Nabízí se otázka co bude vypravené na linky 12,13,14,20.slonik píše:Na DPP.cz se objevily jízní řády NEdotčených linek výlukou Újezd - Anděl. Jenom co jsem zjistil z JŘ Motol vypraví na 3 min. dvě garance a na 16 ještě několik navíc.
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
Na DPP.cz se objevily jízní řády NEdotčených linek výlukou Újezd - Anděl. Jenom co jsem zjistil z JŘ Motol vypraví na 3 min. dvě garance a na 16 ještě několik navíc.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pomala neni z duvodu probihajicich praci, ale z technologickych duvodu (mimo jine patricne starnuti a tuhnuti betonu).
tak jsem se právě svezl z vypichu na malý břevnov a zpět ... a krom toho, že se mi to koncepčně líbí, mám pár postřehů:
-přechod u zastávky malý břevnov dc - evidentně měl být realizován o kousek dál směrem dc, ale nepodařilo se (zatím?), protože by se muselo posunout SSZ a vyústění přechodu na chodníky (které je zatím bariérové!). výsledkem je pěkný bastl, okrášlený o bezpečnostní zábradlí a betonové bloky; přechází se přes velkou dlažbu - dámy na podpatcích ocení
-přechod u zastávky malý břevnov zc - na velké dlažbě (opět - proč je přechod z velké dlažby..?) je začerněná zebra - vtipné
-pomalá u nové zastávky - nebylo by možné ji časově omezit jen na hodiny, kdy se pracuje? takhle když tam není ani noha se mi to zdá dost zbytečné...
-no a nakonec pro všechny, kdo se chystají se svézt - můžete to odložit, protože jízda s T3 není naprosto žádný požitek, doporučuji počkat si na 14T/15T (by mě zajímalo, kolik let to bude trvat).
-přechod u zastávky malý břevnov dc - evidentně měl být realizován o kousek dál směrem dc, ale nepodařilo se (zatím?), protože by se muselo posunout SSZ a vyústění přechodu na chodníky (které je zatím bariérové!). výsledkem je pěkný bastl, okrášlený o bezpečnostní zábradlí a betonové bloky; přechází se přes velkou dlažbu - dámy na podpatcích ocení
-přechod u zastávky malý břevnov zc - na velké dlažbě (opět - proč je přechod z velké dlažby..?) je začerněná zebra - vtipné
-pomalá u nové zastávky - nebylo by možné ji časově omezit jen na hodiny, kdy se pracuje? takhle když tam není ani noha se mi to zdá dost zbytečné...
-no a nakonec pro všechny, kdo se chystají se svézt - můžete to odložit, protože jízda s T3 není naprosto žádný požitek, doporučuji počkat si na 14T/15T (by mě zajímalo, kolik let to bude trvat).
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Inu původně jsem nechával vyjíždět řidiče....pawel píše:(..)Petr: máš tam hrubici
a ještě bych dodal, že po dokončení zastávky u Kaufu to bude mít část domů naproti benzínové pumpě (ul. bolívarova) blíž na tuto zastávku. nehledě na to, že se tímto opatřením taky zmenší slušná vzdálenost mezi malým břevnovem a BH. takže taková tragédie to nebude. osobně by se mi líbilo, kdyby došlo i k posunu stanice zc, pak by to mělo ještě kapánek větší logiku..
Petr: máš tam hrubici
Petr: máš tam hrubici
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ještě bych dodal, že zastávky v levém oblouku se teď nenosí..
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Kvůli křižovatce. Autíčka vyjíždějí z ulice Falcké do centra to měla moc složité. A díky rozšíření ostrůvku ve stávající poloze by to bylo ještě složitější. Tak jsme jim uhnuli. Normálka ne?4021 píše:(...)A může mi někdo vysvětlit proč se zastávka Malý Břevnov dc tolik posunula? Pro lidi z toho sídliště je to pěkný kus pěšky navíc.
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Škoda, čekal jsem, že se bude kutat např. v oblouku u Mc Donald´s, v křižovatce Makovského x Plzeňská či na jiných "jedlých" místech...trainzjohny píše:Jako Řepák jedoucí oba dva dny X-9 ti mohu zcela zodpovědně říct, že v Řepích se dělalo úplný ho... nic.
- Absolut
- Moderátor
Až bude v provozu to OC.
Ten Kaufland se bude jmenovat OC Hvězda? A ta zastávka taky jo?
No ten obchoďák má být otevřen v červenci. Budou tam stavět i busy?
A může mi někdo vysvětlit proč se zastávka Malý Břevnov dc tolik posunula? Pro lidi z toho sídliště je to pěkný kus pěšky navíc.
No ten obchoďák má být otevřen v červenci. Budou tam stavět i busy?
A může mi někdo vysvětlit proč se zastávka Malý Břevnov dc tolik posunula? Pro lidi z toho sídliště je to pěkný kus pěšky navíc.
Od kdy bude zprovozněna zastávka OC Hvězda?
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Jeden dnešní fotopostřeh z výluky Vypich...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Někde na netu jsem postřehl šotofoto navařování/broušení kolem Bertramky, ale kde, si zaživa nedokážu vzpomenout...
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jako Řepák jedoucí oba dva dny X-9 ti mohu zcela zodpovědně říct, že v Řepích se dělalo úplný ho... nic. Údajně se opravovalo pár oblouků kolem klamovky a bertramky, ale to bohužel z X-9 jedoucí DC nebylo vidět, tedy nemohu potvrdit.
Jinak mám i pár šotopostřehů, takže ještě snad něco pošlu do FŽ.
Jinak mám i pár šotopostřehů, takže ještě snad něco pošlu do FŽ.