Nauč se pravopis, tatare! A než se budeš zase ptát, tak zkus pročítat zpátky!opocenskylukas píše: A jak to v tom případně bude s garancemy na 14 protože 14T nesmí k Národnímu Divadlu.To jako bude jen 2 garance?No to bi byl další výsměch ze strany DP.
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výluky a jiná omezení
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
A jak to v tom případně bude s garancemy na 14 protože 14T nesmí k Národnímu Divadlu.To jako bude jen 2 garance?No to bi byl další výsměch ze strany DP.MOp píše:Nakonec tedy bez převlíkáné 14/17 resp. protisměrných koleček? Mrzuté..
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To se chystá až na začátek července.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Nakonec tedy bez převlíkáné 14/17 resp. protisměrných koleček? Mrzuté..
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ouplně jsem sem zapomněl hodit LV při první etapě kobyliského výlukového reje (začíná příští úterý, zavírá se Střelničná–SĎ plus smyčka Březiněveská)
10, 14, 24, 53, 55 končí u vozovny Kobylisy
17 z centra jen na Výstaviště
25 polokruh Sparta-Dělnická-Nádraží Holešovice-Hercovka-Palmovka-Sparta
10, 14, 24, 53, 55 končí u vozovny Kobylisy
17 z centra jen na Výstaviště
25 polokruh Sparta-Dělnická-Nádraží Holešovice-Hercovka-Palmovka-Sparta
- Venca
- Uživatel
- Bydliště: Poblíže několika tramvajových a jedné lodní zastávy.
- Kontaktovat uživatele:
Dneska už na Andělu visí JŘ platné od 8.5. a tam na JŘ X-20 je napsán jako dopravce Hotliner.
Mno, ještě jsem v provozu neviděl 1182 a 1183, zbytek busů mu pravidelně krouží na X-1. Tak že pokud někde nemá něco schovaného, tak jich už o moc víc nemá.fricoolinek2 píše:To by se mohly vytáhnout z poplenic mostečtí pragováci.Bobik píše:To že se Horký potýká s akutním nedostatkem busů jsem slyšel taky (přímo od jeho řidičů). A flikuje to už delší dobu, co mi říkala JPP z nitra Horkýho, tak mu to zatím taknějak vyšlo ale tipťop a všichni se povinně modlili aby se nic nerozbilo.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
To by se mohly vytáhnout z poplenic mostečtí pragováci.Bobik píše:To že se Horký potýká s akutním nedostatkem busů jsem slyšel taky (přímo od jeho řidičů). A flikuje to už delší dobu, co mi říkala JPP z nitra Horkýho, tak mu to zatím taknějak vyšlo ale tipťop a všichni se povinně modlili aby se nic nerozbilo.
- Bobik
- Uživatel
To že se Horký potýká s akutním nedostatkem busů jsem slyšel taky (přímo od jeho řidičů). A flikuje to už delší dobu, co mi říkala JPP z nitra Horkýho, tak mu to zatím taknějak vyšlo ale tipťop a všichni se povinně modlili aby se nic nerozbilo.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Agentura JPP pravila, ze Horky nema na tak dlouhou dobu dost busu/lidi (udajne mel byt interval kolem 2 minut), tak to budou jezdit napul.. Osobne tomu neverim.. Uvidime.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Byls rychlejší, ale shodnem se4021 píše:No jedno vysvětlení by tu bylo.
Vzhledem k tomu že je to NAD za tramvaje, které jezdí DP, tak oficielně papírově pro veřejnost a pro Ropid zajišťuje DP PRaha - proto je to napsáno na všech jř. Ale ve skutečnosti v reálu si to DP tu dopravu objedná u Hotlinera, který to bude jezdit pro DP, ale o tom nebudou JŘ informovat.
-
martyn
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MF má recht, dneska jsem se poptával a koukal do oběžníku, pojede to Hotliner.
Důvod, proč je jako dopravce uvedenej DPP je ryze administrativní: přepravu na tramvajové trati zajišťuje Dopravní podnik, stejně tak má tedy pod palcem i náhradní (tzn. za ni ručí). A na její vykonání si může najmout kohokoliv.
Stejně tak pokud DPP například zajišťuje náhradku pro České dráhy, právě dráhy jsou uvedeny jako přepravce (viz vylepené cedule na autobusech). A tahle X-20 je zřejmě první vlaštovka standardizace dle tohohle modelu v PIDu
Důvod, proč je jako dopravce uvedenej DPP je ryze administrativní: přepravu na tramvajové trati zajišťuje Dopravní podnik, stejně tak má tedy pod palcem i náhradní (tzn. za ni ručí). A na její vykonání si může najmout kohokoliv.
Stejně tak pokud DPP například zajišťuje náhradku pro České dráhy, právě dráhy jsou uvedeny jako přepravce (viz vylepené cedule na autobusech). A tahle X-20 je zřejmě první vlaštovka standardizace dle tohohle modelu v PIDu
No jedno vysvětlení by tu bylo.
Vzhledem k tomu že je to NAD za tramvaje, které jezdí DP, tak oficielně papírově pro veřejnost a pro Ropid zajišťuje DP PRaha - proto je to napsáno na všech jř. Ale ve skutečnosti v reálu si to DP tu dopravu objedná u Hotlinera, který to bude jezdit pro DP, ale o tom nebudou JŘ informovat.
Co jsem mluvil s Teplejma šoférama tak říkali, že to budou jezdit oni.