Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Výluky a jiná omezení
Samozřejmě, všude jsou světlá místa, ale ty pražský poměry na DP a magistrátě jsou prostě strašný... a vliv to má na všechno... a pár jedinců bohužel nic nezmůže...
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nebyl bych až tak kritický - mnozí dělají to, co mají, jinak by byla kvalita dopravy zcela někde jinde, mnozí z oněch 13000, o kterých píšete, se dokonce snaží i (marně) něco změnit. A opravdu si o kvalitě dopravy stále dovolím psát, ač podstatné drobnosti komfort poněkud snižují.4021 píše:K tomu, k čemu tam je ostatních 13 000 zaměstnanců... tady je vidět jak je DP úžasný. Asi ty aktualizace nedopravních věcí dělá někdo jiný... hurá propagace různých nepodstatných blbostí... asi je to důležitější než změny v provozu... když jde člověk na stránky DP tak ho přece nezajímá co jak jezdí, ale to jaké zajímavé knížečky prodávají ve střediscích...
K tomu, k čemu tam je ostatních 13 000 zaměstnanců... tady je vidět jak je DP úžasný. Asi ty aktualizace nedopravních věcí dělá někdo jiný... hurá propagace různých nepodstatných blbostí... asi je to důležitější než změny v provozu... když jde člověk na stránky DP tak ho přece nezajímá co jak jezdí, ale to jaké zajímavé knížečky prodávají ve střediscích...milbi píše:Dovolenou i jednoho zaměstnance bych byl ochoten zkousnout, ale uvedená informace je značně v kontrastu s dnes zveřejněným PR na téma kniha aka 110 výletů. Je vidět, nač DPP myslí a pravidelní cestující to asi nejsou... Prováděné aktualizace (sem tam něco napsat) bych stíhal tzv. s prstem v nose i při současném zaměstnání, takže k čemu ten jeden člověk tam vlastně i je.4021 píše:To nevíte že takový moloch jako je DPP má na dělání internetových stránek jen jednoho zaměstnance? No i ten má přeci nárok na dovolenou... přece nebude ty stránky po jeho nepřítomnost udržovat někdo jiný...
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dovolenou i jednoho zaměstnance bych byl ochoten zkousnout, ale uvedená informace je značně v kontrastu s dnes zveřejněným PR na téma kniha aka 110 výletů. Je vidět, nač DPP myslí a pravidelní cestující to asi nejsou... Prováděné aktualizace (sem tam něco napsat) bych stíhal tzv. s prstem v nose i při současném zaměstnání, takže k čemu ten jeden člověk tam vlastně i je.4021 píše:To nevíte že takový moloch jako je DPP má na dělání internetových stránek jen jednoho zaměstnance? No i ten má přeci nárok na dovolenou... přece nebude ty stránky po jeho nepřítomnost udržovat někdo jiný...
To nevíte že takový moloch jako je DPP má na dělání internetových stránek jen jednoho zaměstnance? No i ten má přeci nárok na dovolenou... přece nebude ty stránky po jeho nepřítomnost udržovat někdo jiný...
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Taky hlásím pěkný článek.Jsem další kdo by jse pod to podepsal.milbi píše:Moc pěkný článek a klidně bych se pod něj podepsal. Bohužel je to krutá realita a když se ozvete na DPP, tak sdělí, že z jejich pohledu je vše v pořádku nebo že ze zastávky kdosi informaci o výluce zcizil.Martin Šubrt píše:Vzhledem k tomu, že jsem psal na blog další článek o tom, jak DP informuje, tak jsem na závěr informoval též a cestujícím tam napsal o tom broušení 20.7. http://subrt.blog.idnes.cz/c/92080/Kdyz ... dulek.html Takže jsem byl dnes celkem překvapen, že se na stejném místě konalo broušení znovu, když mi u Krematoria zase řádily kolony M22. Ale na stránkách DP jsem dnešní výluku fakt nenašel a pokud jde o zítřek, je tam jízdní řád linky 32, ale víc fakt nevím... Asi mají stránky DP prázdniny, nebo jsem fakt blbej, ale přece vím dokonce, co hledám, a stejně to nenajdu... Jdu se na 5 dní raději vzdálit z Prahy i od počítače, přece jen ještě v neděli jsem byl v Zurichu a od informátorů se stánkem a v oranžových vestách
dostal pytlík bonbónů s infem o výluce a čísly změněných linek, takže bych Prahu přece jen nemusel rozdýchat
.
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Moc pěkný článek a klidně bych se pod něj podepsal. Bohužel je to krutá realita a když se ozvete na DPP, tak sdělí, že z jejich pohledu je vše v pořádku nebo že ze zastávky kdosi informaci o výluce zcizil.Martin Šubrt píše:Vzhledem k tomu, že jsem psal na blog další článek o tom, jak DP informuje, tak jsem na závěr informoval též a cestujícím tam napsal o tom broušení 20.7. http://subrt.blog.idnes.cz/c/92080/Kdyz ... dulek.html Takže jsem byl dnes celkem překvapen, že se na stejném místě konalo broušení znovu, když mi u Krematoria zase řádily kolony M22. Ale na stránkách DP jsem dnešní výluku fakt nenašel a pokud jde o zítřek, je tam jízdní řád linky 32, ale víc fakt nevím... Asi mají stránky DP prázdniny, nebo jsem fakt blbej, ale přece vím dokonce, co hledám, a stejně to nenajdu... Jdu se na 5 dní raději vzdálit z Prahy i od počítače, přece jen ještě v neděli jsem byl v Zurichu a od informátorů se stánkem a v oranžových vestách
dostal pytlík bonbónů s infem o výluce a čísly změněných linek, takže bych Prahu přece jen nemusel rozdýchat
.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že jsem psal na blog další článek o tom, jak DP informuje, tak jsem na závěr informoval též a cestujícím tam napsal o tom broušení 20.7. http://subrt.blog.idnes.cz/c/92080/Kdyz ... dulek.html Takže jsem byl dnes celkem překvapen, že se na stejném místě konalo broušení znovu, když mi u Krematoria zase řádily kolony M22
. Ale na stránkách DP jsem dnešní výluku fakt nenašel a pokud jde o zítřek, je tam jízdní řád linky 32, ale víc fakt nevím... Asi mají stránky DP prázdniny, nebo jsem fakt blbej, ale přece vím dokonce, co hledám, a stejně to nenajdu... Jdu se na 5 dní raději vzdálit z Prahy i od počítače, přece jen ještě v neděli jsem byl v Zurichu a od informátorů se stánkem a v oranžových vestách
.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A proto se nedivim zmateným cestujícím, když najednou jedou jinam než chtěli
Udělal z lidí blbce umí DP ukázkově.
Mimochodem pro MOpa takový offtopic : jak jsem tě onehdá svezl z Letohrádku na Křižíkovu a ptal ses, kdopak asi bude vyvážet ty nové koše, co jsou rozmístěné po centru, tak včera jsem je viděl vyprazdňovat Pražskými Službami.
Mimochodem pro MOpa takový offtopic : jak jsem tě onehdá svezl z Letohrádku na Křižíkovu a ptal ses, kdopak asi bude vyvážet ty nové koše, co jsou rozmístěné po centru, tak včera jsem je viděl vyprazdňovat Pražskými Službami.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak a o dnešním borušení na Průběžné a výluce d-7 taky dpp.cz taktně mlčí... 
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano, 20.7. tam opravdu je, já psal o 22.7., kdy je například zavedena linka 32 v trase Ústřední dílny DP - Nádraží Hostivařcwapa píše:A tohle je co: Kubánské náměstí – Průběžná (obousměrně) 20. 7. 2009 9:00 20. 7. 2009 15:00 7, 19, 22 X-22
Je to zkopírovaný ze stránek http://www.dpp.cz.
A tohle je co: Kubánské náměstí – Průběžná (obousměrně) 20. 7. 2009 9:00 20. 7. 2009 15:00 7, 19, 22 X-22milbi píše:Pokud jsem opravdu tak slepý, tak se omlouvám, ale opravdu to na titulce http://www.dpp.cz nevidímProxy píše:Nebo neumíš hledat, protože je to přímo na titulní stránceV aktualitách je poslední broušení (druhá část) na dnešní večer, v omezeních vidím jen linku 167, Kobylisy a výtah...
Je to zkopírovaný ze stránek http://www.dpp.cz.
-
milbi
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsem opravdu tak slepý, tak se omlouvám, ale opravdu to na titulce http://www.dpp.cz nevidímProxy píše:Nebo neumíš hledat, protože je to přímo na titulní stránce
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Nebo neumíš hledat, protože je to přímo na titulní stráncemilbi píše:DPP opět ukazuje své kvality - je pondělí, ale o výluce/zkrácení tří linek dne 22.7. se člověk dozví jen na IDOSu (a možná na zastávkách, to netuším), ale stránky DPP mlčí...
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Ono nikdo nevím ani o dnešních a zítřejších odklonech 7,19,22.Jel jsem 22 během výluky a od Náměstí Míru až na Floru (kde jsem vystupoval) jsem byl spíš jak informátor.milbi píše:DPP opět ukazuje své kvality - je pondělí, ale o výluce/zkrácení tří linek dne 22.7. se člověk dozví jen na IDOSu (a možná na zastávkách, to netuším), ale stránky DPP mlčí...