Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Škoda 14T (Porschetra)
je možné, že 9112 ještě pořád není "odhlučněna"? krom toho mám pocit, jakoby některé vozy znovu chrastily víc, ale možná, že mi jen chrastí z toho všeho v uších :D
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tady se,ale nebavíme o ježdění jinde. Jde o tu samou linku jenom jiný střídací bod.Fořtík píše:Ano, ještě že řidiči odbory mají. Protože ač mám svojí práci rád, jezdit každý den někde jinde bych nechtěl. Od toho tu jsou jednotlivé vozovny, které mají svoje řidiče a svoje výkony.MF píše:Chudáci řidiči, ještě že ty odbory mají. Já si myslím, že mají pracoviště na území hl.m.Praha a tak by se podle toho měli chovat. Já bych kupříkladu mohl říct, že bydlím dál od Prahy a proto třeba už nebudu chodit do práce vůbec a ať mi jen posílají peníze.
Tohle bych vůbec s odbory a řidiči neprobíral.možná by jim podnik měl za tu kvalitní práci přidat aspoň o 200 na hodinu.
Dobře. Takže třeba odmítneš na Vánoce jezdit linku 2 protože to není standartní linka pro Pankrác a má střídání na Dejvické.
Jinak do středy by měl azasáhnou do provozu 9119 a do jednoho týdne i 9121.[/quote]
Proč? Na co? Stejně to není kam vypravovat,kór o sobotách a nedělích...
Proč? Na co? Stejně to není kam vypravovat,kór o sobotách a nedělích...
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ještě že řidiči odbory mají. Protože ač mám svojí práci rád, jezdit každý den někde jinde bych nechtěl. Od toho tu jsou jednotlivé vozovny, které mají svoje řidiče a svoje výkony.MF píše:Chudáci řidiči, ještě že ty odbory mají. Já si myslím, že mají pracoviště na území hl.m.Praha a tak by se podle toho měli chovat. Já bych kupříkladu mohl říct, že bydlím dál od Prahy a proto třeba už nebudu chodit do práce vůbec a ať mi jen posílají peníze.
Tohle bych vůbec s odbory a řidiči neprobíral.možná by jim podnik měl za tu kvalitní práci přidat aspoň o 200 na hodinu.
Ty jidáši, ty jsi ale na ně zlí. 
Jinak do středy by měl azasáhnou do provozu 9119 a do jednoho týdne i 9121.
Jinak do středy by měl azasáhnou do provozu 9119 a do jednoho týdne i 9121.
Chudáci řidiči, ještě že ty odbory mají. Já si myslím, že mají pracoviště na území hl.m.Praha a tak by se podle toho měli chovat. Já bych kupříkladu mohl říct, že bydlím dál od Prahy a proto třeba už nebudu chodit do práce vůbec a ať mi jen posílají peníze.Brejšín píše:Ta možnost tu je, třeba 3 kusy ze SO na NE, ale neprošlo by to přes odbory, protože odpolední řidiči by museli střídat na opačné straně než mají vozovnu. A to prostě nejde.
Tohle bych vůbec s odbory a řidiči neprobíral.
Ta možnost tu je, třeba 3 kusy ze SO na NE, ale neprošlo by to přes odbory, protože odpolední řidiči by museli střídat na opačné straně než mají vozovnu. A to prostě nejde. 
-
gabuliatko
- Uživatel
a co takhle upravit pár vozáků na lince 3 aby se daly vyměňovat sarančata mezi HL a MO ?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Určitě má 3 úplné 9113,9119,9121 
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak pozor, tady nejde o adekvátní počty přesouvaných dílů !
Pokud by se zvolil model jaký navrhujete, musely by se nakoupit další sady ND i pro HL a to mi při současných cenách nepřijde nijak extra hospodárný.
Nebo si představujete, že má MO ve skladech dalších 5 sarančat v náhradních dílech ?
Prdlačky, nemaj komplet ani jednu...
Vůbec netušíte jaký jsou problémy s finančními limity skladů a kusovými stavy ND.
Pokud by se zvolil model jaký navrhujete, musely by se nakoupit další sady ND i pro HL a to mi při současných cenách nepřijde nijak extra hospodárný.
Nebo si představujete, že má MO ve skladech dalších 5 sarančat v náhradních dílech ?
Prdlačky, nemaj komplet ani jednu...
Vůbec netušíte jaký jsou problémy s finančními limity skladů a kusovými stavy ND.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Myslel jsem to jako Damir, přesunout adekvátní část ND.
Tady se moc o dočasnosti mluvit nedá, přesunutá část 14T ztrácí smysl, pokud nebudou Řepy ok a to jen tak nebudou i Absoult psal že při hodně štěstí 06/2010, to je cca přes rok a to mi přijde jako rozumné přesunout díly které nejvíc odchází než s každou žárovkou jezdit přes celu Prahu.
Tady se moc o dočasnosti mluvit nedá, přesunutá část 14T ztrácí smysl, pokud nebudou Řepy ok a to jen tak nebudou i Absoult psal že při hodně štěstí 06/2010, to je cca přes rok a to mi přijde jako rozumné přesunout díly které nejvíc odchází než s každou žárovkou jezdit přes celu Prahu.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Počkej, jaký dokupování? Myslím, že 9001 měl na mysli spíš to, že spolu s vozy by se z Motola do Hloubětína přestěhovala i adekvátní část v Motole uskladněných ND, ne, že by se kupovaly další...willyjeff píše:Doopravdový kocourkov a plýtvání peněz by bylo dokupování dvojitých náhradních dílů pro Hloubětínské vozy. Pokud se depo nepřesouvá, ale pouze vozy, nevím co by mohlo být levnější? Doopravdy si myslíš, že by nakoupení nových dílů jen pro část vozů a to jen kvůli dočasnému (doufám) řešení bylo natolik ekonomičtější? Fíha...
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že dnešní řešení je to nejlepší co se mohlo vybrat v případě, že byla tato výměna doopravdy nutná. Doopravdový kocourkov a plýtvání peněz by bylo dokupování dvojitých náhradních dílů pro Hloubětínské vozy. Pokud se depo nepřesouvá, ale pouze vozy, nevím co by mohlo být levnější? Doopravdy si myslíš, že by nakoupení nových dílů jen pro část vozů a to jen kvůli dočasnému (doufám) řešení bylo natolik ekonomičtější? Fíha...9001 píše:...
Ale když pošlu naprosto atypický vůz pro dané depo, což je zrovna příklad Motol / Hloubětín, tak by nebylo od věci tam přesunout i nutné díly.Ano, depa jedou každé na sebe, ale tohle už je fakt kocourkov a vyhazování peněz oknem...
Zrychlo v týdnu opraví, ale jen ve špičce.MF píše:No a neslibovalo se při oddělení dep od provozu, nebo resp. oddělení všeho od všeho, že depa v rámci své jednotky budou spolu spolupracovat? Dneska depo pomalu neudělá ani opravu zrychlovače. Maximálně půjčí rezervní vůz při operativní výměně. Toť vše.
No a neslibovalo se při oddělení dep od provozu, nebo resp. oddělení všeho od všeho, že depa v rámci své jednotky budou spolu spolupracovat? Dneska depo pomalu neudělá ani opravu zrychlovače. Maximálně půjčí rezervní vůz při operativní výměně. Toť vše.