Bude zřejmě nutné koupit další midibusy. Ty E-91 prý často stojí a ke všemu jezdí už na třech linkách...Damir Holas píše:Nová minibusová linka by měla obsloužit Nemocnici pod Petřínem:
http://prazsky.denik.cz/zpravy_region/m ... 90605.html
Pražské autobusy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pražské autobusy
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Nová minibusová linka by měla obsloužit Nemocnici pod Petřínem:
Už tento měsícDamir Holas píše:Cože, už tenhle měsíc? Nemáš náhodou na mysli až červenec?m@rtin píše:Letošní dodávka: červen - 20 SD
opoděný apríl o není, mám tuto informaci od jednoho solidního člověka od Horkýho. A co mi říkali jiní fundovaní, tak dp o tuto linku nestál
- Damir Holas
- Uživatel
Cože, už tenhle měsíc? Nemáš náhodou na mysli až červenec?m@rtin píše:Letošní dodávka: červen - 20 SD
Každý rok přijde 60 SD a 30 KB.
Letošní dodávka:
červen - 20 SD
srpen - 20 SD
září - říjen - 30 KB
listopad - prosinec - 20 SD
Letošní dodávka:
červen - 20 SD
srpen - 20 SD
září - říjen - 30 KB
listopad - prosinec - 20 SD
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ročně by mělo přijít cca 50 Sd a cca 30 Kb. Letošní dodávka se očekává mezi červnem (Sd) a zářím (Kb). Prvním domovem Sorcitů bude zřejmě garáž v Hostivaři, která část svých Citybusů postoupí ostatním provozovnám...VIKtor píše:Kdy se chystá dodávka prvních SORek a kolik a kam jich má být adoptováno?
Kdy se chystá dodávka prvních SORek a kolik a kam jich má být adoptováno?
Pokud teda jak se zde píše budou linku AE zajisťovat Sor BN 12 od DPP tak to bude zajímavé.Zatím jsem v ní viděl maximálně 7 lidí (často se v oblasti,kde jezdí nepohybuju).Bus co má čtyři dveře bude teda pro takhle malý počet cestujících docela nadstandart.
Je to tak, jsou to ty BN, co má teď DPP.Polaanek píše:Aby to nebyly náhodou BN12, co má DPP pronajato od Soru. Ty jsou taky v Hostivaři.MF píše:Tak prý DP pouští linku AE a snad od 1. 7. ji bude jezdit Horkej! Už prý má nakoupeno pět nějakých NP busů a jsou někde zaparkovaný (snad možná i v Hostivaři). Čtyři vozy budou jezdit, pátý bude záloha.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
V Hostivaři jsem si ničeho novýho podezřele vyhlížejícího nevšiml, takže nemůžu potvrdit.
Každopádně už mě nepřekvapí naprosto vůbec nic....
Každopádně už mě nepřekvapí naprosto vůbec nic....
- Damir Holas
- Uživatel
Není to zase nějaký pokus o apríl jako ty metrolinky na K - Reportu?MF píše:Tak prý DP pouští linku AE a snad od 1. 7. ji bude jezdit Horkej! Už prý má nakoupeno pět nějakých NP busů a jsou někde zaparkovaný (snad možná i v Hostivaři). Čtyři vozy budou jezdit, pátý bude záloha.
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ono to možná bude trochu složitější. Co jsem zaslechl, tak linku bude provozovat DP, ale na ježdění si najme Hotlinera. Ty autobusy by měly být NB12.MF píše:Tak prý DP pouští linku AE a snad od 1. 7. ji bude jezdit Horkej! Už prý má nakoupeno pět nějakých NP busů a jsou někde zaparkovaný (snad možná i v Hostivaři). Čtyři vozy budou jezdit, pátý bude záloha.
-
gabuliatko
- Uživatel
Nejen, že DP přišel o kšeft, ale Praha o další laťku standardu, který DPP na rozdíl od dopravců HOT a Stenbus je schopen poskytovat.
Aby to nebyly náhodou BN12, co má DPP pronajato od Soru. Ty jsou taky v Hostivaři.MF píše:Tak prý DP pouští linku AE a snad od 1. 7. ji bude jezdit Horkej! Už prý má nakoupeno pět nějakých NP busů a jsou někde zaparkovaný (snad možná i v Hostivaři). Čtyři vozy budou jezdit, pátý bude záloha.