Vypravení vozů

Archiv starých nebo neaktuálních příspěvků. Příspěvky, které přinášejí informace, jejíchž poselství již bylo naplněno v minulosti.

Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM

Zamčeno
BerryML
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypravení vozů

Příspěvek od BerryML » 01.5.2009 22:04

Petr píše:
Jabberwocky píše:To už mě taky napadlo, párkrát jsem jedenáctkou v poslední době jel a říkal jsem si, že by, vzhledem ke složení cestujících, sem tam nějaký np spoj docela bodnul.
Jenže to je prostě Praha. Vozy, které by měly primárně sloužit k pokrytí nízkých garancí na sólo linkách cpeme do dvojic. Naprostý nesmysl. Máme tu 60 vozů 14T, přes dvacet nízkých kačen. Ať si říká kdo chce, co chce. Spojovat wany do dvojic je naprostý nesmysl a v pražských podmínkách úplné popření důvodu jejich nákupu... Bohužel, na linku 7 vypravujeme přes týden nízké garance, o víkendu ani jednu. Wany totiž nesmí do Radlic. Když jsem na toto téma poukázal již v úvodníčku na "páteři" dozvěděl jsem se, že do října 2008 do Radlic žádné nízké garance nejezdily a navíc nájezd wan na linku 7 z Vokovic by byl krajně neefektivní a obecentsvo by nám dalo. Argumenty fakt jak Brno. DO 8. května 1974 například taky nejezdilo metro, že... A wana by se na 7 úplně jednoduše mohla o víkendu dostat jako ranní sólo spoj linky 20 s přejezdem ze Smíchovského nádraží. Kdyby tedy mohla do Radlic. Nikomu například nevadí, že Vokovice vypravují polonoční spoje linky 11! Konkrétně ale u té 7... Kdyby byl DP co k čemu, kdyby mu opravdu záleželo na imobilních cestujících, kdyby.... (kdyby jsou chyby, já vím), prostě kdyby, tak si vezme na své triko poslat i o víkendu jeden / dva spoje linky 7 v sestavě 14T. A náležitě si to prodá. Udělá si obrovskou reklamu "Helejte, nám na Vás tak záleží, že tohle děláme navíc".
Ale já vím, chci moc a jsem naiva. Přesto mi občas nějaké sny ještě vyjdou....
opocenskylukas píše:Jak to bude s wanama během výluky Anděl to se budou stahovat od někud nebo budou 20 zajištovat ty nové wany?Kdo se bude podílet na 20?
Na 20 v trase Podbaba - Vápenka? Což takhle Vokovice se svými wanami jako dosud? Což takhle na druhém konci Žižkov?
Ano, pěkný příspěvek, pane kolego, ale nechť zde každý prozří a viděl by, že za to přece DP nemůže. Na to tady máme všemocnou organizaci (i když mě takové slušné slovo brní na jazyku), která si přece objednává výkony a platí za ně veřejnými penězi, ze kterých mimochodem vůbec existuje, ale když se něco nedaří, respektivě, když se fakt sere, tak to my nic, to DP. Jistě všichni víte, o kom je řeč. Ano, je to partička příživníků (rád bych to zvýraznil, ale opravdu...), co si vymýšlí, kde jak co a vkolik pojede... Zajímavý je to, že vokovický nájezdy na linku 11, nebo žižkovský na 36 jim přijdou zcela normální a opodstatněný, ale přece NP garance na linku 3, nebo třeba 18 a 24 najížděly z motola, to je přece dálka, to nebudeme platit. To samý je se vtipnejma přejezdama z linek 21 na 16 a dále na 58, nebo 6 resp. 7 což interpretuje l.č.59 (v Motolskym podání samozřejmě). Takže k čemu máme cca. 45ks 14T v MO? Zřejmě jen aby měly kde stát. A ještě si tahle organizace hraje na všemocnou tím, že si vycucala z prstu právo nás kdekoliv a kdykoliv kontrolovat a tvářit se, že bez nich by ta MHD totálně zkolabovala a byla k ničemu... No nic, to jen, že je fakt nemám rád, ale proč nejsou žádné NP vozy na Žižkově, v Kobylysích, na Pankráci, ve Strašnicích???(no, tak jedině tam bych to pochopil, strašničtí řidiči, nemějte mi to za zlé, ale když vaše DEPO neni schopné po čtyřech dnech odhalit prasklou pojistku relé sítě 600V/4A na T6 a diví se proč jim na 2. voze svítí kontrolka síť, přestože vlak normálně jede, tak je to fakt ostuda...)

opocenskylukas
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od opocenskylukas » 01.5.2009 21:58

VareckaJ píše:
opocenskylukas píše:Další otázka zní jestli nevíte kam zzmizí Hloubětínská polonoc z linky 20?
Linka 13...
Toby byl dobrý fór linka 13.Já jsem ve skrytu duše doufal kvůli nájezdovce linku 12 maximálně 14.

8251
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 8251 » 01.5.2009 21:57

Ha, zajímavý :lol:

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 01.5.2009 21:57

Vokovice SU na 20 nedaj, když se tu hovoří o tom, že tam dají wany. Žižkovské SU bych uvítal jako šotokuriozitku a co se Zelené týče, tak tuším, že tam se nemohlo jen když jim tvrdnul betónek a zastávka byla v dřevěném šalování.

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 01.5.2009 21:56

8251 píše:Moment na 20 nemůžou přece být vypravovány wany kvůli zastávce Zelená ne?
Ha, a že je tam vídám takřka každý den?

VareckaJ
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VareckaJ » 01.5.2009 21:54

opocenskylukas píše:Další otázka zní jestli nevíte kam zzmizí Hloubětínská polonoc z linky 20?
Linka 13...

8251
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 8251 » 01.5.2009 21:53

Moment na 20 nemůžou přece být vypravovány wany kvůli zastávce Zelená ne?

Jabberwocky
ďábelský pedagog

Příspěvek od Jabberwocky » 01.5.2009 21:44

Petr: Děkuji za objasnění. Moc radostně se to tedy nečte... :-/

opocenskylukas
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od opocenskylukas » 01.5.2009 21:44

BerryML píše:
Karosák píše:To by mohly bejt cedulový dvacítky, žejo :P :twisted: Z:idea:
No jo, co bys čekal od vypravení Žižkov+Vokovice.
S přizavřením obou očí bych čekal: Žižkov:T6A5 Vokovice:T3R.PV
S přizavřením jednoho oka bych čekal: Žižkov:T6A5
S obamně otevřeníma okama:Žižkov:T3SUCS Vokovice:T3SUCS

BerryML
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BerryML » 01.5.2009 21:39

Karosák píše:To by mohly bejt cedulový dvacítky, žejo :P :twisted: Z:idea:
No jo, co bys čekal od vypravení Žižkov+Vokovice.

Karosák
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karosák » 01.5.2009 21:37

To by mohly bejt cedulový dvacítky, žejo :P :twisted: Z:idea:

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 01.5.2009 19:38

Jabberwocky píše:To už mě taky napadlo, párkrát jsem jedenáctkou v poslední době jel a říkal jsem si, že by, vzhledem ke složení cestujících, sem tam nějaký np spoj docela bodnul.
Jenže to je prostě Praha. Vozy, které by měly primárně sloužit k pokrytí nízkých garancí na sólo linkách cpeme do dvojic. Naprostý nesmysl. Máme tu 60 vozů 14T, přes dvacet nízkých kačen. Ať si říká kdo chce, co chce. Spojovat wany do dvojic je naprostý nesmysl a v pražských podmínkách úplné popření důvodu jejich nákupu... Bohužel, na linku 7 vypravujeme přes týden nízké garance, o víkendu ani jednu. Wany totiž nesmí do Radlic. Když jsem na toto téma poukázal již v úvodníčku na "páteři" dozvěděl jsem se, že do října 2008 do Radlic žádné nízké garance nejezdily a navíc nájezd wan na linku 7 z Vokovic by byl krajně neefektivní a obecentsvo by nám dalo. Argumenty fakt jak Brno. DO 8. května 1974 například taky nejezdilo metro, že... A wana by se na 7 úplně jednoduše mohla o víkendu dostat jako ranní sólo spoj linky 20 s přejezdem ze Smíchovského nádraží. Kdyby tedy mohla do Radlic. Nikomu například nevadí, že Vokovice vypravují polonoční spoje linky 11! Konkrétně ale u té 7... Kdyby byl DP co k čemu, kdyby mu opravdu záleželo na imobilních cestujících, kdyby.... (kdyby jsou chyby, já vím), prostě kdyby, tak si vezme na své triko poslat i o víkendu jeden / dva spoje linky 7 v sestavě 14T. A náležitě si to prodá. Udělá si obrovskou reklamu "Helejte, nám na Vás tak záleží, že tohle děláme navíc".
Ale já vím, chci moc a jsem naiva. Přesto mi občas nějaké sny ještě vyjdou....
opocenskylukas píše:Jak to bude s wanama během výluky Anděl to se budou stahovat od někud nebo budou 20 zajištovat ty nové wany?Kdo se bude podílet na 20?
Na 20 v trase Podbaba - Vápenka? Což takhle Vokovice se svými wanami jako dosud? Což takhle na druhém konci Žižkov?

opocenskylukas
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od opocenskylukas » 01.5.2009 19:35

Kubix píše:Další 3 kačeny z Motola na 12, na 20 wany. Budou vůbec stačit Mo T6 na všechny ty 9,10,12 atd?:) Ví někdo, jak dloho se ještě budou wany sázet jen do Vokovic? Co takový Strašnice nebo Pankrác přes týden 6, o víkendu 7 či 11? :idea:
Jak to bude s wanama během výluky Anděl to se budou stahovat od někud nebo budou 20 zajištovat ty nové wany?Kdo se bude podílet na 20?

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 01.5.2009 19:30

fibou píše:
Kubix píše:Další 3 kačeny z Motola na 12, na 20 wany. Budou vůbec stačit Mo T6 na všechny ty 9,10,12 atd?:) Ví někdo, jak dloho se ještě budou wany sázet jen do Vokovic? Co takový Strašnice nebo Pankrác přes týden 6, o víkendu 7 či 11? :idea:
Na Pankrác by měly jít 15T.
Ale to neřeší sola v oblasti. Pankrác by byla pro wany ideální. Alstomy už tam jsou, takže by nebyl problém s ND.

A naplění Pankráce 15T je otázka několika let...

Jabberwocky
ďábelský pedagog

Příspěvek od Jabberwocky » 01.5.2009 17:45

cwapa píše:No na tý 11 bych taky někdy rád vyděl nějakou nízkou. Jezdí sní dost starých lidí na hřbitovy a určitě by byli taky rádi, kdyby nemuseli pořád po schodech.
To už mě taky napadlo, párkrát jsem jedenáctkou v poslední době jel a říkal jsem si, že by, vzhledem ke složení cestujících, sem tam nějaký np spoj docela bodnul.

Zamčeno