Dobrá, tak taky zmírním formulaci a za slinty označím pouze příspěvek uživatele 4021 na který jsem reagoval...Absolut píše:Já bych tedy s dovolením nenazýval info na pidservisu slinty. Můj zdroj mi dal jinou informaci a tvářil se důvěryhodně, nicméně pidservis má zřejmě zdroj přímo na Ropidu. Otázkou zůstává, kde je pravda...
Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražské autobusy
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Odbočim: na Citybusu píšou, že Bado Bus zařadil B932. Neví někdo, co je ten bus zač, kde dřív jezdil a tak?
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pravda je ta, že se autobusy odklánějí a cestující s tím vůbec ale vůbec nic neudělajíAbsolut píše:...Otázkou zůstává, kde je pravda...
- Absolut
- Moderátor
Já bych tedy s dovolením nenazýval info na pidservisu slinty. Můj zdroj mi dal jinou informaci a tvářil se důvěryhodně, nicméně pidservis má zřejmě zdroj přímo na Ropidu. Otázkou zůstává, kde je pravda...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Předvčerejší info od Absoluta je maličko jiné:
Obratiště Zelený pruh již od restitucí stojí na soukromém pozemku a vztahy s majitelem jsou na bodu mrazu. Opuštění obratiště nastává až po dlouhém jednání a linka 205 tam už pár let končí s výstrahou, že majitel pozemku přiveze v noci pár Citybloků a zahradí vjezd. Majitel je přesvědčen, že lepší využití pozemku, než smyčka autobusu je postavit tam barák.
Takže ty slinty na PIDservisu budou tak trošičku mimo mísu...
Obratiště Zelený pruh již od restitucí stojí na soukromém pozemku a vztahy s majitelem jsou na bodu mrazu. Opuštění obratiště nastává až po dlouhém jednání a linka 205 tam už pár let končí s výstrahou, že majitel pozemku přiveze v noci pár Citybloků a zahradí vjezd. Majitel je přesvědčen, že lepší využití pozemku, než smyčka autobusu je postavit tam barák.
Takže ty slinty na PIDservisu budou tak trošičku mimo mísu...
Nikdo se nehádá. Tomáš Jílek to podepsal za DPP, prodali točnu Zelený pruh, anižby domýšlel následky. Ropid už to jen zas musel odnést a vymyslet linkový vedení. Teď se na rychlo řeší kde jí ukončit, takto zkrácená, resp. prodloužená být na trvalo nemůže. Ale to je Dopravnímu podniku jedno ... ***** na lidi uplně totálně.
-
krysarr
- Uživatel
- Bydliště: Praha 3 (1,9,16 uz bohuzel ne), sem tam Praha 11 :-)
- Kontaktovat uživatele:
No to je radostmartyn píše:Dva se hádají, cestující pláče...
http://www.ropid.cz/mimoradnosti/Zeleny ... 7x691.html
mixik:
Tak hlavně možná taky proto, že v g. Hostivaři jsou už na SORy nějak zařízený, řekl bych.
Tak hlavně možná taky proto, že v g. Hostivaři jsou už na SORy nějak zařízený, řekl bych.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dva se hádají, cestující pláče...
- mixik
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
vypadá to že to co mě řekly se naplňuje a nebude to asi fámakralicek píše:Nevím jestly se mě to zdá,ale z Hostivaře mizí poslední dobou dost busů?!Naposledy 2 celitesy a 931E.Že by se dělalo místo pro Sorky??Neb jinak si to nedokážu vysvětlit?
bylo mě řečeno že sorky pujdou nejdřív do hostivaře, protože hostivař je okno dopravního podniku.
takže ty vraky z hostivaře rozházej po garážích
-
kralicek
Nevím jestly se mě to zdá,ale z Hostivaře mizí poslední dobou dost busů?!Naposledy 2 celitesy a 931E.Že by se dělalo místo pro Sorky??Neb jinak si to nedokážu vysvětlit? 
- Damir Holas
- Uživatel
No proto...Sirka píše:Mělo by to být jen na Velikonoce.
Mělo by to být jen na Velikonoce. Jinak dnes si odbyl premiéru nový dopravce PID, a to sice firma Stenbus zajišťující linku 269 + přejezdy na 562 a 564.
- Damir Holas
- Uživatel
Neví někdo, co má znamenat omezení některých autobusových linek od 9. 4.? Je to kvůli Velikonocům nebo už trvalej stav? 
- Damir Holas
- Uživatel
Nová možnost dopravy autobusem z Prahy do Liberce od 16. 3. 2009:
http://www.dpml.cz/novinky_detail.php?i ... 1ae6deb35e
http://www.dpml.cz/novinky_detail.php?i ... 1ae6deb35e