Úplně jedno to zase není. Ta trať je na několika místech zhuntovaná a každý průjezd 14T znamená zátěž. Čím víc 14T na 13, tím víc průjezdů...HCS Martin píše:Já nevim teda..ale jestli tam jedou 2 nebo 6 to už je jedno....docela nechápu,proč to vypravuje Pankrác...
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Re: Výluky a jiná omezení
-
HCS Martin
- Uživatel
Já nevim teda..ale jestli tam jedou 2 nebo 6 to už je jedno....docela nechápu,proč to vypravuje Pankrác...jaluh píše:Radek píše:Zajímavý je pokyn k lince 13: vypravit lze maximálně 2 vlaky 14T.
Že by kvůli úseku Anděl-Kotlářka nebo tam jsou i jiné důvody?
PIDServis na ničem netrvá
. Tentokrát v tom mám opravdu mega guláš. Ze začátku vše naznačovalo že to bude jezdit Horkej (oficielní oběžníky DPP, jízdní řády v idosu i v portálu), ale teď najednou jak v PDF řádech na portálu i v idosu se objevil DPP. Tak nevim. Může to bejt chybka, mohli to ale taky změnit, ale krom těchto dvou zdrojů se ke mě nedostalo žádné oficielní info že to bude jezdit DPP. No nejlepší bude když se tam v ten pátek pudeme podívat
.
Ono jako třeba portál kolikrát blbne a je tam špatnej dopravce... ale když je i v idosu jako dopravce uveden DPP... tak je asi fakt možný že si to rozmysleli.
Ono jako třeba portál kolikrát blbne a je tam špatnej dopravce... ale když je i v idosu jako dopravce uveden DPP... tak je asi fakt možný že si to rozmysleli.
- Damir Holas
- Uživatel
Vidiš, to by mě taky zajímalo. Web DPP hází dopravce DPP, na druhou stranu server pidservic.ic.cz, který, ač neoficiální, mívá spolehlivé informace, trvá na Hotlinerovi.Fandaprudič píše:Na stránkách DPP je, že dopravce na lince X20 bude DPP, ale to se mi nějak nezdá. Kde by DPP vzal v ranní špičce minimálně 8 autobusů ? Nehledě na to, že u dlouhodobejch výluk je dopravce Šrotlajner ne.ser.ho ...
-
jaluh
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Že by kvůli úseku Anděl-Kotlářka nebo tam jsou i jiné důvody?HCS Martin píše:Důvod?Radek píše:Zajímavý je pokyn k lince 13: vypravit lze maximálně 2 vlaky 14T.
-
HCS Martin
- Uživatel
Důvod?Radek píše:Zajímavý je pokyn k lince 13: vypravit lze maximálně 2 vlaky 14T.
-
Fandaprudič
Na stránkách DPP je, že dopravce na lince X20 bude DPP, ale to se mi nějak nezdá. Kde by DPP vzal v ranní špičce minimálně 8 autobusů ? Nehledě na to, že u dlouhodobejch výluk je dopravce Šrotlajner ne.ser.ho ...
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavý je pokyn k lince 13: vypravit lze maximálně 2 vlaky 14T.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Popisoval jsem obecně fakt, kdy při výluce logicky dojde ke zrušení nějakého přímého spojení. A aby se tohle alespoň částečně eliminovalo, přijde mi pro řepské a barrandovské výhodnější odkolněná linka než oboustraný napaječ dle návrhu 4021. Toť vše 
- Damir Holas
- Uživatel
Dovolím si rýpavou otázku: nakolik jsou tyhle přímé spoje opravdu potřebné? Neříkám, že neexistují lidé, kteří by takto nejezdili, ale kolik jich je? Když jsem ještě před rokem jezdil 9 z Řep do budovy FD ČVUT (uff, jak jsem rád, že jsem pryčmartyn píše:Co takhle přímý spoj Řepy-Václavák nebo Žižkov-Anděl, který by nebyl realizovatelnej v tvojí převlíkací podobě?
- Absolut
- Moderátor
MOp: Lidi stárnou, beton zraje 
All: Vaše starosti ohledně LV bych fakt chtěl mít...
All: Vaše starosti ohledně LV bych fakt chtěl mít...
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kde budou lidi zmatení? Maximálně ze začátku s tím, že dvacítka dubluje devítku z centra na Vápenku. Ostatní odklony jsou selským rozumem odhadnutelný.4021 píše:Tak sem se zamyslel, no ono to tolik zamýšlení nepotřebovalo, nad výlukou Újezd-Anděl, proč jí DP zase tak řeší a zkomplikuje cestování půlce Prahy...
Takových spojení si můžeš při každý výluce vybájit iks. Co takhle přímý spoj Řepy-Václavák nebo Žižkov-Anděl, který by nebyl realizovatelnej v tvojí převlíkací podobě?4021 píše: Navíc zůstane důležité spojení z Malé Strany do Holešovic a na Palmovku které při výluce alá DP nebude...
Osobně považuju LV za dobrý kompromis, jedinej problém může být (jak dřív psal pawel) s přehlceností křižovatky na Palačáku. Uvidíme, jestli dojde k úpravě cyklu SSZ.
Tak máme přece krom T6 taky reka T3. Ty by na 9, 12 a 20 mohly snad jezdit ne? U 9-20 by vypravovaly Vokovice a u 9-12 Hloubětín či Kobylisy. By to nějak dohromady daly. Koneckonců Pankrác nebo Strašnice by taky mohly přispět - neni to na trasu 9 tak daleko. To už je detail co by se dal vyřešit kdyby se chtělo.
Naposledy upravil(a) 4021 dne 04.5.2009 22:14, celkem upraveno 1 x.
Nezkoumal jsem jak a co pojede, ale řekl bych, že základním problémem nepřevlékání devítek je ten, že vozovna Žižkov nedisponuje tolika vozy T6 a převlíkat SU na trati není nejvhodnější4021 píše:Tak sem se zamyslel, no ono to tolik zamýšlení nepotřebovalo, nad výlukou Újezd-Anděl, proč jí DP zase tak řeší a zkomplikuje cestování půlce Prahy...
Proč se prostě jednoduše nezavede na Újezdě převlíkání 9 -> 12/20 a 12/20 -> 9. Pak stačí odklonit 6 přes Palačák, zavést metrolinku 39 Řepy - Anděl - Smícháč - (Barrandov) a nemusim šahat na 4 a 13. Navíc zůstane důležité spojení z Malé Strany do Holešovic a na Palmovku které při výluce alá DP nebude...
A nebudou lidi mimo páč zůstane trasa 9, 12, 20 zachována.
Edit: tak jsem to prozkoumal a je to brutální. Ze začátku to vypadalo logicky, ale ta 13ka
Tak sem se zamyslel, no ono to tolik zamýšlení nepotřebovalo, nad výlukou Újezd-Anděl, proč jí DP zase tak řeší a zkomplikuje cestování půlce Prahy...
Proč se prostě jednoduše nezavede na Újezdě převlíkání 9 -> 12/20 a 12/20 -> 9. Pak stačí odklonit 6 přes Palačák, zavést metrolinku 39 Řepy - Anděl - Smícháč - (Barrandov) a nemusim šahat na 4 a 13. Navíc zůstane důležité spojení z Malé Strany do Holešovic a na Palmovku které při výluce alá DP nebude...