1182 u HOTa? Tu jsem ještě neviděl..Mno jelikož jsem zaslechl od známého, který jezdí pro pár soukromích dopravců na kladensku, jak vypadají jejich "dálkové" Karosy, tak si řikám, že HOT je vlastně takovej průměr. Pro příklad, jeden z vozů, co měl čest kočírovat, měl presklý rám a tak po přejezdu pres přejezd bylo vidět v zrcátku, jak se bočnice vozu uplně rozvlní...nebo, měl zavařené zadní dveře, prý aby nikdo nestoupnul na zadní schod, jinak by se propadnul na silnici.. Motorovka je normální, že nefunguje(což mě u dálkových autobusů děsí víc než u busů kroužících po rovince mezi andělem a újezdem)MF píše:Já se v tomhle státě nedivím ničemu. Mimojiné tam ráno dojela záloha 1182 s tím jejich pseudodispečerem a tento vůz měl zase jen asi týden propadlou technickou...pawel píše:dotaz: jak je vůbec možné připustit takové střepy ještě do pravidelného provozu??! vždyť je to stav ohrožující bezpečnost cestujících i řidiče. fakt nechápu. normy jsou přísné na ledacos, ale tohle prochází. podle mě je to ostuda pro DP coby objednavatele NAD i celou ČR, že tu něco takového vůbec smí vyjet s cestujícími.
před nějakou dobou jsem zažíval obdobný pocit při výluce na žel. trati liberec-žitava. vidět ten neskutečný karosí střep v sousedství německých busů, a navíc humpolácky zaparkovaný zcela mimo zálivy před vzorně renovovaným nádražím v žitavě byl doopravdy tristní pohled (o řidičské osádce a hudební produkci nemluvě). prostě vítej doma!
Neobhajuji HOTa, ale jen jsem chtěl ukázat, že je to bohužel dnes normální situace u soukromníků..