Myslim, ze to bylo v tu samou dobu, kdy pomalu vsechny vozy mely "smajdavy" kola
Vypravení vozů
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
-
krysarr
- Uživatel
- Bydliště: Praha 3 (1,9,16 uz bohuzel ne), sem tam Praha 11 :-)
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vypravení vozů
Cim to bylo tak pred pul rokem, ze do sebe kopalo takrka vsechno? V Lazarsky to cvakalo jak v orloji 
Myslim, ze to bylo v tu samou dobu, kdy pomalu vsechny vozy mely "smajdavy" kola
Dnes jsem frčel 7158+7159 na 22 z Pražského hradu na Vypich. A že by vozy do sebe kopaly, jsem si nevšiml. Jedinej kopanec za celou cestu byl na křižovatce brusnice, kde nám tam vjelo auto a řidič to z cca 5 km/h zadupl..Jinak bez kopanců!
Tak teď už to chápu (podle těch čísel)Fořtík píše:Souhlas. Ovšem nutno podotknout, že jsem na perfektně seřízenou soupravu od vás nenarazil. Jen, co jsem v blízké minulosti měl možnost okusit - 7158+7159, 7160+7161, 7168+7169 - všechny děs a hrůza. Ať jsem se snažil, jak nejvíc jsem mohl, tak ty vozy do sebe třískaj, až hrůza.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas. Ovšem nutno podotknout, že jsem na perfektně seřízenou soupravu od vás nenarazil. Jen, co jsem v blízké minulosti měl možnost okusit - 7158+7159, 7160+7161, 7168+7169 - všechny děs a hrůza. Ať jsem se snažil, jak nejvíc jsem mohl, tak ty vozy do sebe třískaj, až hrůza.KGX 63 píše:Kolikrát perfektně seřízená suchojí soupravička hravě strčí do kapsy i erpéčko
Zas bych všechny naše SU mezi střepy nedával. Přesto musím připustit, že dobrou polovinu asi ano. Kolikrát perfektně seřízená suchojí soupravička hravě strčí do kapsy i erpéčko (hlavně ta nejstaršíFořtík píše:Je to obráceně, 6957+6852. Straší? Náhodou, jezdí suprově, kam se na ní hrabou neseřízený vokovický šunky. Dostat vokovickej střep na 18, nebo na 22 (když jsme je měli), to je za trest. Nevím, v čem je problém, aneb proč jiná depa umí vozy seřídit a vokovické depo ne...
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Je to obráceně, 6957+6852. Straší? Náhodou, jezdí suprově, kam se na ní hrabou neseřízený vokovický šunky. Dostat vokovickej střep na 18, nebo na 22 (když jsme je měli), to je za trest. Nevím, v čem je problém, aneb proč jiná depa umí vozy seřídit a vokovické depo ne...slonik píše:A Pankrác obvykle straší 6852+6957? Že dneska byly na 401/18.
Nejen na něčem jiném zrovna dneska 81xx+8571 na 706/20. Na 36 bylo, ale bez wlka.davidtk píše:Nojo, ale jinak vídám R.PV jen na d-20 - minimálně na d-36![]()
jako kdyby se je VO báli vypravovat jinam a když už jede na něčem jiném, tak má jako ochranu wlka
A Pankrác obvykle straší 6852+6957? Že dneska byly na 401/18.
Na noční jsou vyhrazeny vozy zvlášť. V případě jejich nedostatku je může operativně nahradit wana (kvůli digi orientacím). Kolegové řidiči a slušní cestující doufám prominou, ale já osobně bych teda na noční dával ty největší šuplíky co tam máme a už vůbec ne rpéčka a wany.
Kam se rpéčka podívají záleží také dost často na objednávce nekmenového řidiče. Zasvěcení ví, ostatním to dojde
Kam se rpéčka podívají záleží také dost často na objednávce nekmenového řidiče. Zasvěcení ví, ostatním to dojde
Wany se na noční už několikeát podívaly a nemyslím, že by s tím měly přestat
Už jsem s ní na 56 i 57 párkrát jel. Ale je to celkem škoda je tam dávat, hlavně když jezdí při páteční a sobotní noční.
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Je teorie budoucnosti vypravení Wlku nebo wany na noční linku (třeba až budou tyto nové wany které byly předány včera předány schopny provozu s lidmi)?Dovedu jsi představit wany na I.51,I.57 po jednom nebo 2x na I.57.davidtk píše:Nojo, ale jinak vídám R.PV jen na d-20 - minimálně na d-36![]()
jako kdyby se je VO báli vypravovat jinam a když už jede na něčem jiném, tak má jako ochranu wlka
Nojo, ale jinak vídám R.PV jen na d-20 - minimálně na d-36
Tak to já jsem s ní jel tak okolo třetí hodiny. A překvapily mě ty pokreslený kryty
. Bude i zítra na 702?
Přesně jak píše pan MOp. Dnes na 1 naše BMX alias 8171+2 (ráno jsem s ní vyjíždělslonik píše:Je obvyklé, že Vokovice vypravují R.PV na 1?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vokovice MUSI vypravit R.PV pouze na 20. Zbyle mohou poslat kamkoliv a take tak cini..
Je obvyklé, že Vokovice vypravují R.PV na 1?