Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Výluky a jiná omezení
přesun nástupní do poz.komunikace by znamenal smrtelný kolaps IAD
asi pravda. netuším, jak to tam vypadá ráno. červená pro směr dc u SSZ před výjezdem ze smyčky by se holt protáhla o dobu stanicování tramvaje. muselo by se spočítat, jestli by jednou za 4 min tohle byl problém, či nikoli.
proxi - pro cestující by to bylo ok, protože hrana chodníku by byla protažena ke kolejím (á la hellichova), vozovka by byla zúžena. ale uznávám davidtkovy výhrady.
asi pravda. netuším, jak to tam vypadá ráno. červená pro směr dc u SSZ před výjezdem ze smyčky by se holt protáhla o dobu stanicování tramvaje. muselo by se spočítat, jestli by jednou za 4 min tohle byl problém, či nikoli.
proxi - pro cestující by to bylo ok, protože hrana chodníku by byla protažena ke kolejím (á la hellichova), vozovka by byla zúžena. ale uznávám davidtkovy výhrady.
ad Bělohorská... Uvědomte si prosím, že přesun nástupní do poz.komunikace by znamenal smrtelný kolaps IAD. Doporučuju se podívat mezi 7:30 - 9:30 do ulic Drnovská, Karlovarská, Bělohorská a Patočkova k Blance. Už takle se tu provoz u nás nehejbe (a to pozor v tuto dobu se nehejbal ani před stavbou MO, už jenom 7 let zpátky si pamatuju jak jsem stával v kolonách na vypich, které se táhly ve dvou kouskách až od spodu Drnovský, když jsem pospíchal do školy).
ad požadavek P6
Sice Šestku nečtu, ale myslím, že naši na P6 jsou lidi a chápou co se tady dělo (víc jak 7 let zpátky) a děje za bordel hlavně po ránu.
ad požadavek P6
Sice Šestku nečtu, ale myslím, že naši na P6 jsou lidi a chápou co se tady dělo (víc jak 7 let zpátky) a děje za bordel hlavně po ránu.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na obratišti Bílá Hora se bude pracovat příští víkend - na trať se příliš nesáhne, ale jak fotožurnál napověděl, chystá se nové ovládání výhybky.pawel píše:ad bílá hora: nejsem si jist, jestli se bude něco dělat se smyčkou, předpokládám, že ne... co by se ale změnit mohlo, by byl přesun zastávky Bílá Hora (nástupní) ze smyčky na Bělohorskou. výhody - zvýšení kapacity smyčky, eliminace nástupu v levém oblouku a přebíhání cestujících mezi peróny, nevýhody - zdržení IAD + nutnost rozšíření chodníku a zúžení vozovky, má-li být umožněn bezbariérový nástup.
Pak mám pocit, že se bude ve smyčce dělat něco s kanalizací, o čemž se léta stále jen mluví...
Pawle, k tvému návrhu si myslím, že nástupní zastávka bez ostrůvku na tak rušné silnici jako Karlovarská je sebevražda
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Na Bile hore by se mel menit jen ten rozjezdovy oerlikon za radiove ovladanou vyhybku, pripadne vyvarovat a brousit oblouky.
Presunovat se bude zastavka dc, zc zustane na svem miste. Tusim to byl pozadavek P6, znalejsi mne opravi. Presun je dle meho mineni zbytecny.
Nesmime zapominat, ze se jedna o akci vyvolanou cizim investorem, a dle toho to take vypada - dela se jen cast trate, nikoliv az ke smycce a ani se nebude delat prejezd na Vypichu.
Presunovat se bude zastavka dc, zc zustane na svem miste. Tusim to byl pozadavek P6, znalejsi mne opravi. Presun je dle meho mineni zbytecny.
Nesmime zapominat, ze se jedna o akci vyvolanou cizim investorem, a dle toho to take vypada - dela se jen cast trate, nikoliv az ke smycce a ani se nebude delat prejezd na Vypichu.
ad bílá hora: nejsem si jist, jestli se bude něco dělat se smyčkou, předpokládám, že ne... co by se ale změnit mohlo, by byl přesun zastávky Bílá Hora (nástupní) ze smyčky na Bělohorskou. výhody - zvýšení kapacity smyčky, eliminace nástupu v levém oblouku a přebíhání cestujících mezi peróny, nevýhody - zdržení IAD + nutnost rozšíření chodníku a zúžení vozovky, má-li být umožněn bezbariérový nástup.
jinak jsem koukal na dokumentaci výluky ve FŽ a mám dotaz ohledně situování zastávek Malý Bř. - přesun směrem k Falcké se týká jen stanice dc? logické by byl posun i té zc, když už bude existovat ta u Hvězdy. dále - je už znám název této nové zastávky? "Hvězda" by bylo asi ideální, ale čekám něco jako OC Hvězda, případně OC Vypich.
p.s. mrkněte na googlemaps a najděte si křižovatku bělohorská x bubnova - je tam malá vzpomínka na provoz vozů 14T na lince 22.
jinak jsem koukal na dokumentaci výluky ve FŽ a mám dotaz ohledně situování zastávek Malý Bř. - přesun směrem k Falcké se týká jen stanice dc? logické by byl posun i té zc, když už bude existovat ta u Hvězdy. dále - je už znám název této nové zastávky? "Hvězda" by bylo asi ideální, ale čekám něco jako OC Hvězda, případně OC Vypich.
p.s. mrkněte na googlemaps a najděte si křižovatku bělohorská x bubnova - je tam malá vzpomínka na provoz vozů 14T na lince 22.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se dnes snažil o sestavení jakéhosi polooficiálního harmonogramu výluk TT na tento rok. Doufám, že mi MOp s Absolutem (nebo jiní) brzy napíší, co z toho mám blbě....
1. 2. - 1. 7. Prašný most - Sparta + Hradčanská - Chotkovy sady (výstavba MO)
20. 2. - 6. 3. Těšnov - Vltavská (oprava TT)
6. 3. - 8. 5. Bělohorská + obratiště Bílá Hora (rekonstrukce TT)
8. 5. - 5. 6. Anděl - Újezd (oprava oblouků + sanace BKV)
19. 5. - 18. 7. Střelničná - Sídliště Ďáblice + obratiště Březiněveská (rekonstruce TT)
5. 6. - 7. 6. Olšanské hřbitovy - Želivského (výhybky)
12. 6. - 14. 6. Vinice - ÚD DP (výhybky)
19. 6. - 21. 6. Lazarská - Dlážděná (výhybky)
1. 7. - 1. 11. Prašný most - Špejchar - Chotkovy sady (výstavba MO)
1. 7. - 18. 7. Ke Stírce - Vozovna Kobylisy (TV + oprava vozovny)
18. 7. - 30. 8. Březiněveská - Vozovna Kobylisy (TV + oprava vozovny)
18. 7. - 19. 9. Nádraží Holešovice - Ke Stírce (výstavba MO)
1. 9. - 24. 10. Kbelská - Lehovec (rekonstrukce TT)
19. 9. - 2011 Palmovka - Dělnická (??? - Libeňský most)
27. 10. - 19. 11. Karlovo náměstí - Albertov (oprava TT)
1. 11. - 22. 11. Vítězné náměstí - Hradčanská (výstavba MO)
22. 11. - II/2010 Prašný most - Hradčanská (výstavba MO)
20. 11. - 23. 11. Výstaviště - Strossmayerovo náměstí (výhybky)
24. 11. - 25. 11. Vozovna Hloubětín - Starý Hloubětín (výhybky)
1. 2. - 1. 7. Prašný most - Sparta + Hradčanská - Chotkovy sady (výstavba MO)
20. 2. - 6. 3. Těšnov - Vltavská (oprava TT)
6. 3. - 8. 5. Bělohorská + obratiště Bílá Hora (rekonstrukce TT)
8. 5. - 5. 6. Anděl - Újezd (oprava oblouků + sanace BKV)
19. 5. - 18. 7. Střelničná - Sídliště Ďáblice + obratiště Březiněveská (rekonstruce TT)
5. 6. - 7. 6. Olšanské hřbitovy - Želivského (výhybky)
12. 6. - 14. 6. Vinice - ÚD DP (výhybky)
19. 6. - 21. 6. Lazarská - Dlážděná (výhybky)
1. 7. - 1. 11. Prašný most - Špejchar - Chotkovy sady (výstavba MO)
1. 7. - 18. 7. Ke Stírce - Vozovna Kobylisy (TV + oprava vozovny)
18. 7. - 30. 8. Březiněveská - Vozovna Kobylisy (TV + oprava vozovny)
18. 7. - 19. 9. Nádraží Holešovice - Ke Stírce (výstavba MO)
1. 9. - 24. 10. Kbelská - Lehovec (rekonstrukce TT)
19. 9. - 2011 Palmovka - Dělnická (??? - Libeňský most)
27. 10. - 19. 11. Karlovo náměstí - Albertov (oprava TT)
1. 11. - 22. 11. Vítězné náměstí - Hradčanská (výstavba MO)
22. 11. - II/2010 Prašný most - Hradčanská (výstavba MO)
20. 11. - 23. 11. Výstaviště - Strossmayerovo náměstí (výhybky)
24. 11. - 25. 11. Vozovna Hloubětín - Starý Hloubětín (výhybky)
- Absolut
- Moderátor
m@rtin: Tak to rozumíš blbě.
Já pod slovem debékávizace rozumím BKV za BKV
tak to ovšem rozumíš blbě. předpona de- = od-, pryč, zatímco re- = znovu-, nanovo
tudíž de-BKV-izace je odstranění BKV (díky bohu).
tak to ovšem rozumíš blbě. předpona de- = od-, pryč, zatímco re- = znovu-, nanovo
A Kotas je pověřen čím? Redukcí ze čtyř hran na dvě? Podle mého názoru by bylo ubrání zastávek kardinální blbostí.MOp píše:Dle mých informací P6 vybrala Kotase ať "něco" vymyslí.
Já pod slovem debékávizace rozumím BKV za BKVAbsolut píše:Hradčanská nezáleží na architektovi (a nemusí to nutně být Kotas), ale na dohodě P6 s investory.
Seifertova BYLA poslední akcí na nových BKV. Doporučuju vlastivědnou vycházku na Vypich.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Dle mých informací P6 vybrala Kotase ať "něco" vymyslí.
Včera jsem si tam udělal nedobrovolný pracovní vlastivědný výlet a nestačil jsem se divit co se tam už udělalo... Já měl pár dnů volno, tak jsem ani nevěděl, že už výluka začalaAbsolut píše: Doporučuju vlastivědnou vycházku na Vypich.
- Absolut
- Moderátor
Hradčanská nezáleží na architektovi (a nemusí to nutně být Kotas), ale na dohodě P6 s investory.
Seifertova BYLA poslední akcí na nových BKV. Doporučuju vlastivědnou vycházku na Vypich.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
A ono na Bělohorské dojde k výměně bkv za bkv? O tom slyším prvně..m@rtin píše:Neměla být Seiferova poslední ulicí, kde dojde k výměně BKV za BKV? Proč tedy ta Bělohorská?
Hradčanská - stav není znám, záleží na Kotasovi.
Ještě otázka k té Hradčanské - jak moc je aktuální změna projektu ze čtyř hran zastávek na dvě?