O víkendu proběhla výluka ve Vodičkově ulici, kde jsem asi 13 hodin dobrovolně informoval a šotil, tak hodim pár postřehů:
1. Objízdné trasy byly vymyšleny úplně blbě, na Lazarské nenavazovala 3 a na Dlážděné nenavazovala 14 ani 24 a to teda je rána pod pás, zvlášť v neděli ráno je skvělý čekat 20 minut na 5, aby se člověk svezl 2 zastávky a čekal znova
2. Zase nikoho nenapadlo otočit jízdní řády, takže lidi čekali v sobotu na Masaryčce na 3 a v neděli na Národce na 9 zcela zbytečně, na Václaváku, Jindřišské, Vodičkově i Lazarské taky

Aspoň pár všímavějších lidí bylo zachráněno handmade cedulemi by Sirka, které byly občas psané přímo v terénu (děkuji R. Vankovi za pochvalu). Bohužel jsem nemohl bejt všude, ale pár lidem (asi tak pár desítkám) jsem usnadnil jejich cesty, dispečeři samosebou nikde
3. NAD nezastavovala u Hlavního nádraží, častého cíle lidí cestujících z centra 9, proboha proč? Dementi, projíždět kolem bez zastavení je opravdu dobrá blbost

V neděli naštěstí jeden řidič projížděl i přes Jindřišskou, takže obsluha této zastávky byla cca jednou za 25 minut zajištěna
4. Na Dlážděné kupodivu lidi přestupovali docela v pohodě sami v oba dva dny, na druhou stranu hodně lidí nevědělo, kde ta Dlážděná vlastně je
5. V sobotu byl o dost větší zájem o informace a taky cestovalo víc Čechů
6. V neděli kupodivu cestovalo enormní množství občanů býv. SSSR (oblíbené směry Žižkov, Holešovice) a cizinců vůbec (taky Žižkov)
7. Docela vtipný bylo vysvětlit Rusům, jak si koupit na Václ. nám. jízdenku, když maj jen bankovky, jakou jízdenku a jak se do těch Vršovic dostat, nebo když dva Francouzi chtěli navštívit jezírko v Prokopáku. A taky jsem dostal sodu od týpka, kterej se krčil na Václaváku na samym konci zastávky a koukal do výlohy, že prej jsem mu měl dojít říct, že nejede tramvaj a že se nemám furt vybavovat s cizinci. Ale jeden z několika desítek to je celkem dobrý skóre...