BingoDamir Holas píše:Že by další metrolinky?
Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Re: Orientační a informační systémy
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Re: Orientační a informační systémy
Že by další metrolinky?Petr píše:Bude hůř
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
Re: Denní linkové vedení - připomínky a návrhy
tyto změny jsou trvalépoliklinikavysocany píše:Pánové budu mít takovej blbej dotaz: Od 1.7. má linka 15 jezdit ze Špejcharu do Vysočan a linka 8 má jezdit z Balabenky do Hloubětína. Nevíte někdo jestli tyto změny jsou "napořád" nebo je to jenom nějaká změna přes prázdniny? Četl jsem o tom v právu ale i na ropid.cz a nějak jsem to nepobral!
Předem díky za odpověď!
http://jrportal.dpp.cz/jrportal/LineLis ... 2009-07-01
http://jrportal.dpp.cz/jrportal/LineLis ... 2009-07-01
-
poliklinikavysocany
- Uživatel
- Bydliště: Kousek od "poliklinika vysočany" u "potoku" "Rokytka"
Pánové budu mít takovej blbej dotaz: Od 1.7. má linka 15 jezdit ze Špejcharu do Vysočan a linka 8 má jezdit z Balabenky do Hloubětína. Nevíte někdo jestli tyto změny jsou "napořád" nebo je to jenom nějaká změna přes prázdniny? Četl jsem o tom v právu ale i na ropid.cz a nějak jsem to nepobral!
Předem díky za odpověď!
Předem díky za odpověď!
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mi ta trasa 25 přijde logická, neb jako u všech linek se preferuje směr DC v ranní špičce, tj. Bulovka - Palmovka.willyjeff píše:Stejně nechápu, proč 25 nejezdí obráceně. Ze směru PalmovkaKobylisy ubrali spolehlivou linku a nechali tam nejisté 10 a 24, zatímco chalupářům z Troji spojení zůstalo, či právě přidanou spolehlivou 25 zlepšili...Zas tak často 25 nemám (bohudík), ale moc lidí jsem teda za celý den nevozil...Jen ve dvou úsecích byla obsazenost vyšší Bulovka - Palmovka (vezl jsem i víc jak 5 lidí) a samozřejmě Vltavská - Stross (ale toho se výluka netýká). Na Dělnický mi tramvaj z 90% vystoupila a já pokračoval až na tu Bulovku skoro, či zcela prázdný...
Samozřejmě by pro obsazenost byla lepší linka, která by jezdila přes Bulovku obousměrně, ale nevím jestli by se vešla do smyčky u Vozovny čtvrtá linka...
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Stejně nechápu, proč 25 nejezdí obráceně. Ze směru Palmovka
Kobylisy ubrali spolehlivou linku a nechali tam nejisté 10 a 24, zatímco chalupářům z Troji spojení zůstalo, či právě přidanou spolehlivou 25 zlepšili...Zas tak často 25 nemám (bohudík), ale moc lidí jsem teda za celý den nevozil...Jen ve dvou úsecích byla obsazenost vyšší Bulovka - Palmovka (vezl jsem i víc jak 5 lidí) a samozřejmě Vltavská - Stross (ale toho se výluka netýká). Na Dělnický mi tramvaj z 90% vystoupila a já pokračoval až na tu Bulovku skoro, či zcela prázdný...
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Máš na mysli něco ÚPLNĚ jinéhoBrejšín píše:Klíd, ono dle posledního dění to vypadá že linky a vypravení od 1.7. budou úplně ale úplně jinak.
...nebo jen to, že se obratiště Špejchar nestihne zprovoznit k 1. 7., jak už tady naznačoval Martyn
Klíd, ono dle posledního dění to vypadá že linky a vypravení od 1.7. budou úplně ale úplně jinak.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k výluce Ke Stírce - Kobylisy bude v první polovině prázdnin linka 25 jezdit dále v současné polookružní trase.opocenskylukas píše:A trasa 25 bude jaká?Víkend bude asi sólo.Jaká bude její trasa?Špejchar-Vozovna Kobylisy?Spíš bych bral Špejchar-Sídliště Ďáblice kvůli garancím v Ďáblicím.
Další změny závisí na aktuálním pokračování výluk na Trojském a Libeňském mostě...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kvůli tomu,aby jelo něco v garanci na Palmovku, když tam zrušily 10 a 24Damir Holas píše:Garance v Ďáblicích ti přece zajišťuje 17, tak proč sahat na 25?opocenskylukas píše:A trasa 25 bude jaká?Víkend bude asi sólo.Jaká bude její trasa?Špejchar-Vozovna Kobylisy?Spíš bych bral Špejchar-Sídliště Ďáblice kvůli garancím v Ďáblicím.
- Damir Holas
- Uživatel
Garance v Ďáblicích ti přece zajišťuje 17, tak proč sahat na 25?opocenskylukas píše:A trasa 25 bude jaká?Víkend bude asi sólo.Jaká bude její trasa?Špejchar-Vozovna Kobylisy?Spíš bych bral Špejchar-Sídliště Ďáblice kvůli garancím v Ďáblicím.
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
A trasa 25 bude jaká?Víkend bude asi sólo.Jaká bude její trasa?Špejchar-Vozovna Kobylisy?Spíš bych bral Špejchar-Sídliště Ďáblice kvůli garancím v Ďáblicím.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jen bych doplnil, že linka 25 zůstane v pracovní dny vypravována v KT8, ale docela by mne zajímalo jak to bude s víkendyDamir Holas píše:Jsou, viz zde: http://www.ropid.cz/trvale/Zmeny-v-cerv ... 8x756.htmlpawel píše:jsou známy provozní parametry obnovené 15? díky.
V provozu celodenně, celotýdenně, sestava vlaků: 1xT
- Damir Holas
- Uživatel
Jsou, viz zde: http://www.ropid.cz/trvale/Zmeny-v-cerv ... 8x756.htmlpawel píše:jsou známy provozní parametry obnovené 15? díky.
V provozu celodenně, celotýdenně, sestava vlaků: 1xT
jsou známy provozní parametry obnovené 15? díky.