T6A5 a T6A5.3
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: T6A5 a T6A5.3
Chce se mi tím naznačit, že za rok existence vozů T6A5 ve vozovně Strašnice se spřáhel zbořilo víc, než za 14 let působení vozů v Motole a 12 let na Žižkově?
Ne jenom byl odejit zapřísáhlý odpůrce tohoto logického kroku.
Řekněme to jinak, kolik byse mega ušetřilo, i v Motole, bylo by to tak od začátku a kolikrát ty spřáhla byla použita v porovnání s cenou za jejich případné přendávání.
Ne jenom byl odejit zapřísáhlý odpůrce tohoto logického kroku.
Řekněme to jinak, kolik byse mega ušetřilo, i v Motole, bylo by to tak od začátku a kolikrát ty spřáhla byla použita v porovnání s cenou za jejich případné přendávání.
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Aha, děkuji.
Edit:
Edit:
To víš, my akademici jsme trochu pomalejší, na nás se musí pomalu a kldině, zřetelně vyslovovat, několikrát zopakovat, a když to pochopíme, pochválitBrejšín píše:Tak jednoduchá věc, nechápu jak někdo může být tak natvrdlej.
Naposledy upravil(a) Jabberwocky dne 08.4.2009 17:58, celkem upraveno 1 x.
Znovu a čtěte zpomaleně
Na vozy, u nihž bude snaha aby jezdily v trvalých dvojicích, bude dodáno přední a na jiné zadní spřáhlo z pražskou hlavou (viz vše kromě T6,9111 a 9113). Vozy soupravy budou vždy k sobě spojeny spařáhlem jak dnes (sešerón) jen na čele a konci sopravy nebude spřáhlo sešerón. Několik vozů bude ponecháno se spřáhly sešerón na obou koncích možná se vyskytnou i vozy s oběma pražskejma. Samozřejmě vozy ze souprav se mohou oběvovat i jako sóla bez toho aby někdo měnil spřáhla. Vůz ze strany s pražskou hlavou nepůjde elektricky spřáhnout a žádný kabely se dělat nebudou.
Prostě jako v Ostravě.
Tak jednoduchá věc, nechápu jak někdo může být tak natvrdlej.
Důvodem je snaha ušetřit při opravách po MÚ.
Na vozy, u nihž bude snaha aby jezdily v trvalých dvojicích, bude dodáno přední a na jiné zadní spřáhlo z pražskou hlavou (viz vše kromě T6,9111 a 9113). Vozy soupravy budou vždy k sobě spojeny spařáhlem jak dnes (sešerón) jen na čele a konci sopravy nebude spřáhlo sešerón. Několik vozů bude ponecháno se spřáhly sešerón na obou koncích možná se vyskytnou i vozy s oběma pražskejma. Samozřejmě vozy ze souprav se mohou oběvovat i jako sóla bez toho aby někdo měnil spřáhla. Vůz ze strany s pražskou hlavou nepůjde elektricky spřáhnout a žádný kabely se dělat nebudou.
Prostě jako v Ostravě.
Tak jednoduchá věc, nechápu jak někdo může být tak natvrdlej.
Důvodem je snaha ušetřit při opravách po MÚ.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Nikoliv. U soupravy zůstanou mezivozová spřáhla původní. Pražská budou pouze čelní na 1. voze a zadní na 2. voze. Půjde o vozy A + B (trvale přední, trvale zadní)Jabberwocky píše:To se ovšem bude jezdit na dva ptg, rozumím tomu správně?
Chce se mi tím naznačit, že za rok existence vozů T6A5 ve vozovně Strašnice se spřáhel zbořilo víc, než za 14 let působení vozů v Motole a 12 let na Žižkově?MOp píše:Ja tedy vidim zasadni problem v cene noveho kusu Secheron a od toho se problemy odviji..
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
To se ovšem bude jezdit na dva ptg, rozumím tomu správně?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja tedy vidim zasadni problem v cene noveho kusu Secheron a od toho se problemy odviji.. 
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Co na nich, prosím, bylo a je problémové? Moc do toho tedy nevidím, uznávám, ale snad jediný problém, který jsem kdy zažil spočíval v tom, že odešel pohon ovládání elektrické zásuvky...demon píše:(...)a pokud se osvědčí, bude problémových Sécheronů pomalu ubývat.(...)
Mají být trvalé dvojice. Spojení vozu B+A jen mechanicky... ledaže by se vyrobil kabel s koncovkami, do kterých se normálně zapojují kabely od hlav secheronůOskar píše:By mě zajímalo, jestli bude existovat nějaká skvělá redukce typu Sécheron - praha s sécheron zásuvkou a pražskou zástrčkou. Nebo se mnohočlenné řízení z T6 bez sécheronů nikam nevyvede?
By mě zajímalo, jestli bude existovat nějaká skvělá redukce typu Sécheron - praha s sécheron zásuvkou a pražskou zástrčkou. Nebo se mnohočlenné řízení z T6 bez sécheronů nikam nevyvede?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ad poloautomat.spřáhla na T6 - jeden ze žižkovských vozů na PO už dostal zbrusu nové přední spřáhlo s pražskou hlavou a pokud se osvědčí, bude problémových Sécheronů pomalu ubývat.
Dodělávají se detaily, v provozu cca za 14 dní.
Dodělávají se detaily, v provozu cca za 14 dní.
Tak šup do práce, ať už nám jezdídemon píše:Taky oprava, utvořit z nich KT8A5 jsme zamítli...DavidD píše:A jak to teda dopadne s 8600?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Taky oprava, utvořit z nich KT8A5 jsme zamítli...DavidD píše:A jak to teda dopadne s 8600?
A jak to teda dopadne s 8600?demon píše:Vypadá to, že ne - prý budeme rovnat...MOp píše:Vše co jde použít z 8671 + 8600 -> vznikne klasická T6 ev.č 8600 nebo 8671 / II.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to, že ne - prý budeme rovnat...MOp píše:Vše co jde použít z 8671 + 8600 -> vznikne klasická T6 ev.č 8600 nebo 8671 / II.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mno pokud má stažené otáčky natolik, že při stání se třese celý autobus...Damir Holas píše:Jo jo, kvalitní botičky, to je radost... Jezdi busem, tam se ti to nestaneMatošo píše:8626 (zadní vůz na 7) má obutej zadní podvozek "jako prase"...
Chvílema jsem se cítil, jak kdybych jen ka krávě a ještě mě u toho někdo mlůátil do hlavy kladivem.