Teoreticky by stačila na svačiny špička, ale nechme se překvapit jak si s tímto problémem poradí odd. JŘ. Třeba to nebude vycházet a dopadne to nakonec úplně jinak (oddělením od vozu).gabuliatko píše:To budou svačiny jen ve špičce nebo 20 bude v sedle jezdit na SB
Vypravení vozů
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
Re: Vypravení vozů
-
gabuliatko
- Uživatel
To budou svačiny jen ve špičce nebo 20 bude v sedle jezdit na SBKGX 63 píše:Ani jednopojede stejně jako na linkách 12 a 14 na SB
Tak můžeš chodit z volna a nemusí nás tam být 500Bobik píše:Nojo, ale to by nás tam muselo být 500 lidí aby se to všechno zvládlo. Zapomínáš na 22, to je žrout na lidi jak blázen + teď navíc další, třeba 36,1 a 18.
A jinak cítím s tebou. Též se nemůžu dočkat tří vlaků, pro změnu na lince 1.
- Bobik
- Uživatel
Nojo, ale to by nás tam muselo být 500 lidí aby se to všechno zvládlo. Zapomínáš na 22, to je žrout na lidi jak blázen + teď navíc další, třeba 36,1 a 18.Mr.Cross píše:Souhlasím, spokojenost je tak vysoká, ať už se střídáním na přestávky nebo s oddělením od vozů na linkách, že mi DP bere chuť do práce, kterou jsem si vysnil od dětských let...
Už se nemůžu dočkat na úterní služby v podobě novinkové zrůdnosti tří vlaků na lince 18. Přece nemůžeme chtít, aby si to ve vozovně Střešovice zajistili vokovičtí řidiči... Motol je odpad ten zvládne přece všechno... Tak s chutí do práce!
A jinak cítím s tebou. Též se nemůžu dočkat tří vlaků, pro změnu na lince 1.
Ani jednogabuliatko píše:Svačinář pojede na SN nebo do PodbabyKGX 63 píše:Linku 20 údajně čekají přestávky od 1.7. u Anděla s návratem na vůz.
Brejšín: Pssst! Nebo se toho zase někdo chytne...
-
gabuliatko
- Uživatel
Svačinář pojede na SN nebo do PodbabyKGX 63 píše:Linku 20 údajně čekají přestávky od 1.7. u Anděla s návratem na vůz.
No a už jen krůček k tomu aby přestávka na jídlo nebyla proplácená jako u ostatních profesí v DP. 
Linku 20 údajně čekají přestávky od 1.7. u Anděla s návratem na vůz. Ať už se nám to líbí nebo ne tak koncem roku bude drtivá většina linek s "přestávkami". Petr napsal, že v Motole mají bez přestávek jen sedmy a dvacky... U nás ve VO na tom nejsme o moc líp. Nám de facto zůstavají (zatím) jen 8 a společná 20. Dokončení rekonstrukce výpravny (pravděpodobně už v květnu) přinese přestávky na osmě. Takže ve finále budeme ještě rádi za svoje dvojky.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Reaguješ bohužel na něco jiného. Podstata příspěvku je právě o tom, že na těchto linkách jsou přestávky realizovány jinak, než oddělením od vozu, případně střídáním. Právě proto se o ně brigádníci zuřivě bijí. Pořádně si přečti, co jsem psal. Opravdu to nebylo o tom, že bych se podivoval tomu, proč na těchto linkách není ani jeden z mnou zmíněných systémů realizovánlukas píše:Bezpečností přestávky na 7 se uplně nabízej předjížděním buď v Radlických nebo v Dílnách.Na 20 předjíždění na Podbabě.Petr píše:Dovolím si ještě jednu velmi osobně míněnou poznámku: Proč si myslíte, že je nyní v Motole brigádnická bitva o linky 7 a 20 ve všední den? Chytrému napověz, hloupého trkni... Ano, na těchto linkách nejsou ani střídané přestávky, ani systém oddělení od vozu. Zvláštní, že....
-
lukas
Bezpečností přestávky na 7 se uplně nabízej předjížděním buď v Radlických nebo v Dílnách.Na 20 předjíždění na Podbabě.Petr píše:Dovolím si ještě jednu velmi osobně míněnou poznámku: Proč si myslíte, že je nyní v Motole brigádnická bitva o linky 7 a 20 ve všední den? Chytrému napověz, hloupého trkni... Ano, na těchto linkách nejsou ani střídané přestávky, ani systém oddělení od vozu. Zvláštní, že....
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Dovolím si ještě jednu velmi osobně míněnou poznámku: Proč si myslíte, že je nyní v Motole brigádnická bitva o linky 7 a 20 ve všední den? Chytrému napověz, hloupého trkni... Ano, na těchto linkách nejsou ani střídané přestávky, ani systém oddělení od vozu. Zvláštní, že....
Souhlasím, spokojenost je tak vysoká, ať už se střídáním na přestávky nebo s oddělením od vozů na linkách, že mi DP bere chuť do práce, kterou jsem si vysnil od dětských let...
Už se nemůžu dočkat na úterní služby v podobě novinkové zrůdnosti tří vlaků na lince 18. Přece nemůžeme chtít, aby si to ve vozovně Střešovice zajistili vokovičtí řidiči...
Motol je odpad ten zvládne přece všechno... Tak s chutí do práce!
Už se nemůžu dočkat na úterní služby v podobě novinkové zrůdnosti tří vlaků na lince 18. Přece nemůžeme chtít, aby si to ve vozovně Střešovice zajistili vokovičtí řidiči...
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A byl jsi spokojený i s vozem 9072? Jak se řídí hloubětínské vozy?
- Petr
- Provozovatel
- Kontaktovat uživatele:
No tak ono šťouchnutí není do Pankráce, ale do konkrétního člověka, shodou okolností z Pankráce, protože jest velmi šikovný a kvůli svým 15+15 minutám jízdy rozladí vše, co pak "kmenový" řidič dává do kupy do druhé konečné (zrcátko levé, pravé, dveřní automat, topení kabiny, topení skel, topení zrcátek, topení podnožky, topení salónu, ventilaci salónu, osvětlení vnější, osvětlení vnitřní, tuhost a výšku sedačky řidiče, výšku podnožky řidiče, kamerový systém s výstupem na levém a kamerový systém s výstupem na pravém monitoru atp.) Fořtík (ale i většina pankráckých), předpokládám pochopí, ale to je fuk. Pokud někdo nezná reálie, neměl by možná raději reagovat, neb se chová jak slon v porcelánu, a to se tobě (alespoň mým úhlem pohledu na věc), bohužel nyní podařilo. Tímto ze své strany ukončuji debatu a prohlašuji veřejně, že jsem se vším spokojený, zejména se střídáním přestávek.Karosák píše:Stav vráceného vozu nejspíš ano, ale slovo "VÁŠ" ve slovním spojení "váš technik jízdy" není střídání-řešící, ale do Pankráce-šťouchající. To mě jen trochu udivilo, protože do "jiného stavu" lze vůz přivést i střídačem-"šikulkou" z kterékoliv vozovny
A nestřílej se, kdo by dělal PrTkynehledě na ten svinčík, co by tam po Tobě zbyl