Já doplním Demona obrazově:demon píše:Tady zcela správně, vozy 7156 a 7264 opravdu padly. Naproti tomu vůz 6890 ještě žije, asi s ním má kdosi nějaké jiné úmysly.
včera 7156 vypadala takto:
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Já doplním Demona obrazově:demon píše:Tady zcela správně, vozy 7156 a 7264 opravdu padly. Naproti tomu vůz 6890 ještě žije, asi s ním má kdosi nějaké jiné úmysly.
Ale kdepak, syverin to odhadl dobře. Šlo opravdu o Mostecký štěrkovůz, akorát nebyl opravován štětkou, nýbrž autogenem a dalším odbornějším nářadím, jelikož praskl jeden čep výsypky.Absolut píše:Copak znamená MO 4? Nové označení?:)
Tady zcela správně, vozy 7156 a 7264 opravdu padly. Naproti tomu vůz 6890 ještě žije, asi s ním má kdosi nějaké jiné úmysly.Absolut píše:Chápu dobře, že byly rozřezány 7156 a 7264? Pokud ano, pak je informační tok nastaven dobře
Jeden čas se o tom mluvilo ale nevím jestli to nebyl jen nějaký forek. K čemu 263 nestačí měřáksyverin píše:Až tak?
A nechtěl by si příště pan vedoucí JDCT půjčit pro projekty zpětného inženýrství mosteckou 263?
Také se připojuji! Mým statistikám je toto vlákno velkou inspirací!Absolut píše:Pane Démon, díky moc za číésla, cenné údaje
Mrška se schovala do lakovny, proto mi vypadla z přehledu.Petr píše:Nějak nikde stále nevidím 5519. Z Pankráce odešla 11. března, nevím, že by se bývala již vrátila, ale v žádném přehledu ji nějak nemohu najít. Kam se zašantročila?