18, a ta měla pěkné nevýlukové cedule.
To Štěpán: Upozornění jsem udělal.
Ještě včera jsem potkával, tuším 5/18, a ta měla pěkné nevýlukové cedule.Fořtík píše:Naše cedulová 18 má modrou ceduli vepředu, to je pravda, ale z boku informace o výluce má.7080 píše:Od 1.2. začala výluka Hradčanské, ale zřejmě jen pro některá depa. Pankrácké cedulové 18 podle orientací přes Hradčanskou stále jezdí![]()
Je skutečně tak velký problém vyrobit 8 cedulí nebo požádat třeba Vokovice, aby jim těch 8 cedulí udělaly?
To Štěpán: Upozornění jsem udělal.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Naše cedulová 18 má modrou ceduli vepředu, to je pravda, ale z boku informace o výluce má.7080 píše:Od 1.2. začala výluka Hradčanské, ale zřejmě jen pro některá depa. Pankrácké cedulové 18 podle orientací přes Hradčanskou stále jezdí![]()
Je skutečně tak velký problém vyrobit 8 cedulí nebo požádat třeba Vokovice, aby jim těch 8 cedulí udělaly?
Nepsal jsem jen o vás. Ale nejde jen o to, zveřejnit to. Musíš to taky poslat někam na podnik. Děláte všichni, jako kdyby najednou v DP nebyl někdo, kdo se snaží.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tvurci a spolupracovníci webu http://www.prazsketramvaje.cz tak jiz drahnou dobu cini Stepane!Štěpán píše:Co takhle na to někoho upozornit?
A když už víme, že se něco dělá špatně, tak o tom napíšeme akorát na diskuzní fórum. Co takhle na to někoho upozornit?
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Na hodně místech se nepřemýšlí. Dělá se jen to, co někdo jiný nařídí. Nekontroluje se práce po druhých (zářným příkladem budiž poměrně časté nesmysly na označnících zastávek, přestože je někdo musí vyrobit v pc, někdo vytisknout, někdo zalaminovat a někdo vyvěsit /přičemž nemyslím, že by to dělal jen jeden člověk/, objevují se tam perly), a každý je ticho. Dostali jsme se tam, kam jsme měli být dostáni...7080 píše:Od 1.2. začala výluka Hradčanské, ale zřejmě jen pro některá depa. Pankrácké cedulové 18 podle orientací přes Hradčanskou stále jezdí![]()
Postřehy z terénu - úklid
Máme jedinou T3M-DVC a to je právě 8029. Bohužel, prý je už nespojitelná z žádnou T3M2-DVC, takže už taky skoro vůbec nejezdí (i když oblečená na 19 je).MOp píše:Ano, měla by tím být míněna 8029, nikoliv DVC. Také jsem to kdesi zaslechl.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: "Plodné" debaty
Jakoupak hádkuDamir Holas píše:A já si říkal, že tu hádku cwapa vs. Prox jsem ještě včera četl někde jinde...trainzjohny píše:Diskuze z tématu Zprávy z tisku (nikoliv diskuze) přesunuta sem.![]()
Jinak se omlouvám pánům Trainzjohnymu a Dušanovi za offtopicování v nepříslušném tématu. Holt měsíce mého moderování jsou nenávratně pryč - teď už jsem zase zlobivý diskutující
Výměna výměny
Není výměna jako výměna.martyn ve výlukách píše:(včetně výměny? rozjezdové výhybky ze střední koleje).
A teď jde o to, zda výměna výměny byla provedena, nebo zda výměna vyměněna nebyla.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Re: "Plodné" debaty
A já si říkal, že tu hádku cwapa vs. Prox jsem ještě včera četl někde jinde...trainzjohny píše:Diskuze z tématu Zprávy z tisku (nikoliv diskuze) přesunuta sem.![]()