Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Jasan, ale tím se dostáváme k tomu, jak může být někdo tak hloupý, že si přidá do přátel, dejme tomu, šéfovou a potom z firemního počítače napíše, že je v práci a že se hrozně nudí.
Jj, facebook je nebezpečný, ale jenom pro toho, kdo je hloupý. Na nože se taky nepíše upozornění, že se o něj můžou lidi pořezat. V důsledku se dostáváme k tomu, že je každá věc nebezpečná, je-li její uživatel hloupý... 
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
a) Kdokoliv si může založit usera s mým jménem, nahrát tam fotky o mě a začít šířit nepravdivé informace o mé osobě.
b) Kdokoliv může nahrát nepříjemné fotky mé osoby a nikdo nezabrání tomu, aby tam byly vyvěšené. Že je na to zákon? Kdo tenhle argument vyřkne, vysmívám se mu do očí! (obou!)
c) Kdokoliv si umístí pravé informace o sobě co nyní dělá, může se stát klidně obětí loupežného činu, protože si umístil upozornění : "Jedu na 14 dní na hory, nikdo není doma!". Že takové ohrožení v dnešním světě neexistuje? Opět platí poučka o výsměchu dotyčnému.
d) Kdokoliv si umístí do informací nápis, právě jsem se zhulákal na pařbě u kamaráda : již se stal v Kanadě soudní proces, kdy otec žádal o přisvojení potomků v rozvodovém řízení, ale ex-manželka použila záznam na Faceb00ku, že je to akorát ožrala. Že to byla x let stará informace? Koho to dnes zajímá
tyto pro mě osobně pádné argumenty stačí, abych službu Faceb00ku totálně zavrhoval.
b) Kdokoliv může nahrát nepříjemné fotky mé osoby a nikdo nezabrání tomu, aby tam byly vyvěšené. Že je na to zákon? Kdo tenhle argument vyřkne, vysmívám se mu do očí! (obou!)
c) Kdokoliv si umístí pravé informace o sobě co nyní dělá, může se stát klidně obětí loupežného činu, protože si umístil upozornění : "Jedu na 14 dní na hory, nikdo není doma!". Že takové ohrožení v dnešním světě neexistuje? Opět platí poučka o výsměchu dotyčnému.
d) Kdokoliv si umístí do informací nápis, právě jsem se zhulákal na pařbě u kamaráda : již se stal v Kanadě soudní proces, kdy otec žádal o přisvojení potomků v rozvodovém řízení, ale ex-manželka použila záznam na Faceb00ku, že je to akorát ožrala. Že to byla x let stará informace? Koho to dnes zajímá
tyto pro mě osobně pádné argumenty stačí, abych službu Faceb00ku totálně zavrhoval.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo, žrout času to je, ale jak bylo řečeno - můžu sám ovlivnit, co si tam dám, kdo to uvidí a kolik času u toho strávím. Nesnažím se nikoho nalákat, ale zajímalo mě co pochybného na facebooku je.

- Bobik
- Uživatel
Na facebooku jako takovém v podstatě nic. Zato hodně pochybného je na lidech (jako takových). Drtivá většina si tam doslova vyb..zvrací svoje soukromí, můžeš jim koukat do ložnice téměř v reálném čase, ale běda když je na náměstí snímá bezpečnostní kamera.Fořtík píše:Co je na facebooku tak pochybného?
Žrout času to není, mám svobodnou vůli se rozhodnout kolik času (já žádnej) mu hodlám věnovat.
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Fšechno. Především je to šílený žrout času a je to slušným zaneřáditelem PC.Fořtík píše:Co je na facebooku tak pochybného?
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co je na facebooku tak pochybného?
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A proto po kliknutí na odkaz se ukáže "Pro zobrazení stránky se musíte přihlásit." a místo na přihlašovací údaje ... a registrovat se na takto pochybných stránkách fakt nebudu, nejsem pošahanej (ale šotouš jsem, to jorhomosapienc píše:... Na stránku se může podívat každý aniž by byl zaregistrován proto neváhejte ...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mě s tim taky furt někdo votravuje a netušim. Tolik volna, abych měl čas kromě řádného šotoušení ještě na kraviny nemám 
- Bobik
- Uživatel
Jo, přesně, tu knihu s fackou taky nemusím
.
- Absolut
- Moderátor
Díky, ale facebook fakt ne.
-
rhomosapienc
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Přidejte se na facebook do skupiny Tramvaje v České Republice.POZOR DNES PROBĚHLA MEGA AKTUALIZACE Je zde plno zajímavých fotek budeme vám posílat aktualizace a samy můžete diskutovat a přidávat fotografie zde odkaz http://www.facebook.com/home.php?#/page ... ?ref=share Fotografie na stránce odRoman Hloch a Martin Černý Na stránku se může podívat každý aniž by byl zaregistrován proto neváhejte a skočte se podívat na mnoho zajímavých fotek
Děkuji Roman Hloch
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
od dob co je to voskové či jaké a má to tato šéfredaktorka tak se to nedá ani takto číst. I když v posledních dvou číslech jsem si už našel zajímavé články. Nebo aspon takové, které jsem si rád přečetl.Absolut píše:Jara: Kdyby to tiskli na krepový papír zn. Harmasan, tak by to možná četlo v papírové podobě víc lidí
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna se vedle mě válí štos březnových kontaktů, možná i nějaký starší by se našly...
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
vozovny, otravovat infocentra proč nemají, KMD, ..