Přeložka žádná, ale odříznutí VO (= rozvrtaný most přes Buštěhradku). Asifricoolinek2 píše:Co tím myslíš? Kde bude nějaká přeložka?
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Výluky a jiná omezení
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Co tím myslíš? Kde bude nějaká přeložka?KGX 63 píše: Stačí, že si to letos vyzkoučíme (snad krátkodobě)
Tak teď jste mě pane MF teda vůbec nepotěšil...MF píše:Jen bych se optal, i když to spíše patří do vlákna metra, ale i výluky... Na metro od Dejvic už prý jsou prachy a má se hloubit pod Evropskou s tím, že tam má být kvůli tomu sakra dlouhá výluka... a náhradka jaksi není pořádně kudy vést + odklon IAD to bede pěkné... Ví se už něco více.... Na x měsíců uzavření vozovny.... atd.
pokud budu realistou, tak minimálním požadavkem DP by mělo být zachování předsunutého rozvětvení pro odbočku od HR do badeniho a na prašném mostě do dejvic... ostatní (dvě nástupiště ap.) není až takové terno, ale předsunutá rozvětvení (a kde není místo, tak splítky) jsou z hlediska urychlení provozu doopravdy velkou pomocí.
p.s. petřiny odveze A, břevnov malostranská...
p.s. petřiny odveze A, břevnov malostranská...
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych toto uspořádání nechal už kvůli možnosti předjetí vozů navzájem ... kupříkladu při čekání na čas, při úpravách vozů po odklonech apod.
Navíc je poměrně šikovné, že pokud čekám na tramvaj jedním směrem, nemusím moc sledovat co přijede, páč tramvaje jinam jedou vedle a tak se nemusí kaštanstvo míchat mezi sebou.
Navíc je poměrně šikovné, že pokud čekám na tramvaj jedním směrem, nemusím moc sledovat co přijede, páč tramvaje jinam jedou vedle a tak se nemusí kaštanstvo míchat mezi sebou.
Samozřejmě, lidí přestupovat z metra na tramvaje tam bude míň, ale ty dvě koleje tam nejsou kvůli tomu že by se lidi nevešli na ostrůvek ne? Ale kvůli tramvajím kterých tam je prostě hodně, by se štosovali za sebou na jedný koleji. Nebo se tam omezí provoz tramvají? Ono se protáhne metro někam na ČErvený Vrch a Petřiny a omezí se tramvaje na Letné mezi Hradčanskou a Pštrosem?!?! TAm přece počet lidí neklesne. O to mi jde.DavidD píše:No jako, jestli se prodlouží metro, tak význam zastávky Hradčanské výrazně poklesne, ale i tak tam to nádražíčko zůstat může. Prostoru dost a lidi tam budou pořád.4021 píše: No to chci vidět. Ono se prodlouží metro někam z kulaťáku dopryč a omezí se tramvaje na Chotkový a na Spartě? Paráda. Příště se může třeba prodloužit C do Čakovic a může se omezit 273...
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Koukám, že na Praze 6 to bude samej tunel...MF píše:Jen bych se optal, i když to spíše patří do vlákna metra, ale i výluky... Na metro od Dejvic už prý jsou prachy a má se hloubit pod Evropskou s tím, že tam má být kvůli tomu sakra dlouhá výluka... a náhradka jaksi není pořádně kudy vést + odklon IAD to bede pěkné... Ví se už něco více.... Na x měsíců uzavření vozovny.... atd.
Jen bych se optal, i když to spíše patří do vlákna metra, ale i výluky... Na metro od Dejvic už prý jsou prachy a má se hloubit pod Evropskou s tím, že tam má být kvůli tomu sakra dlouhá výluka... a náhradka jaksi není pořádně kudy vést + odklon IAD to bede pěkné... Ví se už něco více.... Na x měsíců uzavření vozovny.... atd.
Eh technickáMarek B. píše:Přesně to mi Kotas řekl, že prý ta frekvence poklesne. Já tomu nevěřím.MF píše:Asi ti šmejdi počítají, že metro poveze lidi na Petřiny a Červeňák a frequence kaštanstva poklesne...
Se vsadim, že dřív budu jezdit z Ruzyně (a nemyslim letiště!
Ale i tak či onak stejně mi to přijde jako chujovina, páč ikdyž vim jak tenhle stát funguje, tak se taky musim ptát jak tu psal MF, proč když to tu funguje tak dlouho jak si sám pamatuju proč to teď hned měnit když neni nic jinýho hotovýho co by na to mělo mít vliv
No jako, jestli se prodlouží metro, tak význam zastávky Hradčanské výrazně poklesne, ale i tak tam to nádražíčko zůstat může. Prostoru dost a lidi tam budou pořád.4021 píše: No to chci vidět. Ono se prodlouží metro někam z kulaťáku dopryč a omezí se tramvaje na Chotkový a na Spartě? Paráda. Příště se může třeba prodloužit C do Čakovic a může se omezit 273...
No to chci vidět. Ono se prodlouží metro někam z kulaťáku dopryč a omezí se tramvaje na Chotkový a na Spartě? Paráda. Příště se může třeba prodloužit C do Čakovic a může se omezit 273...Marek B. píše:Ber to jako poklesne rekvence kaštanů=> poklesne frekvence vozů-4021 píše:Tady ale nejde o frekvenci lidí ale o frekvenci tramvajových spojů za jednotku času.
Ber to jako poklesne rekvence kaštanů=> poklesne frekvence vozů-4021 píše:Tady ale nejde o frekvenci lidí ale o frekvenci tramvajových spojů za jednotku času.
Tady ale nejde o frekvenci lidí ale o frekvenci tramvajových spojů za jednotku času.
Přesně to mi Kotas řekl, že prý ta frekvence poklesne. Já tomu nevěřím.MF píše:Asi ti šmejdi počítají, že metro poveze lidi na Petřiny a Červeňák a frequence kaštanstva poklesne...
Naposledy upravil(a) Marek B. dne 15.2.2009 19:35, celkem upraveno 1 x.
Asi ti šmejdi počítají, že metro poveze lidi na Petřiny a Červeňák a frequence kaštanstva poklesne...